LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βρήκαμε τα καλύτερα παιχνίδια για το PS4 στις πιο φθηνές τιμές!!

Gamers Heaven

Δημοσίευση 25/5/2016 | 00:12

Βρήκαμε τα καλύτερα παιχνίδια για το PS4 στις πιο φθηνές τιμές!!

Ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα νεώτερα και καλύτερα παιχνίδια για το PS4 (ναι και το Uncharted 4...ναι και το Overwatch) με τις καλύτερες εκπτώσεις! Γιατί τα θέλουμε όλα και πλέον μπορούμε να πάρουμε περισσότερα! Απλά προσέξτε την διαθεσιμότητα στα top games καθώς μπορεί να είναι περιορισμένη!

Overwatch Origins Edition

Ο κόσμος υπέφερε από τον πόλεμο, και δημιουργήθηκε η οργάνωση Overwatch για να τον απαλλάξει από τον πόνο. Στρατιώτες, επιστήμονες και φρικιά ήταν αυτοί που απάρτιζαν το ρόστερ της και τη βοήθησαν να δημιουργήσει μια περίοδο ειρήνης που άντεξε για αρκετές δεκαετίες. Με το πέρασμα του χρόνου, η δημοφιλία της ηρωικής Overwatch έπεσε, ώσπου εν τέλει διαλύθηκε και ο κόσμος βυθίστηκε ξανά στο χάος.

Μπες στον θεότρελο, στιλάτο κόσμο του Overwatch, φτάσε την κορυφή παρέα με την ομάδα σου και να θυμάσαι πως η συνεργασία κερδίζει τους πάντες!
Bonus: Περιλαμβάνει το Noire Widowmaker Skin:Ένα αποκλειστικό skin για τον χαρακτήρα Widowmaker

Uncharted 4

Για πολλούς ο πιο σημαντικός τίτλος για το 2015, αναμφισβήτητα ένας από τους πολυαναμενόμενους! Ο λόγος για το Uncharted 4: Thief's End! Ο Nathan ξεκινά ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο προσπαθώντας να καταδιώξει την ιστορική συνωμοσία που κρύβεται πίσω από τον αμύθητο πειρατικό θησαυρό. Η μεγαλύτερη περιπέτειά του θα δοκιμάσει τα φυσικά του όρια, την αποφασιστικότητά του και την θέληση του να θυσιαστεί για να σώσει αυτούς που αγαπά.

Far Cry Primal

Γη. Μαμούθ. Πρωτόγονη εποχή. Far Cry Primal.
Στο νέο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς Far Cry, η Ubisoft καταφέρνει να ενσωματώσει το gameplay της σειράς αυτούσιο στην πρωτόγονη εποχή, τότε που οι άνθρωποι ξεκινούσαν δειλά-δειλά τα πρώτα τους βήματα. Πολέμησε για την επιβίωσή σου, φτιάξε τα όπλα σου και οδήγησε την φυλή σου στην ασφάλεια, μακριά από τους κινδύνους της άγριας φύσης.

 
Η νέα μηχανή γραφικών του παιχνιδιού Tom Clancy's The Division, υπόσχεται γραφικά... δίχως αύριο! Η Snowdrop engine βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό την gaming εμπειρία και αυτό γιατί έχει δοθεί ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια, στον ρεαλισμό, καθώς και στην αλληλεπίδραση των παικτών με τον κόσμο του The Division. Στόχος της εταιρείας είναι να παρουσιάσει μια όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική απεικόνιση της Νέας Υόρκης!

 
Το επόμενο κεφάλαιο του Dark Souls saga, γνωστό για τις ανελέητες προκλήσεις που προσφέρει, επιστρέφει με το Dark Souls III. Η ομάδα ανάπτυξης FromSoftware επιστρέφει, δημιουργώντας έναν νέο, καταραμένο κόσμο προς εξερεύνηση. Από τις στάχτες ενός άλλοτε περήφανου βασιλείου θα δημιουργηθεί η νέα αυτή περιπέτεια. Πολεμήστε ενάντια σε ατρόμητους εχθρούς και αφεντικά χρησιμοποιώντας διάφορα όπλα και μαγικά κόλπα μέσω μιας μυστηριώδους γης.

NBA 2K16

Η σειρά NBA 2K επιστρέφει με το NBA 2K16 που σας φέρνει μια εμπειρία παιχνιδιού ακόμα πιο πιστή στην πραγματικότητα! Το NBA 2K16 σας παρέχει βραβευμένο και ασυναγώνιστο παιχνίδι με μια συναρπαστική ιστορία. Κανένα άλλο παιχνίδι δεν μπορεί να το συναγωνιστεί!

Doom & Preorder Bonus (T-Shirt,2 Lithographs,Demon Multiplayer Pack)

Επιστροφή στον Άρη με το αναγεννημένο DOOM! Η ιστορική σειρά επιστρέφει δριμύτερη και ανανεωμένη, κρατώντας όλη την ξέφρενη, βίαιη, γρήγορη δράση ανέγγιχτη ενώ περνά στην μοντέρνα εποχή παιχνιδιών με σκοπό να αφήσει ξανά το στίγμα του!
Bonus: 

-Ένα συλλεκτικό t-shirt! 
-2 x Λιθογραφίες Α4 
- DLC Demon Multiplayer Pack Eνίσχυσε την multiplayer εμπειρία σου με το Demon Multiplayer Pack! Το πακέτο περιέχει μία δαιμονική πανοπλία για τον χαρακτήρα σου σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, έξι μεταλλικές βαφές για τα όπλα και την πανοπλία σου, τρεις εκδοχές του λογότυπου της id Software για να στολίσεις τα όπλα και την πανοπλία σου, καθώς και έξι Hack Modules για να αποκτήσεις άμεσα ένα μικρό προβάδισμα στις online μάχες σου!

Αγοράστε το εδώ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Maestro: Νέο απόσπασμα από τον δεύτερο κύκλο στη δημοσιότητα

TV Σειρές Χτες
Ο νέος κύκλος του Maestro θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου

Baby Reindeer: Η καλύτερη σειρά της χρονιάς

TV Σειρές Χτες
Πάτα το play, κλείσε κινητό και απόλαυσε την

Όλα τα No.1 τραγούδια της δεκαετίας του ’90

ΝΕΑ 16.04.2024
Μια πολύ σημαντική δεκαετία για την μουσική

Love, Divided: Η ισπανική ταινία που είναι No.1 στο Netflix

ΝΕΑ 16.04.2024
Μια τίμια επιλογή για το σπίτι

Η νέα ρομαντική κομεντί που μοιάζει με μουσικό ταξίδι

ΝΕΑ 15.04.2024
Μια γλυκιά ταινία για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου

Ταινίες που διαδραματίζονται στα 70s και πρέπει να δεις

ΝΕΑ 14.04.2024
Τρεις ιδέες για ταινίες της Κυριακής

Tαινίες για την ομορφιά της εκπαίδευσης που πρέπει να δεις

ΝΕΑ 13.04.2024
Μας υπενθυμίζουν ότι η εκπαίδευση δεν έχει να κάνει μόνο με τη μετάδοση γνώσεων, αλλά με την έμπνευση

Millenium: Η σουηδική σειρά μυστηρίου στο Ertflix που θα τεντώσει τα νεύρα σου

TV Σειρές 12.04.2024
Αλλο ένα αριστούργημα από τη Σουηδία

Ταινίες «γλυκιές σαν μέλι» για να δεις αυτή την άνοιξη

ΝΕΑ 10.04.2024
Θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Και λίγο να κλάψεις!