E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αστρολογικές Προβλέψεις 29 Οκτωβρίου‑4 Νοεμβρίου

Γράφει ο Γιώργος Σαλαμάς

Δημοσίευση 29/10/2012 | 00:00

Αστρολογικές Προβλέψεις 29 Οκτωβρίου‑4 Νοεμβρίου

Κριός
Αυτές οι μέρες έχουν τις δυσκολίες τους, επειδή η πανσέληνος στις 29 φέρνει αρκετή ένταση. Πραγματοποιείται στον Ταύρο, τον τομέα των οικονομικών σου, και είναι πιθανό να σου δοθούν χρήματα που σου οφείλονται ή να διευθετήσεις ένα οικονομικό θέμα που σε αφορά. Επίσης, επειδή η Σελήνη σχηματίζει μια πολύ καλή όψη με τον Πλούτωνα, είναι πιθανό να βρεις μια νέα εργασία, η οποία να σε ενδιαφέρει και να σε ικανοποιεί πλήρως, εκτός από τα οικονομικά, τα οποία μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτά που περίμενες. Έχε υπόψη σου ότι αυτό αργότερα μπορεί να αλλάξει, οπότε μπορείς να το ξανασκεφτείς να δεχτείς την πρόταση, αν κατά τα άλλα σε ικανοποιεί. Μπορεί να υπάρχει μια γενικότερη ένταση με τους συνεργάτες σου τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου, είναι κατανοητό, μερικές φορές πέφτουν όλα μαζί, αλλά κατά τον ίδιο τρόπο θα έρθουν και τα καλά όλα μαζί. Οι εξωτερικοί παράγοντες δεν πρέπει να σε επηρεάζουν. Δεν ετεροπροσδιορίζεσαι, δεν επιτρέπεις στη συμπεριφορά του άλλου να αλλάξει τη δική σου συμπεριφορά, εφόσον κάνεις ό,τι μπορείς σε όλους τους τομείς, τα άλλα θα γίνουν μόνα τους και στην ώρα τους.

Ταύρος
Η πανσέληνος στις 29 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι λογικό να νιώθεις αρκετή ένταση αυτές τις μέρες. Παρόλα αυτά, το κλείσιμο ή η ολοκλήρωση μια υπόθεσης μπορεί να είναι ευχάριστο και να σηματοδοτεί κάτι νέο στη ζωή σου. Η θετική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Πλούτωνα δείχνει ότι ένα ταξίδι ή μια κατάσταση που αφορά το εξωτερικό, όπως μια συνεργασία, μπορεί να έχει πολύ καλή έκβαση. Αυτές τις μέρες μπορείς να παρατηρείς προσεκτικά και να σκέφτεσαι την κάθε σου κίνηση. Αλλά δεν είναι απαραίτητο να δράσεις, επειδή η ένταση των περίεργων όψεων μπορεί να σε κάνει να λειτουργήσεις παρορμητικά.

Δίδυμοι
Η πανσέληνος στις 29 σε στριμώχνει λίγο ψυχολογικά (όχι μόνο εσένα, παρεμπιπτόντως). Το ενδιαφέρον σου για τους άλλους είναι έντονο και δεν αποκλείεται να έχεις και μια τάση να νιώθεις οσιομάρτυρας αυτές τις μέρες. Πολέμησε με κάθε τρόπο τις ανεπιθύμητες σκέψεις που μπορεί να κολλάνε και να μετατρέπονται σε έμμονες ιδέες. Μέσα από τις δυσκολίες μπορεί να ξεπηδήσει και κάτι ιδιαίτερα θετικό. Ο Πλούτωνας σχηματίζει μια πολύ θετική όψη με τη Σελήνη, που μπορεί να δείχνει μια εξέλιξη στα οικονομικά. Σχετικά με την ερωτική σου ζωή, αν είσαι σε φάση περιστασιακών γνωριμιών θέλει λίγο την προσοχή σου για να μην απογοητευτείς. Επίσης, μην εμπιστεύεσαι εύκολα και μην ξεχνάς τις προφυλάξεις στο σεξ.

Καρκίνος
Η πανσέληνος στις 29 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου. Αν διαπιστώσεις ότι κάποιος στόχος ή επιθυμία σου δεν προχωράει, σκέψου το εξής: το ότι αυτές τις μέρες μπορεί να υπάρχει πρόβλημα ή να παρουσιάζεται ένα εμπόδιο, δεν σημαίνει ότι θα είναι πάντα έτσι. Και κάτι άλλο, φαίνεται ότι ο πολύς κόσμος σε κουράζει και σε προβληματίζει. Έχε υπόψη σου ότι σε κάποιες σχέσεις σου έχει έρθει η ώρα να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα. Θυμήσου ότι σΆ αυτή τη διαδικασία αξίζει να προσπαθήσεις να είσαι δίκαιος. Μερικές φορές όταν πετυχαίνεις έναν στόχο σου νιώθεις αυτοπεποίθηση και ίσως και θυμό για την ταλαιπωρία που υπέστης για να φτάσεις μέχρι εκεί, πράγμα που μπορεί να σε κάνει λίγο επιθετικό, άστοχα ίσως. Όμως, οι συνεργασίες και οι σχέσεις σου αυτή τη στιγμή θέλουν φροντίδα, όχι εντάσεις.

Λέων
Ο Οκτώβριος κλείνει με πανσέληνο στον Ταύρο, όχι και από τις πιο εύκολες. Από τη μια μεριά μπορεί να υπάρχει πίεση ή εκνευρισμός στη δουλειά, ίσως να πρέπει να παραδώσεις ένα έργο και η προθεσμία να σε πιέζει. Από την άλλη, επειδή ο Πλούτωνας είναι φιλικός προς την πανσέληνο, μπορεί να εμφανιστεί και μια ευκαιρία. Οι στόχοι σου μπορεί να χρειάζονται επανεξέταση. Και ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνείς πρέπει να είναι προσεκτικός, επειδή και ο Νοέμβριος ξεκινάει κάπως περίεργα, με δύσκολες όψεις της Αφροδίτης από τον οίκο επικοινωνίας σου. Δεν είναι και οι καλύτερες μέρες αυτές για να μπουν υπογραφές και για επίσημες ή ανεπίσημες συμφωνίες.

Παρθένος
Η πανσέληνος στον Ταύρο στις 29 αφορά ένα στόχο σου. Ή τον κατακτάς και ολοκληρώνεται η όλη διαδικασία ή τον επεξεργάζεσαι, γιατί παρουσιάζονται κάποια εμπόδια. Πάντως, υπάρχει περίπτωση να ολοκληρωθεί και μια διαδικασία που έχει να κάνει με το εξωτερικό, όπως ένα ταξίδι, μια μετακόμιση ή μια συνεργασία. Ο Νοέμβριος επίσης, μπαίνει κάπως περίεργα, είναι ένας μήνας που έχει ενδιαφέρον, αλλά και ένταση, αφού θα πραγματοποιηθούν δύο εκλείψεις. Μην αγχώνεσαι όμως, αφού οι καλές όψεις και οι θετικές μετακινήσεις ορισμένων πλανητών θα σώσουν την κατάσταση.

Ζυγός
Η πανσέληνος στον Ταύρο στις 29 είναι αρκετά έντονη, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση σαν αυτή του Σεπτεμβρίου, που έστειλε πολύ κόσμο αδιάβαστο, αντίθετα, έχει και ένα καλό: τη θετική όψη που πραγματοποιεί με τον Πλούτωνα. Παρόλα αυτά μπορεί να έρθει ένα οικονομικό θέμα στην επιφάνεια, το οποίο να αφορά χρήματα που μοιράζεσαι με τρίτους ή να πρέπει να κάνεις μια οικονομική διαπραγμάτευση ή ρύθμιση κάποιων χρεών. Επίσης, είναι πιθανό να κλείσει ένα νομικό θέμα με επιτυχία. Σημαντικό είναι επίσης να μην μπερδεύονται τα χρήματα σε μια σχέση, γιατί τα πράγματα περιπλέκονται.

Σκορπιός
Κάποια στιγμή έρχεται και η ώρα των μεγάλων ξεκαθαρισμάτων σε σχέσεις και συνεργασίες, και αυτή η ώρα είναι πιθανό να έρθει αυτές τις μέρες, με την πανσέληνο στις 29 ακριβώς απέναντί σου. Παρόλο που υπάρχει ένταση στην ατμόσφαιρα και που κανείς δεν είναι ακριβώς καλά, φαίνεται ότι κλείνει μια περίοδος και ξεκινάει μια νέα σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Πιθανώς μαζί της να φεύγουν και αρκετά σημαντικές δυσκολίες στις σχέσεις σου, ή η συντροφικότητα να μπαίνει σε νέες βάσεις. Η ψυχολογική σου κατάσταση μπορεί να είναι βεβαρημένη, αλλά και αυτό είναι κάτι που θα σε οδηγήσει σύντομα σε μια νέα αρχή.

Τοξότης
Η πανσέληνος στις 29 είναι πιθανό να φέρει ένα νέο πρότζεκτ ή την ολοκλήρωση ενός επαγγελματικού έργου. Προφανώς είσαι έτοιμος να δώσεις τον εαυτό σου ολοκληρωτικά σε έναν επαγγελματικό στόχο και θα τα καταφέρεις. Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες αυτές τις μέρες, οι οποίες όμως δεν σε επηρεάζουν άμεσα, αν εξαιρέσουμε ότι την ίδια μέρα με την πανσέληνο ο Ερμής στο ζώδιό σου σχηματίζει μια περίεργη όψη με τον Ποσειδώνα, που αφορά το σπίτι είτε ως κατοικία είτε ως άνθρωποι. Όσον αφορά την ερωτική και κοινωνική σου ζωή, είναι σημαντικό να αποφύγεις κάθε είδους «ξόδεμα», επειδή αυτή την περίοδο θα είναι διπλάσια φθοροποιό.

Αιγόκερως
Η πανσέληνος στις 29 για εσένα λειτουργεί θετικά και αφορά την ερωτική σου ζωή, τη δημιουργικότητα και τα παιδιά. Η συμμετοχή του Πλούτωνα από το ζώδιό σου τις δίνει έξτρα θετικότητα, οπότε σε αυτούς τους τομείς ετοιμάζεται κάτι νέο και ενδιαφέρον. Σε γενικές γραμμές όμως οι μέρες θα έχουν ένταση, ειδικά στις αρχές του Νοεμβρίου με την αντίθεση Αφροδίτης και Ουρανού. Τότε είναι που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα θέματα που αφορούν το σπίτι, ή μια αντίθεση μεταξύ δουλειάς και σπιτιού.

Υδροχόος
Ίσως πρέπει να συνεννοηθείς με κάποιους συνεργάτες για ένα οικονομικό θέμα ή να πρέπει να βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο αυτή τη στιγμή που μάλλον αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο είναι το σπίτι σου. Το σπίτι και η κατοικία είναι οι τομείς που αφορούν την πανσέληνο στις 29 και ο λόγος για τον οποίο είσαι κάπως εσωστρεφής (με τη δημιουργική και παραγωγική έννοια) είναι ότι η Σελήνη σχηματίζει μια πολύ αρμονική όψη με τον Πλούτωνα στον πιο μοναχικό ηλιακό οίκο σου. Χρειάζεσαι συγκέντρωση και ένα γενικό ριστάρτ, γιατί φαίνεται ότι μέσα σου κλείνει μια περίοδος και ξεκινάει μια νέα, κατά την οποία καλείσαι να αναθεωρήσεις τους στόχους σου. Θα συνεχίσεις με τους ίδιους; Ή οι εμπειρίες των τελευταίων μηνών θα σε οδηγήσουν σε διαφορετικούς;

Ιχθύες
Η επικοινωνία είναι ο σημαντικότερος και ίσως και ο δυσκολότερος τομέας αυτές τις μέρες. Η πανσέληνος στις 29 στον τρίτο ηλιακό οίκο σου βέβαια δεν αφορά μόνο την επικοινωνία, αλλά και τα γραπτά, τη μελέτη και τα ταξίδια. Είναι πιθανό π.χ. να πρέπει να μελετήσεις σκληρά για κάποιες εξετάσεις ή να ολοκληρώνεις ένα έργο. Πάντως οι μέρες έχουν ένταση, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά που φαίνεται ότι για κάποιο λόγο γίνεται το χάος αυτή τη βδομάδα. Πάντως, ο Πλούτωνας δείχνει ότι θα έχεις στήριξη, πιθανώς από ένα φιλικό πρόσωπο. Επίσης, ο μήνας ξεκινάει με την απαίτηση να προγραμματίσεις τα οικονομικά σου ή να κάνεις διαπραγματεύσεις ή ρυθμίσεις. Η αντίθεση Αφροδίτης και Ουρανού είναι δύσκολη, αλλά μπορεί και να σε οδηγήσει στην καλύτερη δυνατή λύση.

Περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις 
από τον Γιώργο Σαλαμά στο StarWalk.gr

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 22/10: Θέστε σαν προτεραιότητα τον εαυτό σας

Ζώδια Ημέρας 22.10.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Ζώδια Εβδομάδας: Μη χάνεις χρόνο σε άσκοπες συναναστροφές και επικεντρώσου στην ουσία

Ζώδια Εβδομάδας Χτες
Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!

Τα ζώδια σήμερα 21/10: Μην αφήνετε την αναποφασιστικότητα σας να σας καθυστερήσει

Ζώδια Ημέρας Χτες
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 20/10: Mην αφήσετε να σας επηρεάσουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας

Ζώδια Ημέρας Προχτές
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 19/10: Μην διστάσετε να εκφραστείτε

Ζώδια Ημέρας 19.10.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 18/10: Δεν χρειάζεται να πιέζεστε

Ζώδια Ημέρας 18.10.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα πιο κακόβουλα ζώδια

Αστρα: Θέματα & Κουίζ 17.10.2024
Τα ζώδια που τους αρέσουν οι «κακιούλες» και οι «σποντίτσες»

Τα ζώδια σήμερα 17/10: Να είστε ανοιχτοί σε προκλήσεις και ευκαιρίες

Ζώδια Ημέρας 17.10.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 16/10: Μάθετε να λέτε και κανένα όχι

Ζώδια Ημέρας 16.10.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια που είναι τα πιο σπάταλα του ζωδιακού κύκλου

Αστρα: Θέματα & Κουίζ 15.10.2024
Δώστους ψώνια και πάρτους την ψυχή

Τα ζώδια σήμερα 15/10: Ανοιχτείτε χωρίς φόβο στους άλλους

Ζώδια Ημέρας 15.10.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Ζώδια Εβδομάδας: Νέοι στόχοι, στιγμές αισιοδοξίας και το τηλεφώνημα που περίμενες καιρό

Ζώδια Εβδομάδας 14.10.2024
Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!