E-Daily

4+1 έρευνες για το σeξ που μας έκαναν εντύπωση

Μύθοι, αλήθειες και προκλητικές αποκαλύψεις!

Από το NEWSROOM

Δημοσίευση 7/2/2017 | 10:45

Το σeξ εκτός από μια βιολογική ανάγκη, είναι και δραστηριότητα ευχαρίστησης και ικανοποίησης για τους ανθρώπους. Γύρω από αυτό λέγονται πολλά και σίγουρα ακόμα περισσότερα είναι αυτά που ισχύουν και που δεν θα μπορούσατε ποτέ να τα φανταστείτε.

Διαβάστε παρακάτω 5 αποδεδειγμένες αλήθειες για το σeξ, που πιθανότατα να μην είχατε ακούσει ποτέ ξανά.

1. Τα γονίδια καθορίζουν την πρώτη φορά: Και όμως, μελέτες που έγιναν σε δίδυμα τα οποία χωρίστηκαν στη γέννα και δεν είχαν μετέπειτα καμία επαφή στη ζωή τους, έδειξαν ότι αυτά έκαναν σeξ για πρώτη φορά σχεδόν στην ίδια ηλικία. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, τα γονίδια επηρεάζουν ακόμα και την πρώτη φορά στο σeξ.

2. Τα αντισυλληπτικά καθορίζουν τις γυναικείες επιθυμίες απέναντι στους άντρες: Μιας και στοχεύουν ακριβώς στις γυναίκες που έχουν ορμονικά θέματα, τα αντισυλληπτικά τις κάνουν να σκέφτονται περισσότερο άλλα πράγματα από το σeξ με τον σύντροφο τους, όπως η τρυφερότητα και η συντροφικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΗ 7ήμερη πρόκληση του σeξ που θα σας αλλάξει τη ζωή 3/11/2016

3. Πλέον γίνονται περισσότερες μελέτες πάνω στα γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα: Πριν από περίπου 20 χρόνια ήρθε στο επίκεντρο η μελέτη του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος λόγω της ανάγκης για την αφύπνιση των γυναικών και της υγείας τους, αλλά και της πρόληψης για το καρκίνο σε συγκεκριμένα όργανα του.

4. Δυστυχώς δεν ταιριάζουν όλα τα αναπαραγωγικά όργανα: Απίστευτο και όμως αληθινό, δεν ταιριάζουν όλα τα πeη σε όλους τους κόλπους και αυτό δεν έχει να κάνει με το μέγεθος, ούτε με τη χημεία σας, αλλά πρόκειται για ένα θέμα καθαρά ανατομικό. Είναι σαν τα κομμάτια του παζλ που έχουν μια συγκεκριμένη σύνδεση. Αυτό το γεγονός φυσικά δεν αποκλείει το καλό σeξ με κάποιον.

5. Το πιο ευαίσθητο σημείο της κλειτοpίδας είναι αριστερά: Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το πάνω αριστερό σημείο της κλειτοpίδας είναι πιο ευαίσθητο και άρα μπορεί να δώσει μεγαλύτερη ικανοποίηση σε σχέση με ολόκληρη την υπόλοιπη.