E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μύκονος: Θρίλερ με 21χρονη που έπεσε στα δίχτυα «ροζ» κυκλώματος

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά την καταγγελία της μητέρας της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 15/6/2019 | 09:18

Μύκονος: Θρίλερ με 21χρονη που έπεσε στα δίχτυα «ροζ» κυκλώματος

Μια μητέρα, κατήγγειλε ότι άγνωστοι, άρπαξαν την 21χρονη κόρη της και μέσω ροζ κυκλωμάτων την έριξαν σε νυχτερινά κέντρα της Μυκόνου όπου εκτός από αισθησιακούς χορούς την υποχρέωναν να παρέχει σεξουαλικές υπηρεσίες σε πελάτες. Η καταγγελία της μητέρας έγινε στο Λιμεναρχείο Ρόδου, αμέσως σήμανε συναγερμός στο λιμάνι της Ραφήνας όπου μετά από επιχείρηση οι λιμενικοί εντόπισαν την κοπέλα μαζί με τον Ελληνοπολωνό μαστροπο και έναν μεσήλικα Μυκονιάτη επιχειρηματία ο οποίος την είχε «αγοράσει» για να τη ρίξει στο νυχτερινό κέντρο που διατηρεί.

Σε παράλληλη επιχείρηση στο κοσμοπολίτικο νησί, στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Μυκόνου επισκέφθηκαν το κέντρο με τα striptease shows πέρασαν χειροπέδες σε δύο «καυτές» χορεύτριες μια Ιταλίδα και μια Ρουμάνα καθώς κατείχαν μικροποσότητες κοκαΐνης και χασίς.

Η καταγγελία της μητέρας στη Ρόδο και η σύλληψη στη Ραφήνα

Η σκοτεινή αυτή υπόθεση με πρωταγωνίστρια την 21χρονη κοπέλα που παγιδεύτηκε στα δίχτυα των ροζ κυκλωμάτων και φόντο τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που μπαίνουν στα μαύρα ταμεία των μαστροπών από την εκμετάλλευση των δύστυχων γυναικών, άρχισε να ξετυλίγεται το μεσημέρι της Τρίτης. Η μητέρα της 21χρονης από τη Ρόδο, μετέβη στο λιμεναρχείο του «νησιού των ιπποτών» και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το διαβιβαστικό σήμα «κατέθεσε μήνυση κατ΄ αγνώστων για εκμετάλλευση της κόρης της που είναι επιβάτιδα του πλοίου Fast Ferries Andros, σε κύκλωμα σωματεμπορίας». Αμέσως σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις στο Λιμεναρχείο Ραφήνας. «Αναφέρουμε την 11-06-2019 και περί ώρα 18:10 κατόπιν διενέργειας αστυνομικού ελέγχου κατά τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ “Fast Ferries Andros” N.Π 11124,προς διερεύνηση καταγγγελομένων της (σ.σ αναφέρεται στο όνομα της μητέρας) στο Λ.Σ Ρόδου[...], εντοπίστηκε η αναφερόμενη (σ.σ αναφέρεται στο όνομά της κόρης)».

Ο Μυκονιάτης την επέστρεψε στον προαγωγό ως ακατάλληλη

Οι καταθέσεις των δύο συλληφθέντων, ενός 65χρονου Μυκονιάτη επιχειρηματία και του 49χρονου Ελληνοπολωνού αλλά και της κοπέλας σοκάρουν. Όπως αναφέρεται και στο διαβιβαστικό, η κοπέλα «συνοδευόταν από τον πρώτο συλληφθέντα και επρόκειτο να παραδοθεί στον δεύτερο συλληφθέντα όπως άμεσα παραδέχτηκε ο πρώτος εξ΄αυτών». Όταν οι Λιμενικοί ρώτησαν γιατί ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας θα παρέδιδε το κορίτσι στον Ελληνοπολωνό, αυτός τους είπε ότι την επέστρεψε γιατί ήταν ακατάλληλη. Η κοπέλα στην κατάθεση της υπέδειξε τους δύο άνδρες ως τα άτομα που έκαναν τη ζωή της κόλαση. «Ύστερα από ένορκη μαρτυρική κατάθεση η (σ.σ αναφέρεται στο όνομα της κοπέλας) κατήγγειλε και ζήτησε την ποινική δίωξη τόσο των ανωτέρω συλληφθέντων όσο και ετέρων προσώπων άσχετων με αυτούς για παράσυρση της σε ασελγείς πράξεις με τη θέληση της ή μη, μέσω αποπλάνησης ή άλλων τρόπων εξαναγκασμού (άρθρο 351 Π.Κ περί σωματεμπορίας)» αναφέρει το διαβιβαστικό. Μετά τη σύλληψή των δύο και την «απελευθέρωση» της κοπέλας και την κατάσχεση ενός Mercedes Vito το οποίο χρησιμοποιούσε το κύκλωμα για να μεταφέρει τις κοπέλες, στέλνεται σήμα στο Λιμεναρχείο Μυκόνου για να ξεκινήσει μια δεύτερη επιχείρηση στο νησί των ανέμων.

Έφοδος στο «ροζ» μπαρ της Μύκονου

Οι Λιμενικοί του Γραφείου Ασφαλείας Μυκόνου με τη συνδρομή της σκυλίτσας Ugly, ενός ειδικά εκπαιδευμένου λαγωνικού Κ9, αμέσως πιάνουν δουλειά. Το κλιμάκιο μεταβαίνει στο «ροζ» κατάστημα και μετά από έρευνες περνάει χειροπέδες σε δύο πανέμορφες χορεύτριες από την Ιταλία και την Ρουμανία οι οποίες όπως φαίνεται είχαν ανάγκη να «φτιαχτούν» με κοκαΐνη και κάνναβη πριν ξεκινήσουν το show. «Στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών με τη συνδρομή χειριστή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών Κ9.Νο024 Ugly και με την παρουσία ανδρών Κ.Ε.Α, υπαγωγής μας, μετέβησαν περί ώρα 01:00 στο κατάστημα με την επωνυμία (σ.σ αναφέρεται στο κατάστημα) στην περιοχή (σ.σ αναφέρεται η περιοχή) ν. Μυκόνου και διενήργησαν νομότυπη αστυνομική έρευνα εντός του καταστήματος καθώς και παρακείμενα δωμάτια εργαζομένων. Από την έρευνα προέκυψαν ότι: Η υπό στοιχεία (σ.σ αναφέρεται στα στοιχεία της 32χρονης Ρουμάνας), εργαζόμενη στο κέντρο (σ.σ αναφέρεται στο κατάστημα) συνελήφθη περί ώρα 01:10 για παράβαση του ν.4139/2013 για κατοχή μιας αυτοσχέδιας νάιλον συσκευασίας περιέχουσας λευκή σκόνη πιθανόν κοκαΐνη μεικτού βάρους 0.25 γραμμαρίων την οποία είχε εντός πακέτου τσιγάρων και η υπό στοιχεία (σ.σ αναφέρεται στο όνομα της 28χρονης Ιταλίδας) εργαζόμενη στο κέντρο συνελήφθη περί ώρα 01:55 για παράβαση του ν.4139/2013 για κατοχή μιας αυτοσχέδιας συσκευασίας περιέχουσας ακατέργαστη κάνναβη καθαρού βάρους 0.86 γραμμαρίων και μιας ασφράγιστης συσκευασίας με επικολλημένη ετικέτα Legendary Kannabis – Original 100% Legal περιέχουσα πιθανόν ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους 4.9 γραμμάρια, οποία ανευρέθησαν κατά την νομότυπη έρευνα στην οικία της».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ωράριο καταστημάτων Πάσχα 2025: Τι ώρα κλείνουν Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο

Ελλάδα 16.04.2025
Το εορταστικό ωράριο άρχισε την Πέμπτη 10 Απριλίου - Πότε δεν λειτουργούν τα καταστήματα

Vegans πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα κατά της σφαγής αρνιών το Πάσχα

Ελλάδα 16.04.2025
Την κινητοποίηση κάλεσε η ΜΚΟ Vegan Life με σύνθημα «η σφαγή δεν είναι αγάπη»

Αυτός είναι ο Τούρκος ηθοποιός που ακύρωσε θεατρική παράσταση στην Ελλάδα εξαιτίας λογοκρισίας του καθεστώτος Ερντογάν

Ελλάδα 16.04.2025
Συνελήφθη στις 3 Απριλίου με κατηγορίες για υποκίνηση μίσους και διακρίσεις

Ο Έλον Μασκ χάνει ραγδαία τη δημοφιλία του στις ΗΠΑ

Κόσμος 16.04.2025
Αναλυτές εκτιμούν ότι η φθίνουσα δημοτικότητα του Μασκ ενδέχεται να εξελιχθεί σε πολιτικό βάρος και για τον Ντόναλντ Τραμπ

Εγκώμια Ιερώνυμου για τον Τραμπ στο ακροδεξιό Breitbard

Ελλάδα 16.04.2025
«Από πολλές απόψεις, τον επαινώ και πιστεύω ότι ωφελεί τον κόσμο» - Τι είπε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για Τραμπ, δασμούς και γάμο ομόφυλων ζευγαριών

Marharyta Polovinko: Η Ουκρανή καλλιτέχνις σκοτώθηκε στο μέτωπο

Κόσμος 16.04.2025
Η Marharyta Polovinko, η οποία προσφέρθηκε εθελοντικά να απομακρύνει τραυματισμένους στρατιώτες από το μέτωπο και στη συνέχεια μπήκε και η ίδια στο πεδίο της μάχης, σκοτώθηκε στις 5 Απριλίου

Αυτό είναι το ζευγάρι που σκοτώθηκε στην Κοζάνη: Ποινική δίωξη στον οδηγό της νταλίκας

Ελλάδα 16.04.2025
Είναι κακούργημα, για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και πρόκληση κατά συρροή σωματικών βλαβών

Ανδρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και τον έσωσαν οι γείτονες στην Πάτρα

Ελλάδα 16.04.2025
Ο 55χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Time: Οι 100 πιο επιδραστικοί άνθρωποι στον κόσμο για το 2025

Κόσμος 16.04.2025
Δύο πρόσωπα ελληνικής καταγωγής στη λίστα

Πειραιάς: Μητέρα κακοποιούσε τα 4 παιδιά και τον σύζυγό της – Τα έδερνε με καλώδιο και τα δάγκωνε

Ελλάδα 16.04.2025
Είχε δωροδοκήσει τα παιδιά να παρουσιάσουν ότι είναι η ιδανική οικογένεια

Τρεις άνδρες βίασαν μαθήτρια στη Βρετανία ‑ Τη δελέασαν με ένα τσιγάρο και την απήγαγαν

Κόσμος 16.04.2025
Εντόπισαν την κοπέλα μόνη της σε ένα πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ