Στη φυλακή ο σωσίας του Ross από τα «Φιλαράκια»
Τον περασμένο Σεπτέμβρη είχε πιαστεί να κλέβει μπύρες
Δημοσίευση 16/8/2019 | 15:56

Συνελήφθη ο Ross από τα «Φιλαράκια»; Όχι, αλλά ο σωσίας του πήρε το δρόμο για τη φυλακή.
Ο άνδρας που μοιάζει εκπληκτικά στον ηθοποιό David Schwimmer είχε κάνει το «ντεμπούτο» του τον περασμένο Σεπτέμβρη, όπου εθεάθη να κλέβει μπύρες στην πόλη Μπλάκπουλ της κομητείας Λάνκασιρ.
Τώρα, τιμωρήθηκε με εννέα μήνες φυλάκισης και κατηγορείται για κλοπές και απάτες.
Ο 36χρονος χαρακτηρίστηκε από τον εισαγγελέα ως ένας «κλέφτης που ταξιδεύει συνεχώς, και περιφέρεται σαν άστεγος».
Πίσω στον Σεπτέμβρη, όπου το πρόσωπο του Abdulah Husseini έκανε τον γύρο του διαδικτύου και πολλοί ήταν εκείνοι που εντόπισαν την απίστευτη ομοιότητα με τον ηθοποιό της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, ο οποίος είχε απαντήσει με ένα αστείο βίντεο, όπου ήταν σε ένα σούπερ μάρκετ, έχοντας μπύρες στην αγκαλιά του.
Officers, I swear it wasn't me.
— schwim (@DavidSchwimmer) 24 Οκτωβρίου 2018
As you can see, I was in New York.
To the hardworking Blackpool Police, good luck with the investigation.#itwasntme pic.twitter.com/EDFF9dZoYR
«Ορκίζομαι πως δεν ήμουν εγώ. Όπως μπορείτε να δείτε, ήμουν στη Νέα Υόρκη. Προς τους σκληρά εργαζόμενους της αστυνομίας του Μπλάκπουλ, καλή τύχη με την έρευνα. #ΔενΉμουνΕγώ».