ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Οι κινήσεις του σώματος που δείχνουν ότι δεν σε θέλει

Λυπάμαι αλλά εδώ θα πούμε αλήθειες
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Οι κινήσεις του σώματος που δείχνουν ότι δεν σε θέλει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γλώσσα του σώματος είναι ένα μέσο που δίνει πολύ σημαντικές πληροφορίες για το πως αισθάνεται ο άνθρωπος που έχουμε απέναντι μας. Κάπως έτσι μας πληροφορεί και για το άτομο με το οποίο έχουμε βγει ένα ραντεβού.

Οι κινήσεις που θα κάνει λοιπόν ο καλός απέναντι σου, μπορούν να σου δείξουν με μεγάλη ευκόλια το αν σε θέλει ή όχι, το αν αισθάνεται άνετα δίπλα σου ή αν κάτι τον κομπλάρει.

Διάβασε λοιπόν παρακάτω όλα όσα μπορούν να σου πουν οι κινήσεις του καλού σου και τι θα ήταν καλό να περιμένεις μετά από αυτές.

Το ψεύτικο χαμόγελο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν δεις ένα χαμογέλο που δεν λάμπει, που προσπαθεί για να βγει, που είναι αμήχανο και γενικά όχι αληθινό, τότε ο δικός σου δεν το νιώθει. Η πραγματική χαρά δεν κρύβεται.

Αυτά τα μάτια ήτανε πλάνα

Αν το βλέμμα του δεν είναι έντονο όταν σε κοιτά, αν κοιτάει συνέχεια αλλού και αφηρημένα, αν γενικά είναι σαν να κοιτάει τον οποιονδήποτε, τότε δεν καίγεται και άρα δεν έχει σημασία. Όταν κάποιος σε θέλει και σε κοιτάει το βλέμμα του πετάει φωτιές.

Δε βλέπει την ώρα για να φύγει

Όταν είσαι με αυτόν που σου αρέσει δεν καταλαβαίνεις πως περνάει η ώρα και δε σε νοιάζει αν θα αργήσεις ή θα περάσει πολύ ώρα. Αν βέβαια ο άλλος κοιτάει συνέχεια το ρολόι του και αισθάνεσαι ότι θέλει να φύγει, τότε άστον να πάει στο καλό.

Είναι κλειστός

Όταν κάθεστε μαζί και τον βλέπεις να κομπλάρει λίγο ή να είναι μαζεμένος, τότε σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για κάτι ρωτικό, γιατί αυτός που θέλει νιώθει άνετα και αφήνεται όταν είναι με το αντικείμενο του πόθου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
9 / position1: 399 / position2: 576
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb