E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Και άλλο θερμό επεισόδιο με Μουρίνιο και Πογκμπά

Το γυαλί των σχέσεων τους έχει ραγίσει

Δημοσίευση 27/9/2018 | 11:23

Και άλλο θερμό επεισόδιο με Μουρίνιο και Πογκμπά

Η νέα διαμάχη μεταξύ του Πολ Πογκμπά και του Ζοζέ Μουρίνιο έχει φέρει θύελλα από αντιδράσεις τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία και στην πόλη του Μάντσεστερ. Την Τρίτη το βράδυ, η Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε από τον τρίτο γύρο του League Cup, καθώς η Ντέρμπι του Φρανκ Λάμπαρντ κατάφερε να κρατήσει το παιχνίδι ισόπαλο στο 2-2 και εντέλει να προκριθεί στα πέναλτι με 7-8, την ώρα που ο 25χρονος Γάλλος παρακολουθούσε το παιχνίδι από τις κερκίδες. Πριν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε πως ο Πογκμπά δεν θα υπάρξει ξανά αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» –ούτε καν δεύτερος– ενώ η νέα κόντρα μεταξύ των δύο είχε και συνέχεια στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

Σε βίντεο που δημοσίευσε το Sky Sports, o παγκόσμιος πρωταθλητής Πολ Πογκμπά ξεκίνησε την προπόνηση με τις καθιερωμένες χειραψίες, όταν ο προπονητής του Ζοζέ Μουρίνιο τον αγνόησε και του ψέλλισε κάτι σε όχι και τόσο... φιλικό κλίμα. Ο 25χρονος σούπερ σταρ δείχνει να απορεί με τη συμπεριφορά του Πορτογάλου, ενώ εξελίχθηκε ένας σύντομος διάλογος μεταξύ των δύο. Στην συνέχεια, ο Μουρίνιο φαίνεται να διώχνει τον ποδοσφαιριστή του από την προπόνηση, την ώρα που ο Γάλλος ζητούσε εξηγήσεις. Εντέλει, η προπόνηση συνεχίστηκε με τον Πογκμπά παρόντα, όμως η σχέση μεταξύ των δύο ανδρών έχει εξαπλώσει τη φωτιά στα αποδυτήρια της ομάδας, η οποία συνεχίζει να προβληματίζει με την αγωνιστική της εικόνα.

Παρά τις δηλώσεις του Μουρίνιο πως δεν υπάρχει καμία διαμάχη με τον Πογκμπά και τους ποδοσφαιριστές του γενικότερα, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο έρχονται σε σύγκρουση. Η διαχείριση ζητημάτων του 55χρονου τεχνικού με τους παίκτες του όπως στην περίπτωση του Αντονι Μαρσιάλ και του Πολ Πογκμπά από το ξεκίνημα της σεζόν μέχρι και σήμερα είναι πολύ κακή. Οπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ή ο Μουρίνιο ή ο Πογκμπά θα έχει φύγει από τον σύλλογο έως και τον Ιανουάριο του 2019. Τέλος, οι εξελίξεις των επόμενων ημερών αναμένονται δραματικές, καθώς η Γιουνάιτεντ ταξιδεύει το Σάββατο στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ, ενώ μεγάλο ερώτημα αποτελεί η τύχη που θα έχει ο Γάλλος μέσος.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πυροβολισμοί στην Ουψάλα ‑ Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες

Κόσμος 29.04.2025
Σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσαν τουλάχιστον πέντε με έξι πυροβολισμοί

Καπνοί στις κυλιόμενες σκάλες του Μετρό στον σταθμό των Αμπελοκήπων ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα 29.04.2025
Τα αίτια του περιστατικού παραμένουν άγνωστα και ερευνώνται

Φοβερός σεισμός 6,8 Ρίχτερ στον Ειρηνικό ωκεανό: Έπληξε νησί μνημείο της UNESCO

Κόσμος 29.04.2025
H νήσος Μακουάρι είναι νησί στο νοτιοδυτικό Ειρηνικό Ωκεανό, περίπου στο μέσο της απόστασης ανάμεσα στη Νέα Ζηλανδία και την Ανταρκτική

Μπλακ άουτ στην Ισπανία: 5 νεκροί από τη διακοπή ρεύματος

Κόσμος 29.04.2025
Κατηγορούν την κυβέρνηση για συγκάλυψη

Εξάρχεια: Η στιγμή που 37χρονος επιτίθεται σε 22χρονη – Προσπάθησε να τη βιάσει

Ελλάδα 29.04.2025
Ο άνδρας έκοψε τον δρόμο στο θύμα και σε δύο φίλες της, άρπαξε από το χέρι την 22χρονη και την έριξε στο έδαφος, προσπαθώντας να της βγάλει τα ρούχα

Ο Τραμπ κήρυξε «πόλεμο» στον Μπέζος

Κόσμος 29.04.2025
Εκνευρισμός από αναφορές πως η Amazon θα αναγράφει το κόστος των δασμών στα προϊόντα της

Κασμίρ: Τουρίστας έκανε zipline τη στιγμή της τρομοκρατικής επίθεσης που σκοτώθηκαν 26 άνθρωποι

Κόσμος 29.04.2025
«Όταν ο γιος μου και η σύζυγός μου έφτασαν κάτω με ασφάλεια και ξεκίνησα εγώ τη βόλτα μου, έπεσαν οι πρώτοι πυροβολισμοί» θυμήθηκε ο τουρίστας

Πάτρα: Βίντεο από τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά στο κατάστημα – Φώναζαν έντρομοι οι μαθητές

Ελλάδα 29.04.2025
Πανικός επικράτησε όταν μαθητές είδαν τις μεγάλες φλόγες να ξεπηδούν από το πολυκατάστημα στο κέντρο της Πάτρας

Βίντεο: Αγριος καυγάς και ξυλοδαρμοί σε κρουαζιερόπλοιο στο Τέξας

Κόσμος 29.04.2025
24 επιβάτες αποκλείστηκαν δια βίου από ταξίδια

Θεσσαλονίκη: Εμμονικός με τη γειτόνισσα ένας 44χρονος ‑ Της έκανε σeξουαλικές προτάσεις και διέδιδε ότι είναι ιερόδουλη

Ελλάδα 29.04.2025
Ο 44χρονος παραδέχτηκε πως είχε «κόλλημα από παιδί» με την 51χρονη γειτόνισσά του

Υπό έλεγχο η φωτιά σε κατάστημα στο κέντρο της πόλης ‑ Εκκενώθηκε ξενοδοχείο

Ελλάδα 29.04.2025
Από την φωτιά δεν έχει καταγραφεί τραυματισμός, ενώ μία γυναίκα διακομίσθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο