SKIN CARE

Το κόλπο της Ashley Graham για τέλεια ζουμερά χείλη

Ανέβασε ένα 25λεπτο tutorial αποκαλύπτοντας την καθημερινή make up ρουτίνα της και δείχνει πως
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το κόλπο της Ashley Graham για τέλεια ζουμερά χείλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το silver lining της κοινωνικής αποστασιοποίησης, είναι ότι μέσω των social media καταφέραμε, όσο ποτέ άλλοτε, να κοιτάξουμε από την κλειδαρότρυπα (aka από τα Insta Stories) μέσα στα σπίτια των αγαπημένων μας celebrities και να ανακαλύψουμε τα μέχρι τώρα κρυφά μυστικά ομορφιάς τους.

Πρώτα η Βella Hadid μας έδειξε πώς κόβει τις αφέλειές της, μετά η Eva Longoria πώς καμουφλάρει τις γκρίζες ρίζες της και τώρα η Ashley Graham ανέβασε ένα 25λεπτο tutorial αποκαλύπτοντας την καθημερινή makeup ρουτίνα της.

Το βίντεο ξεκινά με την Graham χωρίς ίχνος μακιγιάζ να εξηγεί ποια προϊόντα περιποίησης περιλαμβάνει η skincare ρουτίνα της. Ο ορός C E Ferulic και η κρέμα Triple Lipid Restore 2:4:2 του brand Skinceuticals (skinceuticals.gr) αποτελούν τις go-to επιλογές της για κάθε μέρα.

Ζουμερά χείλη χωρίς fillers; Κι όμως γίνεται

Στη συνέχεια, ξεκινά να κάνει το μακιγιάζ της, εφαρμόζοντας τη βάση, το ρουζ και το eye makeup. Το πιο εντυπωσιακό τμήμα του βίντεο ξεκινά μετά τα πρώτα 20 λεπτά, όπου η Graham εξηγεί πως κάνει τα χείλη της να δείχνουν πραγματικά ζουμερά. Ξεκινά ενυδατώνοντάς τα σε βάθος χρησιμοποιώντας την κρέμα Aquaphor (η αμερικάνικη εκδοχή της Vaseline).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, προχωρά στο σχεδιασμό του περιγράμματός τους. Το περίεργο είναι πως αντί για κάποιο μολύβι χειλιών, χρησιμοποιεί ένα μολύβι φρυδιών. Όπως εξηγεί, κάνει κάτι σαν countouring στα χείλη της, με αποτέλεσμα να δείχνουν πολύ μεγαλύτερα απ' ό,τι είναι στην πραγματικότητα. "Αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος νομίζει πως βάζω υαλουρονικό στα χείλη μου, γιατί μπορώ να τα κάνω να δείχνουν μεγαλύτερα απλά με λίγο μακιγιάζ", εξηγεί. "Ποιος θα φανταζόταν να χρησιμοποιήσει ένα μολύβι φρυδιών στα χείλη;", λέει. Το lip look της ολοκληρώνεται με την εφαρμογή ενός nude κραγιόν με ματ φινίρισμα.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Used @revlon makeup for 20 min tutorial 🌷💕🌈😇🦄💃🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) στις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
4 / position1: 516 / position2: 1215
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb