Αναβάλλονται οι καλοκαιρινές συναυλίες «SummERTime 2018»
Η ΕΡΤ, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος της χώρας ανακοινώνει την αναβολή όλων των μουσικών εκδηλώσεων της
Δημοσίευση 26/7/2018 | 13:01

*Η ΕΡΤ, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος για τους ανθρώπους που χάθηκαν στις καταστροφικές πυρκαγιές, ανακοινώνει την αναβολή όλων των μουσικών εκδηλώσεων που επρόκειτο να διεξαχθούν στο Ζάππειο και τον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου.
Η διοίκηση της ΕΡΤ εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα βρεθεί στο πλευρό των πληγέντων με κάθε δυνατό τρόπο και κάθε πρόσφορο μέσο.
SummERTime 2018. Η ΕΡΤ και αυτό το καλοκαίρι σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.
Η πολιτιστική δράση «Από το Ζάππειο στον κήπο της ΕΡΤ», ξεκίνησε, στο προαύλιο του Ζαππείου, με τη θεματική συναυλία «Στο Ζάππειο μια νύχτα».
Ο Γιώργης Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του παρουσιάζουν τον «Αττίκ στο Παρίσι», αλλά και τραγούδια του Μεσοπολέμου. Στη συνέχεια, οι «1,2,3 Swing» θα ερμηνεύσουν κλασικές swing, jazz και latin επιτυχίες.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Η συναυλία μεταδίδεται απευθείας από την ΕΡΤ2, το Δεύτερο Πρόγραμμα, τους 19 Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ σε κάθε γωνιά της χώρας, καθώς και από τη Φωνή της Ελλάδας και το Web TV της ΕΡΤ σε όλο τον κόσμο.