E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νάγια Ριβέρα: Έδωσε όλη της τη δύναμη για να σώσει τον γιο της πριν πεθάνει

H σορός της 33χρονης εντοπίστηκε τη Δευτέρα τέσσερις ημέρες μετά την εξαφάνισή της

Δημοσίευση 14/7/2020 | 08:21

Νάγια Ριβέρα: Έδωσε όλη της τη δύναμη για να σώσει τον γιο της πριν πεθάνει

Με την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών της φαίνεται ότι έσωσε τον 4χρονο γιο της η Νάγια Ριβέρα, η 33χρονη ηθοποιός του Glee που εντοπίστηκε νεκρή την Δευτέρα στη λίμνη Πιρού μετά από αρκετές ημέρες ερευνών.

Σύμφωνα με την εκτίμηση των αστυνομικών αρχών η Ριβέρα «έδωσε όλη της τη δύναμη για να βάλει τον γιο της ξανά στη βάρκα αλλά δεν είχε αρκετή ενέργεια για να σωθεί η ίδια».

Υπενθυμίζεται ότι ο 4χρονος γιος της ηθοποιού βρέθηκε κοιμισμένος μέσα στη βάρκα ενώ στη συνέχεια είχε πει στους διασώστες ότι η μητέρα του πήδηξε στο νερό, αλλά, δεν επέστρεψε ποτέ.

Η Ριβέρα είχε μεγαλώσει σε μια περιοχή σε μικρή απόσταση από τη λίμνη και ήταν γνώστης των συνθηκών σε αυτή, έλεγαν την περασμένη εβδομάδα πηγές της αστυνομίας.

Όπως ανακοίνωσε ο σερίφης της επαρχίας Βεντούρα στην οποία βρίσκεται η λίμνη Πιρού, η Ριβέρα δεν φορούσε σωσίβιο ενώ δεν απάντησε στο ερώτημα αν η 33χρονη ηθοποιός ήταν σε θέση να κολυμπήσει.

Σύμφωνα με τον ίδιο το κολύμπι επιτρέπεται στη λίμνη στην οποία επικρατούν συχνά ισχυρά ρεύματα.

Το Σάββατο ο πρώην σύζυγος της Ριβέρα, ηθοποιός Ράιαν Ντόρσεϊ καθώς και ο πατέρας της, Τζορτζ Ριβέρα, έπεσαν με τα ρούχα στα θολά νερά της λίμνης ενώ η μητέρα της, Γιολάντα, γονάτισε με τα χέρια ανοιχτά μπροστά στη λίμνη σε μια κίνηση απελπισίας για την τύχη της κόρης της.

Στη λίμνη έφτασε και ο αδελφός και της Νάγια Ριβέρα, Μάικαλ, μαζί με την σύντροφο και τα δύο παιδιά τους. Ο αδελφός και η μητέρα της Ριβέρα φόρεσαν σωσίβια και ανέβηκαν στο σκάφος των αρχών που αναζητούσαν τη σορό τηε 33χρονης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ασημένιος ο Εμμανουήλ Καραλής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου με άλμα στα 6,05μ.

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Ντουπλάντις κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

Τουρκία: Αιματηρός καυγάς δύο οικογενειών στη Χατάι – 3 νεκροί και 25 τραυματίες

Κόσμος Χτες
Η σύρραξη ξέσπασε κατά τη διάρκεια της γιορτής Eid al-Fitr και κλιμακώθηκε γρήγορα σε μάχη με πέτρες, μαχαίρια και πυροβόλα όπλα.

Ναύαρχος Παυλόπουλος: «Η αποβατική επιχείρηση των ΗΠΑ στο Ιράν είναι ήδη σε εξέλιξη»

Κόσμος Χτες
Ο επίτιμος αρχηγός Στόλου εκτιμά ότι οι Αμερικανοί διατηρούν το στοιχείο του αιφνιδιασμού μέσω στρατηγικής παραπλάνησης, ενώ αποκλείει πρακτικά κάθε κίνδυνο για την Ελλάδα.

Για πρώτη φορά: Ακριβότερο το πετρέλαιο κίνησης από την αμόλυβδη

Οικονομία Χτες
Η χονδρική τιμή του πετρελαίου κίνησης ξεπέρασε την αντίστοιχη της αμόλυβδης

Ισραήλ για Νατάνζ: «Δεν βομβαρδίσαμε εμείς» – Πληροφορίες για αμερικανικές βόμβες bunker buster

Κόσμος Χτες
Αξιωματούχοι του IDF αρνήθηκαν οποιαδήποτε ισραηλινή εμπλοκή στην επίθεση κατά της πυρηνικής εγκατάστασης, ενώ ισραηλινό δίκτυο επικαλείται πηγές που «δείχνουν» τις ΗΠΑ.

Καταγγελία από Λόλα Νταϊφά: «Ο Τσαγκαράκης πουλούσε τα κλεμμένα μου κοσμήματα στην εκπομπή του»

Ελλάδα Χτες
Η έφοδος του ελληνικού FBI στην αποθήκη του στο Ελληνικό αποκάλυψε εκτεταμένο κύκλωμα πλαστογράφησης έργων τέχνης, ενώ παράλληλα συνελήφθη και υπάλληλος της γκαλερί του.

Χαλκιδική: Εξελίξεις με το διαμελισμένο πτώμα σε βαλίτσα ‑ «Μάλλον είναι η κόρη μου η Φωτεινή»

Ελλάδα Χτες
Πατέρας αγνοούμενης ισχυρίζεται πως η περιγραφή ταιριάζει απόλυτα με την κόρη του

Τρεις εβδομάδες πολέμου με αντιφατικά μηνύματα από Τραμπ: «Δεν θέλω εκεχειρία» αλλά… μείωση επιχειρήσεων

Κόσμος Χτες
Μόνο το 7% των Αμερικανών υποστηρίζουν την πραγματοποίηση χερσαίων επιχειρήσεων στο Ιράν

Μερομήνια 2026: Τι προβλέπουν για το Πάσχα ‑ Πώς θα σουβλίσουμε φέτος

Καιρός Χτες
Η ψυχρή και ασταθής εκκίνηση της άνοιξης δημιουργεί ερωτήματα

7χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ μετά από σοβαρό ατύχημα σε πάρκο στη Βέροια

Ελλάδα Χτες
Το παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι ενώ υπέστη και ρήξη σπλήνας - Στήθηκε «γέφυρα σωτηρίας» για τη μεταφορά του στη Θεσσαλονίκη