E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο γάμος Γουλανδρή‑Λαιμού στο Λονδίνο και το τρελό πάρτι στην Ίμπιζα

Η πανέμορφη εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη παντρεύτηκε και ανέβασε εικόνες στο Instagram

Δημοσίευση 7/12/2016 | 23:01

Ο γάμος Γουλανδρή‑Λαιμού στο Λονδίνο και το τρελό πάρτι στην Ίμπιζα

Σέ έναν στενό οικογενειακό κύκλο, στο δημαρχίο του Λονδίνου, η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Γουλανδρή, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Φίλιππο Λαιμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση είχε παρθεί από τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ είχαν φροντίσει να επισφραγίσουν της απόφασή τους με τους αρραβώνες τους στις Σπέτσες αλλά και με δυο επίσημα πάρτι στις Μαλβίδες και στην Ίμπιζα.

Παρ' όλο που τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να παντρεύονται με το νέο έτος, η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός ενώθηκαν τελικά με τα δεσμά του γάμου την περασμένη Κυριακή στο Λονδίνο. Αν και ο γάμος ήταν μυστικός, η πανέμορφη εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη ανέβασε φωτογραφίες στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με το νυφικό της χτένισμα.Η ίδια βρέθηκε σε γνωστό σαλόνι ομορφιάς της Βρετανικής πρωτεύουσας και προτίμησε ένα wavy look χτένισμα.







Η πανέμορφη κληρονόμος, κόρη της Χριστίνας Βαρδινογιάννη και του Γιώργου Γουλανδρή, και ο εφοπλιστής, δευτερότοκος γιος του Νίκου Σ. Λαιμού και της Ειρήνης Λαιμού, πριν ένα μήνα περίπου κάλεσαν τους φίλους τους στην Ιμπιζα και συγκεκριμένα στο πολυτελέστατο στέκι της παγκόσμιας ελίτ, το κλαμπ Blue Marlin, για ένα τριήμερο ξεφάντωμα.

Παρότι το ζευγάρι και οι οικογένειές τους φροντίζουν να μη διαρρέουν πληροφορίες από δεξιώσεις, φίλοι τους πλημμύρισαν το Instagram με φωτογραφίες από το απίθανο αυτό τριήμερο πάρτι. 

Όπως φαίνεται από τις εικόνες αυτές, η παρέα απόλαυσε παγωμένα κοκτέιλ και ακριβές σαμπάνιες, βουτιές στην πριβέ πισίνα παίζοντας με τους λευκούς και χρυσούς φουσκωτούς κύκνους, ενώ  διοργάνωσε και νυχτερινά πάρτι στα οποία έδωσαν το «παρών» χορεύτριες με μικροσκοπικά κίτρινα μπικίνι και 20ποντες γόβες! Μάλιστα, τα dance girls στο τέλος της βραδιάς σχημάτισαν με φουσκωτά γράμματα το επώνυμο «Lemos!». 



Το ζευγάρι, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες έκανε και κάποιο event στην παραλία του κλαμπ, με τέσσερις άνδρες ντυμένους «Αρχαίοι Ελληνες» να μεταφέρουν στους ώμους τους την Μαριάννα Γουλανδρή. 



Το ζευγάρι στο πάρτι που έδωσε στην Ίμπιζα



Η παρέα του πάρτι απόλαυσε παγωμένα κοκτέιλ και ακριβές σαμπάνιες, βουτιές στην πριβέ πισίνα παίζοντας με λευκούς και χρυσούς φουσκωτούς κύκνους




To ζευγάρι σε παλαιότερη εμφάνιση του




ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει γυμνή στο Instagram

Tabloid 25.04.2024
Η αποκαλυπτική φωτογράφιση

Σε ποιες χώρες υπάρχουν οι περισσότεροι φαλακροί

Παράξενα 25.04.2024
Η θέση της Ελλάδας σε αυτή τη περίεργη έρευνα

Γιάννης Πουλόπουλος: «Ο Alpha έστειλε στη Eurovision τη Βίκυ Χαντζή αντί για μένα, μην πω γιατί»

Media Χτες
«Γελάει ο κόσμος. Με χρυσοπλήρωσαν τα διπλά λεφτά για να με φέρουν από το MEGA για τη Eurovision και τελικά έστειλαν εκείνην»

Ο Kρητικός κομμωτής που έγινε viral: Σχεδίασε τον Μυστικό Δείπνο σε… μούσι

Social Χτες
Σχεδίασε σε μούσι τους μαθητές και τον Ιησού στον Μυστικό Δείπνο.

Έλλη Κοκκίνου: Αυτή την αισθητική επέμβαση έκανε και το παραδέχθηκε!

Tabloid Χτες
Η Έλλη Κοκκίνου στα 54 της χρόνια αποκάλυψε την αισθητική επέμβαση που έκανε

Φαίη Σκορδά ‑ Μάρτζυ Λαζάρου: Αρπάχτηκαν στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Είναι ακραίο να λες αυτό το πράγμα»

TV Buzz Χτες
«Έχω κάνει πάνελ στον Μένιο Φουρθιώτη! Δεν είναι αστείο να το λες αυτό;»

Βαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά ‑ «Καλό ταξίδι ... Σ΄αγαπώ»

Social Χτες
Δείτε την ανάρτηση του μοντέλου