E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαμός στον Λευκό Οίκο μεταξύ Τραμπ και CNN: Έκοψε τη σύνδεση το κανάλι

«Αρρωστημένοι άνθρωποι, κανάλι με χαμηλά νούμερα»

Δημοσίευση 15/4/2025 | 08:28

Χαμός στον Λευκό Οίκο μεταξύ Τραμπ και CNN: Έκοψε τη σύνδεση το κανάλι

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση και στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και τον χαρακτήρισε «μειωμένης αντίληψης»

Πανικός στον Λευκό Οίκο και στη συνέντευξη τύπου του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τον ομόλογό του, τον Ναγίμπ Μπουκέλε του Ελ Σαλβαδόρ, έπειτα από ερώτηση της δημοσιογράφου του CNN, Κέιτλαν Κόλινς.

Η δημοσιογράφος του CNN ρώτησε αν ο Αμπρέγκο Γκαρσία που είχε απελαθεί κατά λάθος θα επιστρέψει στις ΗΠΑ, παραπέμποντας την ερώτηση στη γενική εισαγγελέα Παμ Μπόντι και τον αναπληρωτή επιτελάρχη Στίβεν Μίλερ και προκάλεσε την «έκρηξη» του Ντόναλντ Τραμπ.

Αμέσως μετά την ερώτηση ο Αμερικανός πρόεδρος άρχισε να την ειρωνεύεται ενώ αποκάλεσε το CNN ως«το κανάλι με τα χαμηλά νούμερα».

«Είναι δυνατόν να λέτε στον πρόεδρο του Ελ Σαλβαδόρ τι να κάνει με τους πολίτες του;» διερωτήθηκε ο Τραμπ, συνεχίζοντας με επίθεση προς το CNN: «Γι’ αυτό δεν σας βλέπει κανείς. Θέλετε να αφήσουμε εγκληματίες ελεύθερους. Είστε άρρωστοι άνθρωποι».

Οι δύο αξιωματούχοι παρέθεσαν επιχειρήματα που αφορούσαν απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, το οποίο ζητά από την κυβέρνηση να διευκολύνει την επιστροφή του Γκαρσία από φυλακή του Ελ Σαλβαδόρ. «Δεν έχω την εξουσία να τον επιστρέψω στις Ηνωμένες Πολιτείες», δήλωσε ο Μπουκέλε όταν τον ρώτησε ένας δημοσιογράφος.

«Πώς θα μπορούσα να περάσω λαθραία έναν τρομοκράτη στις Ηνωμένες Πολιτείες;» πρόσθεσε, επαναλαμβάνοντας τον ισχυρισμό της κυβέρνησης Τραμπ ότι ο Αμπρέγκο Γκαρσία είναι «τρομοκρατικό» μέλος της συμμορίας MS-13 – κάτι που δεν έχει υποστηρίξει στη δικαστική διαμάχη για την τύχη του. Η ένταση κορυφώθηκε με τον Ντόναλντ Τραμπ να επιτίθεται φραστικά και κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

«Ήταν πρόεδρος μειωμένης αντίληψης. Εγώ έκανα τις εξετάσεις μου. Αισθάνομαι υπέροχα», τόνισε χαρακτηριστικά. Το CNN διέκοψε τη ζωντανή μετάδοση έξι λεπτά πριν το τέλος της συνέντευξης Τύπου με την παρουσιάστρια Ντάνα Μπας να σχολιάζει πως «ακούσαμε πολλές πληροφορίες, αλλά και παραπληροφόρηση. Ο πρόεδρος Τραμπ είπε ότι το CNN μισεί τη χώρα μας. Αυτό δεν ισχύει. Είμαι εδώ 32 χρόνια και αυτή η ρητορική δεν έχει προηγούμενο».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εγκώμια Ιερώνυμου για τον Τραμπ στο ακροδεξιό Breitbard

Ελλάδα 16.04.2025
«Από πολλές απόψεις, τον επαινώ και πιστεύω ότι ωφελεί τον κόσμο» - Τι είπε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για Τραμπ, δασμούς και γάμο ομόφυλων ζευγαριών

Marharyta Polovinko: Η Ουκρανή καλλιτέχνις σκοτώθηκε στο μέτωπο

Κόσμος 16.04.2025
Η Marharyta Polovinko, η οποία προσφέρθηκε εθελοντικά να απομακρύνει τραυματισμένους στρατιώτες από το μέτωπο και στη συνέχεια μπήκε και η ίδια στο πεδίο της μάχης, σκοτώθηκε στις 5 Απριλίου

Αυτό είναι το ζευγάρι που σκοτώθηκε στην Κοζάνη: Ποινική δίωξη στον οδηγό της νταλίκας

Ελλάδα 16.04.2025
Είναι κακούργημα, για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και πρόκληση κατά συρροή σωματικών βλαβών

Ανδρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και τον έσωσαν οι γείτονες στην Πάτρα

Ελλάδα 16.04.2025
Ο 55χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Time: Οι 100 πιο επιδραστικοί άνθρωποι στον κόσμο για το 2025

Κόσμος 16.04.2025
Δύο πρόσωπα ελληνικής καταγωγής στη λίστα

Πειραιάς: Μητέρα κακοποιούσε τα 4 παιδιά και τον σύζυγό της – Τα έδερνε με καλώδιο και τα δάγκωνε

Ελλάδα 16.04.2025
Είχε δωροδοκήσει τα παιδιά να παρουσιάσουν ότι είναι η ιδανική οικογένεια

Τρεις άνδρες βίασαν μαθήτρια στη Βρετανία ‑ Τη δελέασαν με ένα τσιγάρο και την απήγαγαν

Κόσμος 16.04.2025
Εντόπισαν την κοπέλα μόνη της σε ένα πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ

Ο Ααρόν Μπουπεντζά σκοτώθηκε πέφτοντας από τον 11ο όροφο στην Κίνα

Αθλητικά Νέα 16.04.2025
Ο ίδιος αγωνιζόταν για Ζεγιάνγκ, ενώ το περασμένο καλοκαίρι το όνομά του είχε ακουστεί και στην Ελλάδα

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας αναγνωρίζει ως γυναίκες μόνο όσες ανήκουν στο βιολογικό φύλο

Κόσμος 16.04.2025
Απόφαση-σταθμός στην συζήτηση για τα δικαιώματα των τρανς στη χώρα - Ήττα για την κυβέρνηση της Σκωτίας που υποστήριξε το αντίθετο

Θρίλερ στο Κιλκίς: Μετανάστης απειλεί να πέσει από γέφυρα

Ελλάδα 16.04.2025
Στο σημείο διαπραγματευτής