E-Daily

Διάσημοι και αντιπαθητικοί στο Hollywood

Φήμες, περιστατικά και δημόσια προφίλ που ξεγελούν

6/3/2017 | 15:12

Είναι αγαπητοί στον κόσμο, όχι όμως σε δημοσιογράφους, μάνατζερ, φωτογράφους αλλά και ανθρώπους που έτυχε να πετύχουν στο δρόμο τους. Δείτε μερικούς από αυτούς που το Ηollywood "κράζει" πίσω από την πλάτη τους.

Και όμως η γλυκιά της φυσιογνωμία της Sandra Bullock μπορεί να σας  ξεγελά, αλλά όταν το 2013 αρνήθηκε να δώσει αυτόγραφο της σε θαυμαστή, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων μιας ταινίας, εκείνος έκανε πολύ μεγάλο θέμα και πολλοί την αντιπάθησαν θεωρώντας πως έχει καβαλήσει το καλάμι.

Μια 8χρονη θαυμάστρια της ηθοποιού στάθηκε τυχερή, συναντώντας την Catherine Zeta Jones και τους υπόλοιπους συντελεστές σε προβολή της ταινίας "Η μάσκα του Ζορό" και όταν εκείνη της είπε ότι ήθελε να γίνει επίσης ηθοποιός, η Jones της είπε πως είναι πολύ όμορφη, άρα δεν θα τα καταφέρει (!).

Δεν είναι βέβαια μόνο αυτή που δεν θέλησε να ασχοληθεί με θαυμαστές. Και αν στην αρχή τους επιζητούν, σύντομα οι ηθοποιοί νιώθουν κουρασμένοι από όλη αυτή την διασημότητα. Σύμφωνα με υπάλληλο ξενοδοχείου στο Ντάλας όπου έμενε η Janet Jackson, πριν η ίδια μπει στον χώρο εμφανίστηκε μια ομάδα security και ζήτησε από τους πάντες να σταθούν πίσω από μια γραμμή και να κοιτάνε προς τα κάτω. Προφανώς η ίδια δεν ήθελε να τη δει κανένας.

O Kanye West έχει κατά καιρούς φερθεί αγενώς σε θαυμαστές, σε φωτογράφους και δημοσιογράφους, όταν περνάει "φάση" ενώ η προϊστορία του με θεότρελες συμπεριφορές (βλ. Taylor Swift) και οι δηλώσεις του πως είναι "ο Θεός" τον κατατάσσει ανάμεσα στους αντιπαθητικούς και γραφικούς.

Και οι παραξενιές δεν έχουν ποτέ τέλος. Όσο γλυκούλη και αν τον έχετε συνηθίσει μέσα από τα "Φιλαράκια", ο Matthew Perry, φαίνεται ότι μάλλον δεν είναι και τόσο χαλαρός, αφού αρνήθηκε να συμμετάσχει στην περιοδεία του Studio 60 on the Sunset Strip, επειδή δεν του έδωσαν ένα Red Bull χωρίς ζάχαρη.

Η Taylor Swift έχει πολλούς φανατικούς αλλά και πολλούς εχθρούς τόσο καθημερινούς ανθρώπους όσο και διάσημους που πιστεύουν πως το προφίλ του "καλού κοριτσιού" είναι απλώς μια καλογυαλισμένη βιτρίνα.