E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο 17χρονος Αλέξανδρος λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του είχε ζητήσει τη βοήθεια της Νικολούλη

Δυστυχώς η ιστορία του Αλέξανδρου δεν είχε αίσιο τέλος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/3/2018 | 18:48

Ο 17χρονος Αλέξανδρος λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του είχε ζητήσει τη βοήθεια της Νικολούλη

Το πτώμα του 17χρονου Αλέξανδρου Τανίδη, του έφηβου που αναζητούσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», εντοπίστηκε εννέα μέρες μετά την εξαφάνιση του από υπάλληλο του Νοσοκομείου Παπανικολάου.

Βρισκόταν ανάμεσα σε ψηλά χόρτα σε δύο μέτρα απόσταση από την εσωτερική περίφραξη του προαύλιου χώρου. Η σορός του αναγνωρίστηκε από την αδελφή του που τον αναζητούσε. Η ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα, προσδιόρισε τον χρόνο θανάτου μεταξύ δώδεκα ωρών και δύο ημερών.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια και εξετάζεται αν ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή σε αυτοχειρία. Ο νεαρός νοσηλευόταν στην παιδοψυχιατρική κλινική του ίδιου νοσοκομείου απ’ όπου χάθηκε, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.

Η ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook λίγο πριν εξαφανιστεί, σόκαρε. Ο Αλέξανδρος ζητούσε από τους φίλους του να ενημερώσουν την Αγγελική Νικολούλη, για το μαρτύριο που ζούσε…

Ήθελε να μεταφερθεί στο «Παπάφειο» ίδρυμα και όχι στις ψυχιατρικές κλινικές που τον έστελναν. Σε ίδρυμα βρίσκονται και τα δύο μικρότερα αδέλφια του. Η φωνή απελπισίας του δυστυχώς έφτασε από τους φίλους του στη δημοσιογράφο αρκετές μέρες μετά την εξαφάνιση του. Σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το «Τούνελ» ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» ανέφερε:

Θα ήθελα να αναφερθώ στη μνήμη αυτού του παιδιού, στη ταλαιπωρία που τράβηξε όλα αυτά τα χρόνια μαζί με τα αδέλφια του που είναι πεταμένα σε κάποιο ίδρυμα. Όταν εξαφανίστηκε από την ψυχιατρική κλινική όπου νοσηλευόταν, κανένας δεν ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού». Μας πήρε τηλέφωνο μετά από τέσσερις ημέρες μια φίλη της αδελφής του. Τότε ζητήσαμε από το αστυνομικό τμήμα να κάνει την ανάλογη ενημέρωση στον εισαγγελέα. Δεν έγινε καμία κίνηση και χρειάστηκε να πάρω εγώ προσωπικά τον Εισαγγελέα ανηλίκων, ο οποίος έδωσε την εντολή για να εκδοθεί το Ambert Alert.

Η έκκληση του όπως αποκαλύφθηκε αργότερα στην Αγγελική Νικολούλη ήταν κάτι το συνταρακτικό.

Ήταν μια κραυγή αγωνίας. Έχουμε βρει δυστυχώς κι άλλα παιδιά νεκρά γιατί ακριβώς δεν υπήρξε η κινητοποίηση. Αυτά τα παιδιά που τα πετάνε στον Καιάδα δεν έχουν τίποτα άλλο εκτός από το ότι κάποιοι τα έχουν ταλαιπωρήσει , τα έχουν βασανίσει και το μόνο που ζητάνε είναι βοήθεια. Στην περίπτωση εξαφάνισης ενός παιδιού ενημερώνουμε αρχικά την αστυνομία και αμέσως παράλληλα καλούμε το 116000 που είναι η Ευρωπαϊκή γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά. Δίνουμε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε, για να γίνει η κινητοποίηση άμεσα με την ειδική ομάδα που υπάρχει.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στεφανία Γκουρνέλου: «Έφυγε μέσα σε δυο μήνες από καρκίνο, διαισθανόμουν ότι είναι πολύ χειρότερα»

Tabloid 22.04.2025
«Προσπάθησα να της δείξω πιο έντονα την αγάπη μου, με περισσότερες αγκαλιές και πολλές ώρες συζήτησης» δηλώνει η Στεφανία Γκουρνέλου.

Η Khloé Kardashian μιλά για την πιο σκοτεινή νύχτα του γάμου της

Tabloid 22.04.2025
Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο podcast Call Her Daddy της Alex Cooper,

Ο ακραίος τρόπος που ένας άντρας σαμποτάρισε τις διακοπές της κοπέλας του

Παράξενα 22.04.2025
Το πλοίο για Τζαμάικα δεν ξεκίνησε

Παραδοσιακό Πάσχα για τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Στο χωριό με τη μεγάλη οικογένεια»

Celebrity Stories Χτες
Οι τρυφερές φωτογραφίες που δημοσίευσε

Ανθή Βούλγαρη: Κάνει ιππασία 40 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της!

Celebrity Stories Χτες
«Σαν να μην πέρασε μια μέρα»

Ρίτα Γουίλσον: «Χριστός Ανέστη» – Πάσχα αλά ελληνικά για τη σύζυγο του Τομ Χανκς

Celebrity Stories Χτες
Το ζευγάρι έχει λάβει την ελληνική υπηκοότητα και την τιμά

Γιώργος Πατούλης – Νάνσυ Κοιλού: Το πρώτο Πάσχα με τον γιο τους! Η τρυφερή ανάρτηση

Celebrity Stories Χτες
Η οικογενειακή φωτογραφία του ζευγαριού

Βασίλισσα Σοφία: Γιόρτασε για πρώτη φορά το Πάσχα χωρίς την αδερφή της – Ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της

Tabloid Χτες
Πάσχα χωρίς την αγαπημένη της αδελφή: Προβληματισμός για την υγεία της πριγκίπισσας Ειρήνης