E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αστρολογικές Προβλέψεις 5‑11 Νοεμβρίου

Γράφει ο Γιώργος Σαλαμάς

Δημοσίευση 5/11/2012 | 00:00

Αστρολογικές Προβλέψεις 5‑11 Νοεμβρίου

Κριός
Από τις 7 μέχρι τις 27 είναι μια πολύ καλή περίοδος για να οργανώσεις ένα ταξίδι ή μια συνεργασία με το εξωτερικό. Μπορεί να μην ευνοείται η δράση λόγω ανάδρομου Ερμή, ευνοείται όμως ο σχεδιασμός, η μελέτη και το κλείσιμο εκκρεμοτήτων που θα σου επιτρέψουν από τον άλλο μήνα να ανοίξεις τα φτερά σου. Κατά τα άλλα ο ανάδρομος Ερμής είναι το γνωστό πρόβλημα επικοινωνίας, γι' αυτό πρόσεχε τι λες και τι γράφεις. Λίγες μέρες μετά όμως γυρίζει ορθόδρομος ο Ποσειδώνας, που σημαίνει ότι ψυχολογικά έρχεσαι σταδιακά στα ίσια σου και ότι αρχίζεις να βλέπεις τα πάντα με φοβερή ψυχραιμία, χωρίς να έχεις μη ρεαλιστικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου, τους άλλους και τη ζωή. Στις 13 έχουμε και την πρώτη έκλειψη του μήνα (γιατί έχει και δεύτερη, ναι) στο Σκορπιό. Είναι ηλιακή και δείχνει εξελίξεις σε ένα οικονομικό θέμα, σε μια διαπραγμάτευση ή σε μια αίτηση για οικονομική ρύθμιση.

Ταύρος
Κάποια στιγμή θα βγάλεις άκρη και με τα οικονομικά σου, αλλά αυτόν το μήνα που ο Ερμής είναι ανάδρομος στον όγδοο ηλιακό οίκο σου πρέπει μόνο να καταστρώσεις τα σχέδιά σου, να συζητήσεις, να πάρεις ιδέες και να οργανωθείς, αλλά όχι να περάσεις στην πράξη. Υπάρχει τρόπος να μειώσεις τα έξοδα, ίσως να κάνεις και κάποιες ρυθμίσεις σε χρέη, αλλά θέλει μελέτη για να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση. Μην βιάζεσαι λοιπόν, πέρνα στη δράση μετά τις 26. Ο Ποσειδώνας από τις 11 θα φέρει γνωριμίες και ιδέες, θα ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου και θα σε κάνει να βλέπεις με λίγο περισσότερο ρεαλισμό, αφού θα γυρίσει ορθόδρομος. Στις 13 η έκλειψη Ηλίου ακριβώς απέναντί σου μπορεί να φέρει μια νέα σχέση ή συνεργασία, ή να εγκαινιάζει μια νέα περίοδο στις σχέσεις σου γενικότερα.

Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σου θα είναι ανάδρομος από τις 7 μέχρι τις 27 και θα βρίσκεται απέναντί σου, στον οίκο δηλαδή που αφορά τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες. Ταυτόχρονα ο Ποσειδώνας θα γυρίσει ορθόδρομος στα επαγγελματικά σου στις 11, ενώ στις 13 θα πραγματοποιηθεί μια έκλειψη Ηλίου στον οίκο των καθημερινών σου υποχρεώσεων και της εργασίας. Κάτι ετοιμάζεις ή για κάτι ετοιμάζεσαι. Φαίνεται ότι πρέπει να τελειώσεις με κάποιες εκκρεμότητες και να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Η αλήθεια είναι ότι περνάς σε μια διαφορετική και πιο αισιόδοξη περίοδο, αλλά ακόμη έχεις να μάθεις αρκετά. Ένα σημαντικό είναι να ξεπεράσεις τη «βεβαιότητα» ότι θα έχεις πάντα δυσκολίες. Αυτή η βεβαιότητα μερικές φορές σε καθοδηγεί προς αυτές και δεν το θέλεις καθόλου αυτό.

Καρκίνος
Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη και ταυτόχρονα αρχίζεις να αναρωτιέσαι τι γίνεται με τη ζωή σου, την απόλαυση, τον έρωτα και τον ελεύθερο χρόνο. Γιατί φαίνεται ότι έχεις πολλές υποχρεώσεις, οι οποίες πιθανώς δεν είναι αυτό που θα έλεγες «δημιουργικές» και περισσότερο σε φθείρουν παρά σε ανανεώνουν. Και ξαφνικά, από τις 11 κάτι διαισθάνεσαι ότι αλλάζει, όταν ο Ποσειδώνας γυρίζει ορθόδρομος. Οι στόχοι σου που είχαν μπλοκάρει βλέπεις ότι κινούνται και αρχίζει να επαναποκτά νόημα η καθημερινότητά σου. Και στις 13, με την έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό, επιβραβεύεσαι και πιθανότατα κάτι συμβαίνει που αλλάζει στον ερωτικό τομέα. Όπως και να έχει, συνειδητοποιείς ότι μέσα στις υποχρεώσεις σου σε αυτή τη ζωή είναι και να περνάς καλά και να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Λέων
Και τώρα θα έχεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις σοβαρά μια ερωτική υπόθεση με έναν άνθρωπο που φαίνεται ότι έχει κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Πρόσεξε να μην το παρακάνεις, επειδή οι αναλύσεις στο μυαλό σου μερικές φορές παίρνουν τη μορφή έμμονης ιδέας και δεν καταλήγουν κάπου. Ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθάει στο να κάνεις πολύ δραστικές κινήσεις. Αν όμως διαχειριστείς σωστά και ελέγξεις την τάση σου να τριπάρεις, τα συμπεράσματά σου –και τα συναισθήματά σου– θα σε φέρουν πιο κοντά. Στο «κοντά» βοηθάει και ο Ποσειδώνας, που γυρίζει ορθόδρομος από τις 11. Η έκλειψη στις 13 αφορά τον τομέα κατοικία και οικογένεια, είναι ηλιακή, ίσως έχει ένταση (ένα παραπάνω για σένα που ο Ήλιος είναι κυβερνήτης σου) αλλά τα αποτελέσματά της είναι θετικά.

Παρθένος
Η περίοδος από 7 μέχρι 27 δεν είναι και η πιο γρήγορη ούτε η πιο αποτελεσματική, ειδικά όσον αφορά θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Αυτό επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος. Ο Ποσειδώνας από την άλλη όμως ξαναβρίσκει την ορθή πορεία του και μάλιστα απέναντί σου, στον οίκο των σχέσεων, της συντροφικότητας και των συνεργασιών. Είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις μια σημαντική σχέση για σένα. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν νέες συνεργασίες και συμφωνίες και αυτό ακόμη περισσότερο μετά τις 13, μέρα που πραγματοποιείται η ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό.

Ζυγός
Επειδή ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στον Τοξότη από τις 7 μέχρι τις 27 και επειδή ο Τοξότης είναι για σένα ο ηλιακός οίκος της επικοινωνίας και των συμφωνιών, καταλαβαίνεις ότι στη συνεννόηση και γενικότερα στην επικοινωνία είναι πιθανό να υπάρχει πρόβλημα, ότι μπορεί να παρεξηγείς αυτά που ακούς και να παρεξηγούνται αυτά που λες. Σε αυτές τις περιπτώσεις το αίτημα για διευκρινίσεις, όταν δεν είσαι σίγουρος αν κατάλαβες καλά, είναι η καλύτερη λύση προτού βγάλεις το οποιοδήποτε συμπέρασμα. Λίγες μέρες μετά όμως ο Ποσειδώνας θα γυρίσει ορθόδρομος και θα μειωθούν οι εκκρεμότητες και το βάρος των υποχρεώσεων. Η έκλειψη Ηλίου – Νέα Σελήνη στις 13 πραγματοποιείται στον Σκορπιό και δείχνει μια νέα αρχή στην οικονομική σου ζωή.

Σκορπιός
Αυτή τη βδομάδα ξεκινάει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Τοξότη, στον οίκο των εσόδων και των υλικών σου κτήσεων δηλαδή. Μπορεί να υπάρχει μια καθυστέρηση σε οικονομικές συναλλαγές, η οποία όμως δεν πρέπει να σε αγχώνει. Από την άλλη είναι μια καλή περίοδος για να καταστρώσεις ένα νέο οικονομικό σχέδιο και για να σκεφτείς και να συζητήσεις λύσεις που μπορούν να σε απαλλάξουν από κάποια έξοδα. Στις 11 ο Ποσειδώνας θα γυρίσει ορθόδρομος στον οίκο της δημιουργικότητας και του έρωτα και θα νιώσεις ότι η ζωή αρχίζει να αποκτά πάλι νόημα. Και στις 13 η έκλειψη Ηλίου – νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου για να ξεκινήσει μια νέα πιο ελπιδοφόρα περίοδος στη ζωή σου. Προσπάθησε να μην ξοδεύεσαι συναισθηματικά, πάντως.

Τοξότης
Στις 7 ξεκινάει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σου, η οποία όπως καταλαβαίνεις δεν είναι μεν καταστροφική, αλλά ούτε και εύκολη. Την προσοχή σου πρέπει να τη δώσεις περισσότερο στην επικοινωνία στις σχέσεις σου. Τώρα, όσον αφορά τις καθυστερήσεις και τις αναβολές, μπορείς απλώς να αποδεχτείς την κατάσταση ως έχει μέχρι τις 27. Από την άλλη ο Ποσειδώνας θα γυρίσει ορθόδρομος στον οίκο που αφορά την κατοικία και την οικογένεια και θα δεις σημαντικές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς, οι οποίοι πιθανώς δεν προχωρούσαν τους τελευταίους μήνες. Η πρώτη έκλειψη του μήνα είναι ηλιακή, πολύ θετική και φέρνει αλλαγές κυρίως μέσα σου ή την ολοκλήρωση ενός προσωπικού σου έργου.

Αιγόκερως
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή επηρεάζει κι εσένα, ίσως όχι τόσο έντονα, αλλά σίγουρα από τις 7 και τις τρεις εβδομάδες που ακολουθούν, θα έχεις κάποια φλασμπάκ: αναμνήσεις, βιώματα, σκέψεις και συναισθήματα από το παρελθόν επανέρχονται γιατί κάποια από αυτά χρειάζονται επανεξέταση. Είναι πιθανό και κάποιοι άνθρωποι από το παρελθόν σου να κάνουν την επανεμφάνισή τους. Κάτι ενδιαφέρον είναι ότι ο Ποσειδώνας θα γυρίσει ορθόδρομος στους Ιχθύς από τις 11 και είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κάποιες νέες συμφωνίες (και γνωριμίες). Στις 13 η έκλειψη στον Σκορπιό θα φέρει βοήθεια και στήριξη από ομάδες ή φιλικά πρόσωπα. Σύντομα θα δεις κάποιες επιθυμίες σου να πραγματοποιούνται.

Υδροχόος
Ο Νοέμβριος θα διαπιστώσεις ότι είναι ένας συναρπαστικός μήνας. Ακόμη κι αν δεν δεις τα αποτελέσματα άμεσα, σύντομα θα εντυπωσιαστείς με τις αλλαγές. Μην ξεχνάς όμως ότι από τις 7 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος και ακόμη και αυτά που γίνονται δεν θα φαίνονται ή θα φαίνονται μακρινά. Όμως τα ενδιαφέροντα ξεκινάνε από τις 11 που ο Ποσειδώνας θα αρχίσει πάλι να ενισχύει τα οικονομικά σου, έπειτα από αρκετούς μήνες απουσίας κατά κάποιο τρόπο. Στις 13 πραγματοποιείται μια εξαιρετική έκλειψη Ηλίου, που ανοίγει έναν νέο δρόμο στα επαγγελματικά σου. Από εκεί και μετά μπορείς να εντατικοποιήσεις τις προσπάθειές σου, γιατί η ανταμοιβή θα έρθει. Διεύρυνε τους ορίζοντές σου όσο περισσότερο μπορείς, είναι κάτι που το 'χεις άλλωστε. Οι ευκαιρίες μπορούν να έρθουν από πολλές μεριές.

Ιχθύες
Έπειτα από μήνες αναζήτησης και ανασυγκρότησης, τα πράγματα αρχίζουν να στρώνουν πάλι. Ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου, γυρίζει ορθόδρομος και νιώθεις σαν μηχανή που μόλις βγαίνει από το σέρβις. Σαφώς πρέπει να λάβεις υπόψη σου τον Ερμή, ο οποίος γυρίζει λίγες μέρες πριν ανάδρομος, ίσως η επικοινωνία στη δουλειά να χρειάζεται προσοχή, αλλά με δυνατό Ποσειδώνα, είσαι κι εσύ πιο δυνατός από ποτέ. Αυτές οι μέρες δείχνουν ότι κάτι αισιόδοξο και νέο θα ξεκινήσει στη ζωή σου. Στις 13 πραγματοποιείται η νέα Σελήνη – έκλειψη Ηλίου στον ένατο οίκο σου που αφορά τους στόχους σου και τις συνεργασίες σου με το εξωτερικό. Είναι πολύ πιθανό να έχεις νέα σχετικά με ένα ταξίδι, μια μετακόμιση ή μια νέα συνεργασία. Όπως και να έχει, οι ορίζοντές σου διευρύνονται.

Περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις 
από τον Γιώργο Σαλαμά στο StarWalk.gr

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 22/10: Θέστε σαν προτεραιότητα τον εαυτό σας

Ζώδια Ημέρας 22.10.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Ζώδια Εβδομάδας: Μη χάνεις χρόνο σε άσκοπες συναναστροφές και επικεντρώσου στην ουσία

Ζώδια Εβδομάδας Χτες
Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!

Τα ζώδια σήμερα 21/10: Μην αφήνετε την αναποφασιστικότητα σας να σας καθυστερήσει

Ζώδια Ημέρας Χτες
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 20/10: Mην αφήσετε να σας επηρεάσουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας

Ζώδια Ημέρας Προχτές
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 19/10: Μην διστάσετε να εκφραστείτε

Ζώδια Ημέρας 19.10.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 18/10: Δεν χρειάζεται να πιέζεστε

Ζώδια Ημέρας 18.10.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα πιο κακόβουλα ζώδια

Αστρα: Θέματα & Κουίζ 17.10.2024
Τα ζώδια που τους αρέσουν οι «κακιούλες» και οι «σποντίτσες»

Τα ζώδια σήμερα 17/10: Να είστε ανοιχτοί σε προκλήσεις και ευκαιρίες

Ζώδια Ημέρας 17.10.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 16/10: Μάθετε να λέτε και κανένα όχι

Ζώδια Ημέρας 16.10.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια που είναι τα πιο σπάταλα του ζωδιακού κύκλου

Αστρα: Θέματα & Κουίζ 15.10.2024
Δώστους ψώνια και πάρτους την ψυχή

Τα ζώδια σήμερα 15/10: Ανοιχτείτε χωρίς φόβο στους άλλους

Ζώδια Ημέρας 15.10.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Ζώδια Εβδομάδας: Νέοι στόχοι, στιγμές αισιοδοξίας και το τηλεφώνημα που περίμενες καιρό

Ζώδια Εβδομάδας 14.10.2024
Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!