Εσείς ξέρετε που κάνει καλό το λευκό σημείο στη φλούδα του καρπουζιού;
Μαντέψτε
Δημοσίευση 7/7/2016 | 00:05
Όταν κόβουμε για να φάμε καρπούζι συνήθως πετάμε το λευκό κομμάτι ανάμεσα στη φλούδα και τη κόκκινη σάρκα του.
Η επιστήμη όμως λέει πως αυτό είναι λάθος, καθώς το λευκό αυτό κομμάτι κάνει πολύ καλό στην καρδιά μας.
Περιέχει την ουσία κιτρουλίνη η οποία βοηθάει τα αγγεία μας να διαστέλλονται και να λειτουργούν καλύτερα. Όταν λοιπόν καθαρίζετεγια να φάτε καρπούζι μην το κόβετε πολύ βαθιά αλλά κρατάτε λίγο από το λευκό επιφανειακό του κομμάτι.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ta vegan εστιατόρια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις
Eat + Drink
26.04.2024
Όλα είναι πεντανόστιμα!
3 fashion trends που θα δεις πολύ στους δρόμους τώρα
Style
26.04.2024
Δοκίμασέ τα κι εσύ και θα δεις πως θα γίνουν αγαπημένα σου
8+1 ιδέες για καλό Πάσχα στη Θεσσαλονίκη
Πάσχα
26.04.2024
Ξεχωριστές εμπειρίες, βόλτες και ξεναγήσεις
Πώς να ξεφορτωθείς τα πράγματα που δε θες και να ανανεώσεις το χώρο σου
Σπίτι
Χτες
Το decluttering έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός αρμονικού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος που υποστηρίζει την ευεξία σας.
5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά
Style
Χτες
Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!
Οι τροφές που προκαλούν εξάψεις
Body+Mind
Χτες
Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγεις σε ειδικές περιπτώσεις
Ταβερνάκια με νόστιμους μεζέδες στα Δυτικά
Food
Χτες
Όμορφα στέκια για να απολαύσεις νοστιμιές σε φιλικό περιβάλλον
Spring Nail Trends: Τι παίζει στα nail salons αυτή την εποχή
Style
Προχτές
Πάρε ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου
Η ελληνική πόλη ‑ φάντασμα στην Ιταλία που προκαλεί δέος από τότε που έχει ερημώσει
Ταξίδια
Προχτές
Μπορείς να την επισκεφτείς, αλλά όχι να μείνεις