E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπρους Γουίλις: Χορεύει με την Ντέμι Μουρ στο Ιnstagram

To βίντεο που ανέβασε η κόρη τους για τα γενέθλια του ηθοποιού

Δημοσίευση 19/3/2025 | 20:21

Μπρους Γουίλις: Χορεύει με την Ντέμι Μουρ στο Ιnstagram

Ο Μπρους Γουίλις γιορτάζει τα 70ά του γενέθλια και μέχρι σήμερα, παραμένει μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες του Χόλιγουντ, με μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες και χαρακτήρα που τον έχει κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στους θαυμαστές του.

Τα τελευταία χρόνια, ο ηθοποιός έχει αποσυρθεί από τη δημοσιότητα λόγω προβλημάτων υγείας, καθώς έχει διαγνωστεί με αφασία και μετωποκροταφική άνοια, αλλά η οικογένειά του φροντίζει να μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς του με το κοινό του.

Σε ένα σπάνιο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram η μία από τις κόρες του, Ράμερ, ο Μπρους Γουίλις εμφανίζεται να χορεύει με την πρώην σύζυγό του, Ντέμι Μουρ. Οι δύο ηθοποιοί ήταν παντρεμένοι από το 1987 έως το 2000, ενώ διατηρούν μια εξαιρετική σχέση ακόμα και μετά τον χωρισμό τους, αποδεικνύοντας πως η οικογένεια τους παραμένει δεμένη.

Η κόρη τους, Ράμερ Γουίλις, συνόδευσε το βίντεο με μια αφιέρωση: «Στον Βασιλιά... Σ' αγαπώ, μπαμπά! Χρόνια πολλά, πάπα». Η ανάρτηση της 36χρονης συγκίνησε τους θαυμαστές του Μπρους Γουίλις, που έσπευσαν να του στείλουν τις ευχές τους στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση .

Δείτε το βίντεο

Ο Μπρους Γουίλις και η Ντέμι Μουρ έχουν αποκτήσει μαζί τρεις κόρες, τη Ράμερ, την Ταλούλα και την Σκάουτ. Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει επίσης δύο μικρότερες κόρες, τη Μέιμπλ και την Έβελιν από τον γάμο του με την Έμα Χέμινγκ.

Η οικογένεια του ηθοποιού ανακοίνωσε τον Μάρτιο του 2022 ότι πάσχει από αφασία, επισημαίνοντας ότι αυτό θα τον ανάγκαζε να αποσυρθεί από την καριέρα του στην υποκριτική που αγαπούσε τόσο. Η αφασία μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα ενός ατόμου να μιλάει, να γράφει και να κατανοεί τη γλώσσα, συνήθως ως αποτέλεσμα εγκεφαλικού ή τραυματισμού στο κεφάλι.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρία Σολωμού: «Μου λέει ότι χρήζω ψυχιατρικής βοήθειας, περνάω δύσκολα αυτόν τον μήνα με τα αυτοάνοσά μου»

Tabloid 20.03.2025
«Δε θα απολογηθώ για το πόσο χρονών είμαι και το πότε πρέπει να ερωτευτώ...»

Κιμ Καρντάσιαν ‑ Κάνιε Γουεστ: Νέα διαμάχη για το πρώην ζευγάρι με «φόντο» τον Diddy

Tabloid 20.03.2025
Με την επιμέλεια των παιδιών τους «απειλεί» η Κιμ Καρντάσιαν τον Κάνιε Γουέστ, μετά τη προβολή του τραγουδιού που έφτιαξε σε συνεργασία με τον κατηγορούμενο ράπερ και στο οποίο συμμετέχει η 11χρονη κόρη τους

Sia: Χώρισε η τραγουδίστρια – Το τρίτο παιδί και η κατάθλιψη

Tabloid 20.03.2025
Αιτία οι αγεφύρωτες διαφορές.

H Kylie Minogue στην Αίγινα: Ξετρελάθηκε με τα φιστίκια και την ομορφιά του νησιού

Tabloid 20.03.2025
Η γνωστή τραγουδίστρια ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με την Αίγινα που ρώτησε τους κατοίκους αν πωλούνται βίλες

Ελένη Χατζίδου για Μαρία Σολωμού: Έχει μείνει λίγο στο 2006 που υποδύθηκε τη Ράνια στους «Singles»

Tabloid 20.03.2025
Έχουν αλλάξει πάρα πολύ τα πράγματα, πρόσθεσε η παρουσιάστρια

Νίκος Χαρδαλιάς για το viral βίντεο του: «Δεν με νοιάζει να τσαλακώσω τη δημόσια εικόνα μου»

Social 20.03.2025
«Θέλαμε πάρα πολύ να απευθυνθούμε σε εκείνους τους ανθρώπους που νομίζουμε ότι δεν έχουν χάσει το τρένο της ανακύκλωσης»

Αγνώριστη η Αντελίνα Βαρθακούρη στην πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά από 4 χρόνια

Tabloid 20.03.2025
Η Αντελίνα Βαρθακούρη, σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη, έκανε την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση μετά την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Αντέδρασε η Αθηνά Οικονομάκου για το εξώδικο του Φίλιππου Μιχόπουλου: «Αχ, όχι πάλι! Φτάνει! Φτάνει»

Celebrity Stories 20.03.2025
Δεν ξέρω ποιος μιλάει, εγώ ότι έχω να πω... το είπα, νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρη επισήμανε η Αθηνά Οικονομάκου.