E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Κλείστε τραπέζι με ένα κλικ!

Και κερδίστε εκπτώσεις από 10% έως 40%

Δημοσίευση 12/3/2017 | 00:31

Κλείστε τραπέζι με ένα κλικ!

Μια νέα, καινοτόμα ηλεκτρονική υπηρεσία  βοηθάει τους χρήστες να ανακαλύπτουν νέα εστιατόρια και να κλείνουν κάποιο τραπέζι online, όλο το 24ώρο. Η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα/υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν, δεν απαιτεί πιστωτική κάρτα και εξασφαλίζει στους χρήστες αποκλειστικά προνόμια και εκπτώσεις από 10% έως 50%.

Το μόνο site που δημοσιεύει κριτικές μόνο από χρήστες που πιστοποιημένα έχουν επισκεφτεί τα εστιατόρια συγκεκριμένη ημέρα και ώρα!

Αναζητήστε και επιλέξτε το εστιατόριο που σας ταιριάζει. Θα βρείτε 1675 εστιατόρια στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και από όλες τις κουζίνες, υλικό όπως menus, φωτογραφίες, εικονικές περιηγήσεις και πολλά άλλα Η κράτηση είναι εντελώς δωρεάν, ενώ ανάλογα με την μέρα και ώρα της κράτησης, τα περισσότερα εστιατόρια προσφέρουν εκπτώσεις από 10% έως 50% αποκλειστικά για τους χρήστες της νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας. Η κράτηση σας ισχύει άμεσα και δεν χρειάζεται να πάρετε ή να περιμένετε κάποιο τηλέφωνο.
Πηγαίνετε στο εστιατόριο σαν να είχατε κάνει τηλεφωνική κράτηση ΔΕΝ υπάρχουν κουπόνια ή πιστωτικές κάρτες Η κράτηση ισχύει με το όνομα σας. Επιλέξτε ελεύθερα από τον κατάλογο και η έκπτωση θα εφαρμοστεί διακριτικά στο σύνολο του τελικού σας λογαριασμού.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Προωθητική Ενέργεια για τα VIP Μέλη των Pet City

Better life Χτες
Η ποιοτική διατροφή για κάθε κατοικίδιο πιο προσιτή από ποτέ!

H Athens Fashion Trade Show φέρνει τις πιο hot τάσεις της μόδας στο Metropolitan Expo

Ομορφιά - Στυλ Χτες
Το επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας έχει οριστεί από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024

Η Rakuten Viber Αποκτά Πιστοποίηση SOC 2 Τύπου 2

Tech Χτες
Η απόκτηση της πιστοποίησης SOC 2 Τύπου 2 είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την Rakuten Viber

Μεγάλος Διαγωνισμός από το ΑΝΤ1+ και το Red Bull

Better life 22.04.2024
Ζήσε από κοντά την εμπειρία της Formula 1! Δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι στο Grand Prix της Αυστρίας!