E-Daily

Ιστορίες αλλόκοτων ανθρώπων που θα θυμόμαστε για καιρό

Βρυκόλακες, εγκλεισμένοι, ερωτευμένοι

1/3/2017 | 10:12

Οι άνθρωποι πολλές φορές φερόμαστε περίεργα. Δεν είναι και πολύ δύσκολο να δεις τον κόσμο αλλιώς. Σίγουρα στις παρακάτω περιπτώσεις αποδεικνύεται κάτι τέτοιο, περίτρανα!

Ο 41χρονος Peter Cirk από την Ολλανδία, μπήκε στο νοσοκομείο αφού πέρασε 10 ολόκληρες ημέρες στο αεροδρόμιο Changsha στην Κίνα, ελπίζοντας ότι θα συναντήσει την κοπέλα που είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο, πριν από δυο μήνες, μέσα από ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Μιας και η απόσταση των 4,500 μιλίων κούρασε και τους δύο τους, ο Ολλανδός έκανε αίτηση για βίζα στην Κίνα, με σκοπό να συναντήσει επιτέλους από κοντά την Zhang, όπως είναι το όνομα που αυτή χρησιμοποιούσε στο διαδίκτυο.

Την ενημέρωσε λοιπόν ότι θα πάει, ετοίμασε κάθε σχετικό έγγραφο για το ταξίδι του, όταν όμως έφτασε στο Changsha δεν την βρήκε πουθενά. Θεωρώντας ότι κάτι κράτησε την κοπέλα πίσω, ο 41χρονος αποφάσισε να την περιμένει στο αεροδρόμιο, ενώ οι φωτογραφίες του να κάθεται στα παγκάκια εκεί, ξυπόλητος και με τις αποσκευές του μαζί έγιναν viral στα κοινωνικά δίκτυα της Κίνας. Δυστυχώς όμως, όσο οι μέρες περνούσαν οι ελπίδες του ότι θα συναντήσει το άλλο του μισό όλο και λιγόστευαν. Παράλληλα, η υγεία του χειροτέρευε και αφού πέρασε 10 ημέρες εκεί αναμένοντας, εν τέλει κατέληξε στο νοσοκομείο, μιας και ο οργανισμός του είχε εξασθενήσει εντελώς.

Ο 79χρονος Pedro Luca από την Αργεντινή, μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο άνθρωπος των σπηλαίων του 21ου αιώνα, μιας και ζει σε μια σπηλιά, ψηλά στα βουνά της περιοχής Τουκουμάν τις τέσσερις τελευταίες δεκαετίες. Γεννημένος στο Σαν Πέδρο ντε Κολαλάο, μια μικρή πόλη που απέχει σχεδόν τρεις ώρες με τα πόδια από τη σημερινή του κατοικία, άφησε το σπίτι του στα 14 του για να δουλέψει σαν μεταφορέας άνθρακα στη Βολιβία. Επέστρεψε ξανά μετά από 40 χρόνια και αποφάσισε να ζήσει το όνειρο των παιδικών του χρόνων. Έτσι λοιπόν κατασκήνωσε στη σπηλιά ενός βουνού και έκτοτε ζει εκεί. 

Ο νεαρός Άγγλος Darkness Vlad Tepes που τα τελευταία 13 χρόνια ζει σαν βρυκόλακας, δηλώνει ότι συχνά δέχεται άσχημη αντιμετώπιση λόγω του τρόπο ζωής του και το μόνο που ζητά είναι οι υπόλοιποι να του φέρονται σαν έναν κανονικό άνθρωπο. Μπορεί το σκόρδο και ο ήλιος να μην τον πειράζουν, όμως ο 25χρονος, που πριν λίγα χρόνια άλλαξε το όνομα του, αυτοαποκαλείται βρυκόλακας. Κοιμάται σε φέρετρο ειδικά σχεδιασμένο, βάφει τα μάτια του μαύρα και συχνά καταναλώνει αίμα από αγελάδες και γουρούνια, καθώς και ένα υποκατάστατο του ανθρώπινου αίματος. Σύμφωνα με τον ίδιο, το να είναι βρυκόλακας σημαίνει το να έχει ένα ζωντανό σώμα, αλλά μια νεκρή ψυχή. Βέβαια μέσα από τις ταινίες, έχουν δημιουργηθεί πολλές προκαταλήψεις για αυτά τα πλάσματα, αναφέρει.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποια είναι η Caitlin Clark που αλλάζει το μέλλον του μπάσκετ για τις γυναίκες

Πρόσωπα 25.04.2024
Αναμόρφωσε πλήρως το κολεγιακό μπασκετικό τοπίο

Το γκράφιτι που άλλαξε τον κόσμο

Νέα Εποχή 25.04.2024
Μερικά από τα πιο διάσημα έργα street art που λάτρεψε ο κόσμος

5 πολιτικοί που δολοφονήθηκαν τον 21ο αιώνα

Πρόσωπα 25.04.2024
Για διάφορους λόγους

Αντρας που έφυγε από την Αγγλία το 2008, εγκλωβίστηκε στην Αιθιοπία για 16 χρόνια

Stories Χτες
Εχασε το ταξιδιωτικό του έγγραφο για τους πρόσφυγες και δεν μπορούσε να επιστρέψει στην οικογένειά του

Αυτό το νησί έχει την καλύτερη παραλία στον κόσμο

Περιβάλλον Χτες
Σύμφωνα με τους Travel Experts, αξίζει να το επισκεφτείς!

Εορτολόγιο: Πότε πέφτει του Αγίου Γεωργίου

Ιστορικά Προχτές
Το αιώνιο ερώτημα...

Η εποχή του Οzempic: Ένα φάρμακο που δημιούργησε κουλτούρα

Stories Προχτές
Η κουλτούρα της δίαιτας, την εποχή της υπερκατανάλωσης

Πως κάνουν τατουάζ οι φυλακισμένοι;

Stories Προχτές
Ο περιορισμός τους κάνει όλο και πιο εφευρετικούς