E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αστρολογικές Προβλέψεις 8‑14 Οκτωβρίου

Γράφει ο Γιώργος Σαλαμάς

Δημοσίευση 8/10/2012 | 00:00

Αστρολογικές Προβλέψεις 8‑14 Οκτωβρίου

Κριός
Αυτός ο μήνας ξεκίνησε με απανωτές αλλαγές και συνεχίζει έτσι και τη δεύτερη βδομάδα, σε βαθμό που είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τι προκύπτει από ποια όψη. Στις 8 τα πράγματα ίσως είναι κάπως μπερδεμένα, με τον ¶ρη και τον Ποσειδώνα να μην συνεννοούνται. Κάτι δεν καταλαβαίνεις, υπάρχει μια άκυρη πληροφορία που μπορεί να θολώσει μια κατάσταση. Την επόμενη μέρα όμως είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Όπως είναι και πιθανό να παίξει η συμφωνία που περίμενες. Από εκεί και μετά και μέχρι το τέλος της βδομάδας, έχει μεν δουλειά, αλλά σαν τα πράγματα να μπαίνουν σε μια σειρά και να μην νιώθεις απαραίτητα ο είλωτας που δεν έχει χρόνο για τίποτα και αδικείται από όλους. Όχι, αυτό δεν θα συνεχιστεί, να ξέρεις.

Ταύρος
Ίσως έχεις ταλαιπωρηθεί με καθημερινές εργασίες, με τη δουλειά ή με ένα θέμα υγείας, ίσως τα κέρδη να ήταν από λίγα ως ελάχιστα, στις 9 όμως κάτι γίνεται και φαίνεται φως δικαίωσης στον ορίζοντα. Εκτός από αυτό, μέχρι το τέλος της βδομάδας υπάρχει ένας απίστευτος ερωτισμός στην ατμόσφαιρα. Να είναι η Αφροδίτη στην Παρθένο ή ο Ερμής και ο Κρόνος στον Σκορπιό που σχηματίζουν πολύ καλές όψεις; Υπάρχει και το ενδεχόμενο ο έρωτας ή το δημιουργικό σχέδιο που φαίνεται στο ορίζοντα να προέρχονται από το εξωτερικό. Ή εσύ να βρεθείς στο εξωτερικό και να ξεκινήσεις κάτι νέο.

Δίδυμοι
Είναι άκρως κατανοητό ότι οι δύο προηγούμενες βδομάδες που πέρασαν ήταν ένα κρας τεστ για κάποιες σχέσεις σου, το οποίο μάλιστα δεν ήταν και εύκολο. Το τετράγωνο του ¶ρη με τον Ποσειδώνα είναι το τελευταίο κομμάτι του και φαίνεται ότι θέλεις να πάρεις τις αποφάσεις σου, τις οποίες όμως καλύτερα να αναβάλεις για λίγο, επειδή ο Ποσειδώνας μπορεί να θολώσει την κρίση σου, ιδιαίτερα σε μια συνεργασία. Ο Δίας στο ζώδιό σου, παρΆ όλο που είναι ανάδρομος, την κάνει μια χαρά τη δουλειά του με κάτι τριγωνάκια περιστασιακά, όπως αυτό με τον Ήλιο στις 9 που είναι ερωτικό και δημιουργικό. Αλλά το θέμα που σε απασχολεί περισσότερο είναι το επαγγελματικό, αφενός γιατί έχεις υπερπροσπαθήσει (είτε στη δουλειά είτε στην αναζήτηση για δουλειά) με αποτέλεσμα να είχες πολύ περιορισμένο χρόνο για οτιδήποτε άλλο, αφετέρου γιατί κάποια στιγμή πρέπει και σε αυτόν τον τομέα να πάρεις κάποια δικαίωση. Υπάρχει ελπίδα, συνέχισε τις προσπάθειες, ακόμη κι αν έχεις καταϊδρώσει.

Καρκίνος
Όταν (πρόσεξε τώρα) η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, ο Ερμής με τον Πλούτωνα και ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα σχηματίζουν αρμονικές όψεις που αφορούν τον πέμπτο και τον έβδομο οίκο σου, κυρίως, δεν μπορείς να πεις ότι δεν υπάρχει ελπίδα στην ερωτική σου ζωή, στη συντροφικότητα και στις συνεργασίες. Σχέσεις μπορεί να αναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες τους, νέες γνωριμίες με ερωτικό ενδιαφέρον, επαγγελματικές συμφωνίες, μια σχέση που μπορεί να σε ανανεώσει απίστευτα, αυτά είναι μόνο μερικά από τα σενάρια των απανωτών όψεων αυτή τη βδομάδα. Και δεν είναι απαραίτητο να συμβούν όλα εδώ και τώρα, τώρα όμως εσύ θα έπρεπε να είσαι ανάμεσα σε κόσμο και να περνάς όσο καλύτερα μπορείς.

Λέων
Υπάρχει ενδεχομένως ένα θέμα που σε απασχολεί ή θα σε απασχολήσει σύντομα και είναι μάλλον ερωτικό (κάπως εμπλέκεται και το σεξ ίσως στην όλη υπόθεση). Είναι πιθανό να επανεξετάζεις το σεξουαλικό ζήτημα στη σχέση σου και κάπως να τα ψειρίζεις, του τύπου τι έχει περισσότερη σημασία τώρα και γιατί το αίσθημα αυξάνεται και το σεξ μειώνεται ή το αντίστροφο κλπ. Μια πιθανή απάντηση είναι ότι μπορεί απλώς να πρόκειται για μία φάση και τίποτα παραπάνω. Δεν υπάρχει σε καμία σχέση η εγγύηση ότι όλα θα λειτουργούν πάντα στο φουλ, αυξομειώσεις θα υπάρχουν πάντα και ευτυχώς, γιατί τα διαλείμματα λειτουργούν ανανεωτικά. Και στο κάτω κάτω εσύ ξέρεις κάποια μηχανή που να δουλεύει στο φουλ της και να αποδίδει τα μέγιστα; Πόσω μάλλον ένας πολύπλοκος άνθρωπος ή μια πολύπλοκη σχέση. Πάντως εκτός από αυτό, πρόσεξε τις οικονομικές συμφωνίες σου. Αν δίνεις λεφτά, μην το παίζεις σκληρός, γιατί έχεις τόσο ανάγκη όσο σε έχουν στις μέρες μας. Αν παίρνεις λεφτά μην γίνεσαι πολύ μαλακός, δεν εκτιμάται και τόσο αυτό. Γενικά, χρειάζονται κάποιες ισορροπίες.

Παρθένος
Τι είναι αυτό που σε απασχολεί τελευταία σε σχέση με το σπίτι; Ίσως μια συγκατοίκηση; Ή μια συμφωνία, η οποία δεν σε ικανοποιεί απόλυτα; Πάντως κάτι έρχεται στην επιφάνεια γύρω στις 8 και ζητάει το ξεκαθάρισμά του. Από εκεί και μετά αρχίζουν τα καλά. Πρώτα από όλα το τρίγωνο του Ήλιου με τον Διά αφορά ένα οικονομικό και ένα επαγγελματικό ζήτημα. Μην αρνηθείς καμία πρόταση πριν την εξετάσεις προσεκτικά (ούτε να τη δεχτείς βέβαια αν δεν την ψάξεις), πάντως κάτι ενδιαφέρον φαίνεται να προκύπτει. Είναι βέβαια και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η οποία αυτή τη βδομάδα μπορεί να φέρει έναν νέο έρωτα στη ζωή σου που να εξελιχθεί μάλιστα και σε σχέση. Τα πράγματα ίσως συμβαίνουν γρηγορότερα από όσο έχεις συνηθίσει ή από όσο αντέχεις, πάντως η συμβουλή που θα μπορούσε να σου δώσει κανείς είναι go with the flow.

Ζυγός
Ίσως να μην είναι πολύ εύκολο το ξεκίνημα της εβδομάδας από επικοινωνιακής άποψης, ειδικά στη δουλειά. Οι εκκρεμότητες είναι πολλές, επίσης, ή μια συμφωνία μπορεί να μην ακολουθείται κατά γράμμα και αυτό να σε προβληματίζει. Ο Ήλιος στο ζώδιό σου μαζί με τον Δία, όμως, φωτίζουν τον δρόμο για κάτι αισιόδοξο – θα μπορούσε να είναι ένα ταξίδι ή μια ακαδημαϊκή επιτυχία ή ένα σεμινάριο το οποίο θα σε ανανεώσει. Ίσως ένα θέμα με το σπίτι ή την οικογένεια να σε απασχολήσει ευχάριστα, φαίνεται ότι μπορείς να κάνεις μια επικερδή συμφωνία ή και μια μετακόμιση ή ένα καλό ντιλ με αγοραστή, ενοικιαστή ή ιδιοκτήτη. Όπως επίσης και να βρεις μια νέα πηγή εσόδων, η οποία μπορεί να μην είναι συγκλονιστικά μεγάλη, αλλά να είναι σταθερή.

Σκορπιός
Μπορεί ένα δημιουργικό έργο ή ο ενθουσιασμός και το πάθος σου για κάτι να φέρουν έξοδα. Μερικές φορές έχεις απίστευτο αυτοέλεγχο, άλλες φορές τις παρορμήσεις σου (ειδικά όταν το όφελος είναι ηδονικό) δυσκολεύεσαι να τις διαχειριστείς. Το τετράγωνο ¶ρη με Ποσειδώνα στις 8 ΘΕΛΕΙ διαχείριση όμως. Προχωρώντας στη βδομάδα αρχίζεις να έχεις διάθεση για εξόδους, για γνωριμίες, για κόσμο και για ταξίδια. Και έχεις τις ευκαιρίες για όλα. Οι όψεις στις 9, στις 10 και στις 14 είναι εξαιρετικά κοινωνικές και ανοιχτόμυαλες. Ειδικά στις 14, το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει μια ερωτική σχέση, ίσως όχι τόσο ανάλαφρη, αλλά με σοβαρά στοιχεία. Ίσως όχι τόσο παθιασμένη από την πρώτη στιγμή, αλλά με ενδείξεις ότι προς τα εκεί πάει.

Τοξότης
Ίσως κάτι που περιμένεις να καθυστερεί και να σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια. Για παράδειγμα θέλεις μία απάντηση από ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή για το αν θα συνεργαστείτε και η απάντηση να αργεί και να νιώθεις ότι χάνεις την υπομονή σου. Η ένταση της εβδομάδας συγκεντρώνεται κυρίως στην πρώτη μέρα, στις 8, από εκεί και μετά, όμως, γίνεσαι πιο κοινωνικός, γνωρίζεις κόσμο και ενδεχομένως -έχε τα μάτια σου ανοιχτά- έρχεται μια πρόταση για συνεργασία ή μια νέα σχέση. Φαίνεται επίσης ότι και ψυχολογικά αρχίζεις να νιώθεις άλλος άνθρωπος (σαν κάπως οι σκέψεις σου να μπαίνουν σε μια σειρά), αλλά και ότι η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας μπορούν να φέρουν μια εξαιρετική είδηση για τα επαγγελματικά σου.

Αιγόκερως
Ίσως τις τελευταίες μέρες οι συνομιλίες με τον ίδιο σου τον εαυτό να είναι κάπως δύσκολες. Το τετράγωνο του ¶ρη με τον Ποσειδώνα στις 8 δείχνει ότι κάποιες ουτοπικές σκέψεις ή που ενδεχομένως δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα να υφίστανται στο μυαλό σου σε μορφή έμμονης ιδέας. Αν δεν μπορείς να δώσεις λογική εξήγηση στις σκέψεις σου, τότε γύρισέ τους την πλάτη και πέρνα σε κάποιο άλλο θέμα. Από τις 9 ανοίγει η κατάσταση, και πιο αισιόδοξος γίνεσαι και η κοινωνική σου ζωή αποκτά πραγματικό ενδιαφέρον. Υπάρχουν κάποιοι στόχοι που ακόμη δεν έχουν εκπληρωθεί; Μπορείς να φτάσεις κοντά σε αυτούς. Υπάρχουν κάποια όνειρα που δεν ομολογείς ούτε στον εαυτό σου; Αν ναι, τότε όχι μόνο θα ήταν καλό να τα παραδεχτείς, αλλά και να τα κυνηγήσεις.

Υδροχόος
Ξεκινάς τη βδομάδα ενδεχομένως κοιτάζοντας το πορτοφόλι και υπολογίζοντας μετακινήσεις, κοινωνικές υποχρεώσεις και έξοδα γενικότερα. Δεν τρελαίνεσαι από τη χαρά, είναι πιθανό να επιθυμείς κάτι το οποίο δεν είναι ακριβώς προσιτό αυτές τις μέρες. Από τις 9 όμως τα πράγματα αλλάζουν σαφώς προς το καλύτερο. Συγκεκριμένα στις 9 νιώθεις δημιουργικός, έτοιμος για νέα πράγματα, ερωτεύσιμος και ίσως ερωτευμένος. Την ίδια μέρα μια αρμονική όψη μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα σε ηρεμεί, γιατί διαισθάνεσαι ότι κάτι καλό θα γίνει στα οικονομικά, από κάπου θα έρθει ένα κέρδος ή μια βοήθεια. Ίσως και από το ίδιο το επάγγελμά σου ή από ένα δεύτερο επάγγελμα που μπορεί να προκύψει τώρα. Και στις 10 και στις 14 οι όψεις υποστηρίζουν τα νέα εγχειρήματα. Μήπως τώρα είναι η ώρα να ακολουθήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις;

Ιχθύες
Ξεκινάς με αναζητήσεις σε σχέση με την επαγγελματική σου ζωή, οι οποίες έχουν να κάνουν και με την αίσθηση επαγγελματικής ταυτότητας. Σε μια περίοδο που όλα αλλάζουν, έρχονται διάφορες σκέψεις όπως «Μήπως τελικά το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε, και το πιο λογικό, είναι αυτό που πραγματικά επιθυμούμε;». Θα είχε ενδιαφέρον να δεις τι πραγματικά θα ήταν καλύτερο για σένα και τι μπορείς να κάνεις για αυτό. Από τις 9 οι μεγάλοι προβληματισμοί σταματούν να προκαλούν άγχος και ανησυχία και βλέπεις με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Ίσως κάτι που σου αλλάζει τη διάθεση να είναι και χρήματα που προκύπτουν από το σπίτι ή από μια καλή συμφωνία σχετικά με ένα ακίνητο. Ίσως μια ενδιαφέρουσα γνωριμία ή συνεργασία. Πάντως αυτή η βδομάδα έχει ένταση, ενδιαφέρον και πιθανότατα νέους στόχους.

Φωτογραφία tzilas_com@instagram

Περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις 
από τον Γιώργο Σαλαμά στο StarWalk.gr

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 22/10: Θέστε σαν προτεραιότητα τον εαυτό σας

Ζώδια Ημέρας 22.10.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Ζώδια Εβδομάδας: Μη χάνεις χρόνο σε άσκοπες συναναστροφές και επικεντρώσου στην ουσία

Ζώδια Εβδομάδας Χτες
Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!

Τα ζώδια σήμερα 21/10: Μην αφήνετε την αναποφασιστικότητα σας να σας καθυστερήσει

Ζώδια Ημέρας Χτες
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 20/10: Mην αφήσετε να σας επηρεάσουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας

Ζώδια Ημέρας Προχτές
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 19/10: Μην διστάσετε να εκφραστείτε

Ζώδια Ημέρας 19.10.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 18/10: Δεν χρειάζεται να πιέζεστε

Ζώδια Ημέρας 18.10.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα πιο κακόβουλα ζώδια

Αστρα: Θέματα & Κουίζ 17.10.2024
Τα ζώδια που τους αρέσουν οι «κακιούλες» και οι «σποντίτσες»

Τα ζώδια σήμερα 17/10: Να είστε ανοιχτοί σε προκλήσεις και ευκαιρίες

Ζώδια Ημέρας 17.10.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 16/10: Μάθετε να λέτε και κανένα όχι

Ζώδια Ημέρας 16.10.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια που είναι τα πιο σπάταλα του ζωδιακού κύκλου

Αστρα: Θέματα & Κουίζ 15.10.2024
Δώστους ψώνια και πάρτους την ψυχή

Τα ζώδια σήμερα 15/10: Ανοιχτείτε χωρίς φόβο στους άλλους

Ζώδια Ημέρας 15.10.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Ζώδια Εβδομάδας: Νέοι στόχοι, στιγμές αισιοδοξίας και το τηλεφώνημα που περίμενες καιρό

Ζώδια Εβδομάδας 14.10.2024
Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!