E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βρήκαμε προϊόντα τεχνολογίας με μόνο 10€

Η προσφορά της ημέρας

Δημοσίευση 10/3/2017 | 00:35

Βρήκαμε προϊόντα τεχνολογίας με μόνο 10€

Τα fitness bands, γυαλιά VR και τα στερεοφωνικά ακουστικά είναι μερικά από τα προϊόντα που βλέπουμε σχεδόν καθημερινά σε μαγαζιά τεχνολογίας και θέλουμε να τα αποκτήσουμε, αλλά κάνουμε δεύτερες σκέψεις λόγο κόστους.
Πλέον έχουμε την ευκαιρία να τα κάνουμε δικά μας στη χαμηλότερη τιμή που υπάρχει στην αγορά χωρίς αυτό να μειώνει τις δυνατότητες τους.

ISY IVR-1000 Virtual Reality Glasses

Μπες σε μία συναρπαστική Virtual Reality εμπειρία. Τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας ISY IVR-1000 είναι συμβατά τόσο με Android και iOS smartphones. Με τη δυνατότητα να μπορείς να περιηγηθείς όπως θα έκανες και στην πραγματικότητα, βυθίζεσαι σε μία VR εμπειρία που μοιάζει τόσο αληθινή και ρεαλιστική. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να τοποθετήσεις το smartphone στην ειδική εμπρόσθια θέση, να ρυθμίσεις τους ιμάντες και τους φακούς και να κατεβάσεις τις VR εφαρμογές και παιχνίδια της επιλογής σου. 

CUBOT V1 Black

Όλη η καθημερινότητά σου όπως ειδοποιήσεις και μετρήσεις αθλητικών επιδόσεων, στον καρπό σου με το fitness band Cubot V1. Μέσα από την ευανάγνωστη LED οθόνη θα βλέπεις δεδομένα όπως τα βήματα που έκανες, την απόσταση που κάλυψες αλλά και τις θερμίδες που έκαψες, ώστε καθημερινά να θέτεις νέους στόχους ή να βελτιώνεις την υγεία σου, ειδικά στις περιπτώσεις που η ζωή σου είναι υπερβολικά καθιστική. Το Cubot V1 είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά που δεν ερεθίζουν το δέρμα ακόμη και όταν το φοράς αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα ενώ είναι ανθεκτικό στο νερό.

ISY IHP-1600 ακουστικά

Τα οικονομικά στερεοφωνικά ακουστικά ISY IHP-1600 είναι άνετα για να ακούς τη μουσική σου τις ελεύθερές σου ώρες το απόγευμα στο σπίτι ή όταν βρίσκεσαι εν κινήσει. Η ελαφριά τους κατασκευή σου εξασφαλίζει πλήρη ελευθερία και άνεση ενώ τα μαξιλαράκια των ακουστικών καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του αυτιού ώστε να μην σου αποσπά την προσοχή κανένας εξωτερικός θόρυβος

Βρες τα ΕΔΩ (διαθέσιμα σε 7 χρώματα)
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Προωθητική Ενέργεια για τα VIP Μέλη των Pet City

Better life Χτες
Η ποιοτική διατροφή για κάθε κατοικίδιο πιο προσιτή από ποτέ!

H Athens Fashion Trade Show φέρνει τις πιο hot τάσεις της μόδας στο Metropolitan Expo

Ομορφιά - Στυλ Χτες
Το επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας έχει οριστεί από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024

Η Rakuten Viber Αποκτά Πιστοποίηση SOC 2 Τύπου 2

Tech Χτες
Η απόκτηση της πιστοποίησης SOC 2 Τύπου 2 είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την Rakuten Viber

Μεγάλος Διαγωνισμός από το ΑΝΤ1+ και το Red Bull

Better life 22.04.2024
Ζήσε από κοντά την εμπειρία της Formula 1! Δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι στο Grand Prix της Αυστρίας!