Ανακαλύψτε τα μυστικά του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου: Το υγρό χρυσό της Ελλάδας!
Σεμινάρια για το ελαιόλαδο στη Yolani's
Δημοσίευση 25/6/2018 | 15:19
Οι Έλληνες ήταν οι πρώτοι που καλλιέργησαν τα ελαιόδεντρα στην Ευρώπη και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.
Από τότε η ελιά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κουζίνας. Είναι το βασικό στοιχείο της διεθνούς φήμης Μεσογειακής Διατροφής, συνδέεται με τον πολιτισμό, την ιστορία, τη μυθολογία και την παράδοση. Σε αυτό το διαδραστικό σεμινάριο, θα μάθετε πώς να επιλέγετε, να δοκιμάζετε και να αξιολογείτε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, θα καταρρίψετε όλους τους μύθους, αλλά πάνω απ 'όλα θα μάθετε πώς να ενσωματώσετε αυτόν το θρεπτικό θησαυρό στην καθημερινή σας ζωή!
Μέση διάρκεια: 40 λεπτά
Ώρες λειτουργίας: 18:30-19:10 Δευτέρα έως Κυριακή
Τιμή ανά άτομο: 15 € (με ΦΠΑ)
Διαθέσιμες θέσεις: 18
Για την πολιτική ακυρώσεων μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ