LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ποια ζώδια θα άντεχαν... στο Survivor;

Τι θα τους κρατούσε πίσω και ποια τα δυνατά χαρτιά τους

Δημοσίευση 23/3/2017 | 08:54

Ποια ζώδια θα άντεχαν... στο Survivor;

Κάθε ζώδιο με τα χαρακτηριστικά του, μπορεί να επιβιώσει σε όλες τις καταστάσεις ή και όχι. Θα βγάλει τα καλά του στοιχεία ή τον κακό του εαυτό;

Ποια θα άντεχαν λοιπόν;

O Kριός θα το έβαζε δύσκολα κάτω, και αν έχανε θα έχανε μετά από πολύ σκληρή μάχη. Μπορεί να αποδείξει πως είναι ικανός να ανατρέψει τα πάντα αν το βάλει πείσμα, αρκεί να έχει τακτική.

Οι Ιχθύες είναι αργοί, αργοί και πολύ μεθοδικοί - ή πολύ χύμα. Τι από τα δύο θα συνέβαινε; Ίσως αν τους έπιανε κάποιος στο φιλότιμο, ίσως αν ήξερε πως θα φύγει, τότε να έβαζε μπρος τη μηχανή και να σάρωνε.

Οι Τοξότες θα ήταν αεικίνητοι, ασταμάτητοι. Αυτό θα ήταν εξ'αρχής το καλό τους στοιχείο και σε αυτό θα πόνταραν όλοι.

O Υδροχόος θα αναγνώριζε αμέσως όσους παίκτες δεν είναι αρκετά ικανοί και θα προσπαθούσε να εξισορροπήσει την κατάσταση. Αν χρειαζόταν θα τους ψήφιζε για αποχώρηση, πάνω από όλα ο στόχος. 

Ο Παρθένος θα πάλευε νύχτα μέρα για να φέρει φαγητό, να φτιάξει στέγη, να βρει νερό, να μαγειρέψει, να φροντίσει. Στα αγωνίσματα ίσως να μην ήταν ο καλύτερος αλλά θα φρόντιζε να είναι απαραίτητος παντού.

Ο Σκορπιός θα έπαιρνε προσωπικά κάθε νίκη ή ήττα των συμπαικτών του. Θα οργάνωνε τις λεπτομέρειες και θα προετοίμαζε το έδαφος βάζοντας τους άλλους να προπονηθούν. Φυσικά μαζί και ο ίδιος.

Ο Αιγόκερως θα μελετούσε με κάθε λεπτομέρεια τα ντεφό των αντιπάλων και θα φρόντιζε να ετοιμάσει πλάνο εξόντωσης. Θα είχε οργανώσει κάθε μέρα έτσι ώστε όλοι να έχουν φαγητό μέχρι τέλους και θα είχε plan b αν η ομάδα πεινούσε.

Ο Λέων αν μπορούσε, θα αγωνιζόταν αυτός και μόνο αυτός. Θα του ήταν δύσκολο να αφήσει άλλους να καθορίσουν την τύχη του και φυσικά οι ηγετικές του τάσεις θα ήταν ολοφάνερες στην ομάδα - κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε προστριβές.

Ο Καρκίνος θα ξεκινούσε με μεγάλη όρεξη, αλλά σύντομα θα έχανε τον ενθουσιασμό του. Σχετικά άμεσα θα εμφανιζόταν η κυκλοθυμία του που θα τον έκανε άλλοτε δυναμικό και άλλοτε εξαντλημένο.

Ο Ζυγός θα παρέμενε ψύχραιμος και θα έκανε μεγάλες βόλτες μόνος του για να απομονωθεί από την ομάδα. Η πολλή βαβούρα τον ζαλίζει και θέλει αυτοοργάνωση και αυτοσυγκέντρωση. Θα φρόντιζε να καλύψει τα νώτα του.

Ο Δίδυμος θα μπορούσε να τα καταφέρει και μόνος του. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει. Θα προπονούνταν και θα έψαχνε όλη μέρα τρόπους να καλυτερεύσει τις συνθήκες ζωής του.

Ο Ταύρος ας το παραδεχτούμε, θα είχε μεγάλη δυσκολία στην πίεση. Θα είχε πολλή όρεξη να οργανώσει τα πάντα, όμως την κρίσιμη στιγμή θα ήταν ικανός να στραμπουλήξει το πόδι του. Όμως, θα μπορούσε, αν ξεπερνούσε το φόβο του να βγει νικητής. 

Bonus: Αν στο κινέζικο ωροσκόπιο ήσουν νυφίτσα, τότε θα έβρισκες κάθε τρόπο για να επιβιώσεις και ενώ στα ατομικά αγωνίσματα δεν θα ήσουν καλός, θα έπαιρνες κάθε ατομική ασυλία και θα απέφευγες την αποχώρηση στο τσα(νγ)κ!