E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον χαμό των 15χρονων μαθητών

H κοπάνα μετατράπηκε μέσα σε λίγη ώρα σε τραγωδία

Δημοσίευση 20/11/2018 | 08:17

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον χαμό των 15χρονων μαθητών

Η «ηρωίνη» της ταχύτητας ξαναχτύπησε. Κι αυτή τη φορά τρία ανήλικα παιδιά βρέθηκαν στον ανεμοστρόβιλο που συνθέτει το πάτημα του γκαζιού και τα είδωλα που περνούν με ταχύτητα αστραπής από το πλάϊ του ματιού.

Η νεανική επιπολαιότητα των τριών 15χρονων αγοριών από την Κυπαρισσία που βρήκαν χθες το πρωί τραγικό θάνατο σε τροχαίο έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη στις οικογένειες των τριών μαθητών.

Όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος λέει ο θυμόσοφος λαός. Και ο θάνατος των τριών ανήλικων έγινε σε μια στιγμή. Μια στιγμή που οι τρεις μαθητές είχαν κάνει κοπάνα από το σχολείο τους μόνο και μόνο για να πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Μια κοπάνα που μέσα σε λίγη ώρα μετατράπηκε σε τραγωδία όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγάκι που οδηγούσε ένας 48χρονος Ρουμάνος, στην περιοχή της Τερψιθέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην παρέα των τριών 15χρονων υπήρχε ακόμη ένα παιδί, φίλος τους ο οποίος την τελευταία στιγμή αποφάσισε να μην ακολουθήσει στη «διαδρομή του θανάτου» και επέστρεψε στο σχολείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος μαθητής βρίσκεται σε κατάσταση σοκ αφού δεν μπορεί πως εκείνος σώθηκε ενώ οι τρεις φίλοι του χάθηκαν για πάντα. Οι εικόνες από τη σύγκρουση σόκαραν και τους πλέον έμπειρους αξιωματικούς τροχαίας και πυροσβεστικής που έφθασαν στο σημείο.

Μια άμορφη μάζα σιδερικών που μέσα της είχαν εγκλωβιστεί οι τρεις μαθητές. Οι δυο είχαν αφήσει την τελευταία τους πνοή επί τόπου ενώ ο τρίτος ο 15χρονος Ενρίκο Μπουζάνι που φέρεται να ήταν και οδηγός ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένος. Στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα χειρουργήθηκε αλλά δυστυχώς μετά από λίγες ώρες κατέληξε.

Πληροφορίες από την περιοχή της Κυπαρισσίας αναφέρουν ότι η μητέρα του ενός που εργάζεται στο νοσοκομείο όταν ενημερώθηκε για το δυστύχημα δεν σκέφτηκε ποτέ ότι μέσα στους τρεις νεαρούς θα βρίσκεται και το παιδί της, αφού ήξερε πως εκείνο ήταν στο σχολείο. Από τη σύγκρουση είχαν παραμορφωθεί τόσο πολύ τα χαρακτηριστικά τους που ούτε οι γονείς τους δεν μπορούσαν να τους αναγνωρίσουν. Αυτό αποκάλυψε σε δηλώσεις του στον Alpha και ο διευθυντής του σχολείου των τριών μαθητών κ. Δημήτρης Δράκος: «Οι γονείς ήρθαν στο νοσοκομείο. Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά. Είναι τόσο δυνατό το χτύπημα που απ' ότι μου είπαν οι αστυνομικοί δεν είναι αναγνωρίσιμα τα παιδιά». Ο κ. Δράκος ανέφερε ότι οι μαθητές έκαναν κοπάνα και επισήμανε: «Οι τρεις μαθητές της πρώτης τάξης πήγαν στην αίθουσά τους για το μάθημα της πρώτης ώρας αλλά μετά έφυγαν. Όπως μάθαμε πήραν το αυτοκίνητο του πατέρα τους ενός, κρυφά, και οδηγώντας στην Εθνική Κυπαρισσίας-Φιλιατρών ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα το δυστύχημα. Τα παιδιά δεν είχαν δημιουργήσει πρόβλημα στο σχολείο και αυτό είναι που με εκπλήσσει».

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο με τους γονείς των τριών παιδιών να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους βρήκε. Ο προιστάμενος Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μεσσηνίας κ. Γιώργος Σταματόπουλος ανέφερε ότι ακόμη και όταν τα παιδιά παίρνουν αποβολή πρέπει να παραμένουν στο σχολείο ενώ επισήμανε ότι οι τρεις μαθητές που ήταν από τα πιο ήσυχα και συνεργάσιμα πήραν κρυφά το αυτοκίνητο και χωρίς δίπλωμα βγήκαν στην εθνική αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Η είδηση του τραγικού δυστυχήματος έπεσε σα βόμβα στο 1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας που φοιτούσαν τα τρια 15χρονια αγόρια. Φίλοι και συμμαθητές τους ξέσπασαν σε κλάματα όταν έμαθαν το νέο ενώ και στους λογαριασμούς τους στο facebook πολλοί ήταν εκείνοι που αντικατέστησαν τη φωτογραφία στο προφίλ τους με την μαύρη κορδέλα πένθους. Τα μηνύματα συγκινητικά αφού η μοίρα και η νεανική επιπολαιότητα ήθελαν να πάρουν τόσο πρόωρα από τη ζωή τα τρία παιδιά.

Oι 15χρονοι Ενρίκο Μπουζάνι με καταγωγή από την Αλβανία, ο Νίκος Τριαλλώνας από την Ελλάδα και ο Χρήστος Μερτάι από τη Βουλγαρία ήταν πολύ καλοί φίλοι που είχαν γνωριστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας και θεωρούνταν μάλιστα και ταλέντα για την ηλικία τους. Ήταν φίλαθλοι του ισπανικού και του ιταλικού πρωταθλήματος λόγω Μέσι και Ρονάλντο αντίστοιχα.

Ο ΑΟ Κυπαρισσίας, με σχετική ανάρτηση του αποχαιρετά μέσω Facebook τους τρεις αθλητές του ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και το τραγικό συμβάν στα social media.
«Ο Α.Ο Κυπαρισσίας με πόνο ψυχής αποχαιρετά τους τρεις νεαρούς αθλητές του, Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι που τόσο απρόοπτα και άδικα έφυγαν από κοντά μας. Στις οικογένειες των τριών αγγέλων μεταφέρουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πένθος τους» έγραψε σε σχετική ανάρτηση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φρίκη στο Μπαγκλαντές: Νεκρή 8χρονη που έπεσε θύμα βιασμού ‑ Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Κόσμος 14.03.2025
Ένα οκτάχρονο παιδί που έπεσε θύμα βιασμού στο Μπαγκλαντές πέθανε, πυροδοτώντας σφοδρές διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Ανασχηματισμός 2025: Ποιοι έμειναν εκτός

Πολιτική 14.03.2025
Με τον νέο ανασχηματισμό Χρήστος Σταϊκούρας και Βασίλης Οικονόμου αποχωρούν από τη νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ανασχηματισμός ‑ Live: Όλη η λίστα με τις αλλαγές στα Υπουργεία ‑ Ποιοι μένουν στη θέση τους

Πολιτική 14.03.2025
Όλα τα ονόματα, οι μετακινήσεις, οι νέοι υπουργοί και οι εκπλήξεις

Οικιακή βοηθός «ξάφριζε» ηλικιωμένη στην Κατερίνη – Ανω των 150.000 ευρώ η λεία της

Ελλάδα 14.03.2025
«Επένδυσε» τα κλεμένα σε αυτοκίνητο και αγορές προϊόντων

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Με τέσσερα μαχαίρια δολοφόνησε τη σύζυγό του ο 53χρονος

Ελλάδα 14.03.2025
Αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο «φως»

Τραγική κατάληξη: Νεκρός βρέθηκε ο 21χρονος που είχε εξαφανιστεί στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Ελλάδα 14.03.2025
Σε ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία βρέθηκε το σώμα του 21χρονου

Αυξάνονται εκ νέου οι χρεώσεις ΔΕΔΔΗΕ λόγω ρευματοκλοπών

Ελλάδα 14.03.2025
Σε εφαρμογή η απόφαση που θα οδηγήσει σε ακριβότερους λογαριασμούς ρεύματος

Απίστευτο: Το ποσό που θα πάρουν οι δυο αστροναύτες που εγκλωβίστηκαν στο διάστημα για 8 μήνες

Κόσμος 14.03.2025
Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το οικονομικό σκέλος της ταλαιπωρίας των δυο αστροναυτών

Κρίσιμη απόφαση για την ελληνική οικονομία – Σήμερα ο χρησμός της Moody’s

Οικονομία 14.03.2025
Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το κατά πόσον η Moody`s θα αποδώσει στην Ελλάδα την επενδυτική βαθμίδα στην αξιολόγησή της