LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η καλύτερη πισίνα ξενοδοχείου στον κόσμο είναι... ελληνική!

Σημαντική διάκριση

Δημοσίευση 22/1/2014 | 00:00

Η καλύτερη πισίνα ξενοδοχείου στον κόσμο είναι... ελληνική!

Η καλύτερη πισίνα ξενοδοχείου: Amanzo'e, Πελοπόννησος, Ελλάδα

Μια σπουδαία διάκριση κατέκτησε το ξενοδοχείο Amanzo'e, το πρώτο resort της διάσημης ξενοδοχειακής αλυσίδας «Aman Resorts» στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκε για την εντυπωσιακή του πισίνα στα Best Recognition Awards 2014 του διάσημου Andrew Harper.

Το εντυπωσιακό Beach Club του ξενοδοχείου Amanzo'e στην Ελλάδα δεν προσφέρει μόνο μια μαγευτική ατμόσφαιρα σε έναν γαλήνιο όρμο του Αιγαίου, κοντά στο Πόρτο Χέλι και άψογη εξυπηρέτηση από τους ντυμένους στα λευκά υπαλλήλους. Οι επισκέπτες του έχουν επίσης τη δυνατότητα να απολαύσουν το μπάνιο τους σε μια από τις δυο πισίνες γλυκού νερού που έχουν τοποθετηθεί παράλληλα στη θάλασσα.

Η ξεχωριστή παιδική πισίνα εξασφαλίζει την ηρεμία των πελατών, ενώ οι αναπαυτικές ξαπλώστρες παρέχουν ιδιωτικότητα και στιγμές χαλάρωσης.

Στο εστιατόριο θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα αξέχαστο γεύμα, με πράσινη σαλάτα με γαρίδες, σάντουιτς με ψητό χαλούμι και ρόκα και την καλύτερη ταραμοσαλάτα που έχετε φάει ποτέ.

Ο Andrew Harper, λάτρης των luxury ταξιδιών, έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική κοινότητα, που ουσιαστικά προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες και αποκλειστικά προνόμια σε ταξιδιώτες που αναζητούν την πολυτέλεια στη διαμονή και το ταξίδι τους.

Αναλυτικά, τα ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν για τις πολυτελείς υπηρεσίες τους είναι:

Το καλύτερο Spa: Schloss Elmau, Βαυαρία, Γερμανία

Λίγες θεραπείες spa έχουν την ικανότητα να αναζωογονήσουν και να διώξουν μακριά το τζετ λαγκ κάθε ταξιδιώτη, όσο ένα τελετουργικό τουρκικό χαμάμ, ιδιαίτερα όταν αυτό γίνεται σε ένα περιβάλλον τόσο θεαματικό, όσο το spa στο Schloss Elmau στη νότια Βαυαρία, με θέα τα λουλουδιασμένα λιβάδια και τις πευκόφυτες εκτάσεις.

Οι εγκαταστάσεις 32.000 τετραγωνικών ποδιών είναι ένα από τα κοσμήματα του θέρετρου. Εκτός από την πισίνα στον τελευταίο όροφο, που είναι ιδανική για οικογενειακές βουτιές, το ξενοδοχείο διαθέτει εσωτερική πισίνα και γυμναστήριο, καθώς και μια εξωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό, μόνο για ενήλικες, που προσφέρει μαγευτική θέα στα βουνά.

Το τεράστιο χαμάμ του spa είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, σε ένα άκρως αυθεντικό περιβάλλον. Οι εξειδικευμένοι θεραπευτές θα σας χαλαρώσουν με απολέπιση και ένα αναζωογονητικό μασάζ.

Το καλύτερο εστιατόριο ξενοδοχείου: L' Abeille, Shangri–La, Παρίσι

Με την άψογη εξυπηρέτηση να συνδυάζει την ευρωπαϊκή κομψότητα με την ασιατική χάρη, το εστιατόριο L' Abeille στο ξενοδοχείο Shangri–La στο Παρίσι έχει αναδειχθεί ως ένα από τα καλύτερα στη γαλλική πρωτεύουσα. Ένα από τα στοιχεία της γοητείας του είναι ότι η φιλόξενη τραπεζαρία έχει θέα στον νέο ιδιωτικό κήπο του ξενοδοχείου.

Ο σεφ Philippe Labbé, βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin, θαμπώνει με πιάτα όπως αστακός στον ατμό με κρέμα λεμόνι, καρυδέλαιο και καβουρδισμένο καφέ, λαβράκι με μανιτάρια και σύκα, πέρδικα που ψήνεται σε αμπελόφυλλα με πουρέ από πορτοκάλι, και το πιο νόστιμο μιλφέιγ στη Γαλλία.

Το πιο φιλικό ξενοδοχείο για οικογένειες: Fisher Island, Μαϊάμι, Φλόριντα

Μετά από έναν πρωινό αγώνα τένις σε ένα από τα 18 γήπεδα του Fisher Island, ενός ιδιωτικού θέρετρου που απέχει μόλις λίγα λεπτά με το πλοίο από το Miami Beach, μπορείτε να οδηγήσετε κατά μήκος της ακτογραμμής για να απολαύσετε το αεράκι του ωκεανού και να θαυμάσετε τα δελφίνια στον κόλπο Biscayne. Ακολουθεί το πρωινό στο Beach Club του ξενοδοχείου, με θέα την απαλή άμμο.

Στο Fisher Island οι επισκέπτες νοιώθουν ήρεμοι και ασφαλείς. Τα αυτοκίνητα απαγορεύονται στην αποβάθρα των φέρι και οι κάτοικοι κινούνται με αμαξάκια του γκολφ, σε ήρεμους ρυθμούς. Αυτό το περιποιημένο ξενοδοχείο θα αποτελέσει έναν μικρό παράδεισο για εσάς και τα παιδιά σας.

Το πιο εντυπωσιακό μπάνιο ξενοδοχείου: Capella, Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Η προσοχή στη λεπτομέρεια αποδείχθηκε ότι είναι το σήμα κατατεθέν του Capella Washington και αυτό είναι εξαιρετικά εμφανές στα μπάνια των δωματίων. Το μαύρο μαρμάρινο δάπεδο και οι λευκοί τοίχοι από γύψο δημιουργούν μια διακριτική, αλλά κομψή ατμόσφαιρα, ενώ τις εντυπώσεις κλέβει η λευκή, ανεξάρτητη μπανιέρα. Στα συν προστίθεται ο τέλειος φωτισμός, οι αφράτες πετσέτες και η γενναιόδωρη ποσότητα των προϊόντων μπάνιου Acqua di Parma.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

3 κακά παραδείγματα που δίνεις στο παιδί ενώ δεν το θέλεις

Family 20.04.2024
Τα παιδιά κάνουν ό, τι βλέπουν και όχι ό, τι τους λένε

3 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον σύντροφό σας πριν συζήσετε

Σχέσεις 20.04.2024
Είναι μια πραγματικά ευχάριστη στιγμή, αλλά είναι επίσης μια πολύ σημαντική

Τα πιο όμορφα λουλούδια για να φυτέψεις στη γλάστρα σου την άνοιξη

Style 20.04.2024
Για να δημιουργήσεις τη δική σου όαση στο μπαλκόνι σου!

4 συμπληρώματα που ενισχύουν το κολλαγόνο για ελαστικό δέρμα

Body+Mind 20.04.2024
Συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε μια νέα ρουτίνα συμπληρωμάτων

Τα «οπίσθια γραφείου» και πως αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα

Body+Mind Χτες
Αν δουλεύεις σε γραφείο, το θέμα σε αφορά

H Anya Taylor Joy φόρεσε το it παπούτσι της άνοιξης που διχάζει τις fashionistas

Style Χτες
Οι μισές το λατρεύουν, οι μισές το σιχαίνονται!

Τα πιο νόστιμα vegan σουβλάκια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Ραδιόφωνο Χτες
Είτε είσαι vegan, είτε όχι, αυτά τα σουβλάκια πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσεις!

Το ξενοδοχείο στη Δανία που είναι σαν να κάνεις διακοπές στο Μπαλί

Ταξίδια Χτες
Μια γεύση από το Μπαλί στη Σκανδιναβία

`Εξαλλοι οι Ιταλοί με τα λεγόμενα ιστορικού φαγητού για την πίτσα

Food Προχτές
Το βιβλίο του «La Cucina Italiana Non Esiste – Η ιταλική κουζίνα δεν υπάρχει» προκάλεσε σάλο