E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δέσποινα Μοιραράκη: Χαμός για την αίτηση πτώχευσης

Ξέσπασε στον αέρα

Δημοσίευση 28/3/2019 | 08:56

Δέσποινα Μοιραράκη: Χαμός για την αίτηση πτώχευσης

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Espresso που υπογράφει η Ντέμη Ντάβαρη, πριν από περίπου ενάμιση μήνα, η Δέσποινα Μοιραράκη υπέβαλε δήλωση παύσης πληρωμών ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, σημαίνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την έναρξη της πτωχευτικής διαδικασίας. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει:

«Την 1η Φεβρουαρίου, ως νόμιμη εκπρόσωπος της ανωνύμου εμπορικής εταιρίας εισαγωγών και εξαγωγών υφασμάτων, ενδυμάτων, επίπλων, έργων τέχνης και ταπήτων με τον διακριτικό τίτλο Δέσποινα Μοιραράκη Α.Ε., η γνωστή επιχειρηματίας κατέθεσε το σχετικό δικόγραφο δηλώνοντας πως αδυνατεί να εκπληρώνει κανονικά τις ληξιπρόθεσμες χρηματικές υποχρεώσεις της προς τους πιστωτές της. Σύμφωνα πάντα με την Espresso, την ημέρα της συζήτησης της στο δικαστήριο, ωστόσο, η δικηγόρος της υπέβαλε αίτημα αναβολής προκειμένου να υπάρξει, όπως ανέφερε, μια συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες.

«Ζητάμε την αναβολή προκειμένου να μας δοθεί η δυνατότητα να έρθει η εταιρία σε συμφωνία με τις πιστώτριες τράπεζες, ώστε να επιτευχθεί εξυγίανση» ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε από την έδρα αν υπάρχει κάποιο σχέδιο εξυγίανσης, η απάντησή της ήταν αρνητική. Η δικηγόρος υπέβαλλε αίτημα στο δικαστήριο για τη χορήγηση προσωρινής διαταγής προκειμένου να απαγορευτεί η μεταβολή της πραγματικής και νομικής κατάστασης της εταιρίας, ωστόσο απορρίφθηκε. Πάντως, η έδρα έκανε δεκτό το αίτημα αναβολής και η υπόθεση θα συζητηθεί στο δικαστήριο σε περίπου έναν μήνα».

Η ίδια η Δέσποινα Μοιραράκη, όμως, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, το πρωί της Πέμπτης, ξέσπασε για το παραπάνω δημοσίευμα και εξήγησε:

«Ως επιχειρηματίας έχω ένα θέμα με μία τράπεζα. Καταθέσαμε μια αίτηση πτώχευσης, ο πλειστηριασμός δεν έγινε ποτέ. Είχε προσδιοριστεί για τις 12 Φεβρουαρίου και ματαιώθηκε. Με την τράπεζα έχουμε έρθει σε πλήρη συμφωνία και πρέπει να σας πω μεγαλοφώνως ότι δεν υπάρχει καμία και δεν πρόκειται να βγει καμία πτωχευτική απόφαση για την επιχείρησή μου. Η δημοσιογράφος που το έγραψε όφειλε να με πάρει ένα τηλέφωνο να της δώσω όλα τα στοιχεία και μετά να γράψει αυτό το κακόβουλο άρθρο και να μη σκυλεύεται ο αγώνας μιας επιχειρηματία που έχει αρχίσει από το μηδέν μέχρι σήμερα.

Αυτός ήταν ένας επιχειρηματικός ελιγμός προκειμένου να έρθουμε σε συνεννόηση με την τράπεζα. Επετεύχθη, μάλιστα βγήκε και η απόφαση την προηγούμενη εβδομάδα, όλα ρέουν κανονικά, ματαιώνεται η πτώχευση. Ματαιώθηκε ο πλειστηριασμός! Ματαιώθηκε!

Θα κάνω μήνυση γιατί όφειλε η δημοσιογράφος να με πάρει ένα τηλέφωνο και να με ρωτήσει. Τρελάθηκα! Έτρεχα σαν τρελή να πάρω την εφημερίδα! Είναι δυνατόν αυτά τα πράγματα»;

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελένη Βουλγαράκη – Πώς αντέδρασε για το απαράδεκτο σχόλιο εναντίον της με αφορμή τον Φώτη Ιωαννίδη

Celebrity Stories 21.04.2025
Πέρασαν μαζί τις διακοπές του Πάσχα, αλλά δεν γλίτωσαν από τα κακόβουλα σχόλια

Νύφη πήγε για τις γαμήλιες φωτογραφίες και ψάρεψε καρχαρία: Κατάφερε να γίνει viral

Παράξενα 21.04.2025
Μυθικό βίντεο από την Αυστραλία με μια νύφη να ψαρεύει καρχαρία την ώρα που έβγαζε τις γαμήλιες φωτογραφίες.

Πρώτο Πάσχα μαζί για την Ευριπίδου και τον Μιχόπουλο: Ο προορισμός που το γιόρτασαν

Celebrity Stories 21.04.2025
Μαζί τους και τα παιδιά της παρουσιάστριας

Αθηνά Οικονομάκου: Μπικίνι, ρακέτες και ο Μπρούνο Τσερέλα μαζί της στη θάλασσα

Celebrity Stories 21.04.2025
Η ηθοποιός βούτηξε στην απόλυτη ξεγνοιασιά με τα παιδιά της και τον σύντροφό της

Λευτέρης Πετρούνιας: Το απίστευτο ακροβατικό με τη Μιλλούση ‑ Δείτε πώς την σήκωσε στον αέρα

Celebrity Stories 21.04.2025
To βίντεο έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές και likes

Τζένιφερ Λόπεζ: Εμφανίστηκε με ολόσωμη φόρμα στο Grand Prix της F1 αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία

Celebrity Stories Χτες
Εκθαμβωτική για ακόμη μια φορά η Τζένιφερ Λόπεζ