E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι Νοτιοκορεάτες ξεφεύγουν από το στρες μπαίνοντας... φυλακή!

Και πληρώνουν κι από πάνω!

Δημοσίευση 9/12/2018 | 00:34

Οι Νοτιοκορεάτες ξεφεύγουν από το στρες μπαίνοντας... φυλακή!
@9gag.com

Οι υπεύθυνοι ενός ξενοδοχείου στην Νότια Κορέα είχαν μια παράξενη ιδέα ώστε να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους και να βγάλουν χρήμα με ουρά. Μετέτρεψαν το ξενοδοχείο σε μια ιδιότυπη «φυλακή», ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να ξεφύγουν για λίγο από την καθημερινότητά τους και το έντονο στρες!

Κι όμως, ακόμα κι αυτό κάποιος το σκέφτηκε. Να δώσει την ευκαιρία σε όποιον θέλει να πληρώσει ώστε να μπει για λίγες μέρες σε ένα περιβάλλον φυλακής. Οι επισκέπτες έτσι «ξεφεύγουν» για λίγο από τα συνηθισμένα και απομονώνονται, κάνοντας παρέα μόνο με τις σκέψεις τους.

Η ιδέα φαίνεται πως αποδίδει, αφού η επισκεψιμότητα είναι πρωτοφανής. Άνθρωποι όλων των ηλικιών σπεύδουν στην απομόνωση ενός κελιού, για να νιώσουν… ελεύθεροι από τα προβλήματά τους.

Στα πέντε χρόνια λειτουργίας της, η «φυλακή» έχει φιλοξενήσει περισσότερους από 2.000 ανθρώπους έστω και για μια νύχτα. Οι προσωρινοί κάτοικοι των 50 ειδικά διαμορφωμένων κελιών μάλιστα, φεύγουν με το παράπονο ότι η εμπειρία ήταν σύντομη και υπόσχονται στον εαυτό τους πως κάποια στιγμή θα επιστρέψουν.

Μόλις κάποιος περάσει το κατώφλι της «φυλακής», θα πρέπει να παραδώσει κινητά και λοιπά προσωπικά είδη, με το ξενοδοχείο να τους προσφέρει ένα στρώμα (κι όχι κρεβάτι), τρία γεύματα την ημέρα και όσο τσάι τραβάει η καρδιά τους. Απίθανα πράγματα!

Μην ξεχνάμε φυσικά και την πληρωμή. Για να απομονωθείς σε ένα κελί και να απολαύσεις τις «πλουσιοπάροχες» υπηρεσίες, θα πρέπει να καταβάλεις 90 δολάρια την ημέρα. Αν βρεις ελεύθερο! Δεν χρειάζεται βέβαια να πούμε, ότι οι πιο συχνοί πελάτες είναι μεγαλοστελέχη επιχειρήσεων και δημόσιοι λειτουργοί, των οποίων το στρες είναι αυξημένο στην καθημερινότητά τους.

Πηγή φωτογραφιών: 9gag.com

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μέγκι Ντρίο: «Δεν θα έδινα συνέντευξη στον Fipster, είμαι Αλβανίδα και θίγεσαι γι’ αυτό»

TV Buzz 29.04.2025
«Ο Σπύρος Στεφανουδάκης είναι κάτι καινούριο, μου αρέσει το στυλ του, νομίζω ότι θα είναι καλύτερος από τον κύριο Μπράτη»

Οι φωτογραφίες της Κλόε Καρντάσιαν με μπικίνι που δίχασαν: «Πάρε κιλά πάλι σε παρακαλώ» της γράφουν

Social 29.04.2025
Αλλοι, ωστόσο, την επαινούν για την σιλουέτα της σε ηλικία 40 ετών

Η Νικόλ Κίντμαν σε αποκαλυπτική φωτογράφιση στα 57 της

Social 29.04.2025
Η ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram

Σίντνεϊ Σουίνι: Σέξι καουμπόισσα στο πλευρό της Πάρις Χίλτον

Social 29.04.2025
«Μάζεψα την πιο καυτή ομάδα» έγραψε η Πάρις Χίλτον στο άλμπουμ από το φεστιβάλ κάντρι μουσικής Stagecoach

Ιωάννα Τούνη: Δεν έχει ζητήσει ούτε ένα ευρώ διατροφή από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Tabloid 29.04.2025
Όσα είπε ο δικηγόρος της influencer σχετικά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Τα λεφτά εξανεμίστηκαν, όπως εξανεμίστηκαν και φίλοι μου»

Tabloid 29.04.2025
Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε και στη βοήθεια που του προσέφερε ο συνθέτης και αδερφός του Θάνος Μικρούτσικος

Γιώργος Νταλάρας σε δημοσιογράφους: «Είμαι λίγο περίεργος, είμαι αυτό που ξέρετε, αυτό που αντιπαθείτε»

Tabloid 29.04.2025
Για την αιτία των συχνών τσακωμών με τη σύζυγο του, Αννα μίλησε ανάμεσα σε άλλα o τραγουδιστής

Κim Kardashian: Φόρεσε βραχιόλια ποδιού που κοστίζουν όσο ένα σπίτι – Την κράζουν οι φαν της

Tabloid 29.04.2025
Δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την οικογενειακή της απόδραση

Η Δώρα Παντέλη μοιράστηκε νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Celebrity Stories 29.04.2025
Η γνωστή δημοσιογράφος απολαμβάνει στο έπακρον τη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής της

Η αγαπημένη ηθοποιός που πέθανε μόνη και τη βρήκανε μετά από μέρες με το τσιγάρο στο χέρι

Tabloid 29.04.2025
Η γυναίκα που έβαλε """"μπουρλότο"""" στο ελληνικό σινεμά και έφυγε με σιωπή

Protect the Dolls: Γιατί όλοι οι διάσημοι φορούν αυτό το μπλουζάκι

Celebrity Stories 29.04.2025
Δεν είναι ένα απλό σύνθημα σε μακό, είναι στάση ζωής