E-Daily

Οι όμορφες στιγμές που... κατέληξαν στο νοσοκομείο

Τραυματισμοί και θάνατοι από μια άτυχη στιγμή

6/3/2017 | 15:42

Μια στιγμή που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Μια φάρσα, μια έντονη στιγμή, ένα φιλί! Στιγμές που κράτησαν δευτερόλεπτα και ανέτρεψαν τα πάντα, για πάντα.

Η μητέρα της 20χρονης Myriam Ducre-Lemay μίλησε για τον τραγικό θάνατο του παιδιούτης που συνέβη πριν από μερικά χρόνια εξαιτίας ενός φιλιού. Η νεαρή κοπέλα, ήταν αλλεργική στα φιστίκια, κάτι που το αγόρι της δεν γνώριζε και άθελα του της έδωσε το τελευταίο της φιλί.

Ο νεαρός, έφαγε ένα σάντουιτς με φυστικοβούτυρο πριν πέσει για ύπνο και όταν επέστρεψε, φίλησε την κοπέλα του, χωρίς να  γνωρίζει για την αλλεργία της, καθώς εκείνη δεν του είχε αποκαλύψει τίποτα σχετικά με το θέμα. Και μπορεί μόλις αντιλήφθηκε ότι εκείνη έπαθε αλλεργικό σοκ να κάλεσε ασθενοφόρο, δυστυχώς όμως όταν η κοπέλα έφτασε στο νοσοκομείο ήταν ήδη πολύ αργά, αφού οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν ζωντανή.

Μια γυναίκα από τη Βόρεια Καρολίνα έμεινε παράλυτη, μετά από μια φάρσα που της έκαναν οι φίλες της στο μπάτσερολ πάρτι που της είχαν διοργανώσει. Εξαιτίας του ατυχήματος που είχε από εκείνη την ημέρα δεν μπορεί να περπατήσει, ενώ δεν μπορεί ούτε να πραγματοποιήσει την τελετή του γάμου της λόγω προβλημάτων που έχει με την ασφάλεια της υγεία της. Όλα έγιναν ένα μήνα πριν η Rachelle Friedman ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιά της, Chris Chapman. Η νεαρή γυναίκα διασκέδαζε με τις φίλες της, όταν αποφάσισαν να την ρίξουν στην πισίνα. Όπως διηγείται η ίδια, η καλύτερη της φίλη - που συνεχίζει και σήμερα να είναι -  με παιχνιδιάρικη διάθεση την έσπρωξε στην πισίνα, όπως είχε κάνει στο παρελθόν εκατομμύρια φορές, ενώ έπαιζαν μεταξύ τους. Δυστυχώς όμως, η πλάκα κατάληξε σε ατύχημα, αφού η Friedman χτύπησε άσχημα το κεφάλι της στον πάτο της πισίνας και έπαθε ένα δυνατό κάταγμα στην σπονδυλική της στήλη. 

Ο Πέτερ Μπιακσανγκζουάλα έχασε τη ζωή του πανηγυρίζοντας ένα γκολ σε αγώνα στην Ινδία. Ο 23χρονος άσος σκόραρε στο 62’ και εξέφρασε τη χαρά του κάνοντας τούμπες, ωστόσο προσγειώθηκε στο χορτάρι με τον αυχένα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ζημιά στη σπονδυλική του στήλη. Λίγες μέρες μετά, κατέληξε.