E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο ποδοσφαιριστής που ξόδεψε 14 εκατ. ευρώ σε γυναίκες

Έχασε τα πάντα μέσα σε μια χρονιά

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 21/8/2019 | 01:14

Ο ποδοσφαιριστής που ξόδεψε 14 εκατ. ευρώ σε γυναίκες

Τη δεκαετία του 1990 το όνομα του ήταν από τα πιο καuτά στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Ουρουγουανός Φαμπιάν Ο' Νιλ, με τις εμφανίσεις του στη πατρίδα του, έκανε τους ευρωπαίους μάνατζερ να ασχοληθούν μαζί του, και να του προσφέρουν μεγάλα συμβόλαια.

Τελικά το 1996 έρχεται στην Ιταλία για λογαριασμό της Κάλιαρι. Σε ηλικία 23 ετών ξεκινούσε τη καριέρα του στα γήπεδα του Καμπιονάτο. Ενώ ο ίδιος έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις, η Κάλιαρι υποβιβάζεται και έτσι ενεργοποιείται ένας όρος στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα.

Τελικά πείθεται να παραμείνει και οδηγεί την ομάδα του στα μεγάλα σαλόνια την επόμενη χρονιά. Το 2000 η Γιουβέντους τον αποκτά και του προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο.

Εκεί όμως τα λαμπέρα πάρτυ με μοντέλα στο Τορίνο, δεν τον άφησαν να συγκεντρωθεί στο ποδόσφαιρο, και οι εμφανίσεις του ήταν απογοητευτικές. Ο σύλλογος τον καλούσε απολογία σχεδόν κάθε εβδομάδα, ώσπου έλυσε το συμβόλαιό του. 

«Στο Τορίνο ξέφυγα εντελώς. Θυμάμαι ότι στα πάρτι που διοργανώναμε οι παίκτες, έρχονταν όλες οι γυναίκες του θεάματος. Μοντέλα, παρουσιάστριες, ήταν όλες εκεί. Καταλαβαίνετε...», είναι η δήλωση που είχε κάνει κάποτε για να εξηγήσει για ποιο λόγο δεν κατάφερε ποτέ να σταθεί στη Γιουβέντους.

«Εχασα πολλά λεφτά και η ευθύνη είναι μόνο δική μου. Δεν χρειαζόταν ψυχολόγος, χρειαζόταν απλά να έχω μυαλό. Τα προβλήματα, δυστυχώς, παραμένουν. Πρώτα είχα πρόβλημα με το αλκοόλ, έκανα μια επέμβαση και δεν έπρεπε να πιω για τρία χρόνια. Τελικά άντεξα μόλις ένα μήνα», παραδέχθηκε σε συνέντευξη του, όπου τόνισε και τι είναι αυτό που τον πειράζει περισσότερο.

Έπαιξε στη Περούτζια και στη Κάλιαρι για λίγα χρόνια, ώσπου αποσύρθηκε αφού δεν έβρισκε σύλλογο να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του.

Σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του, ομολόγησε πως πλέον δεν έχει ούτε για τα προς το ζην, και ζει από δανεικά από παιδικούς του φίλους.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το ελληνικό ποτό που ξεκίνησε από ένα μαγαζάκι του Πειραιά και κατέκτησε τον κόσμο

Stories 22.04.2025
Από τη συνοικία του Πειραιά στα σαλόνια της Κούβας και τα μπαρ της Νέας Υόρκης

Η εκδίκηση της Κίνας στο TikTok

Νέα Εποχή 22.04.2025
Πολυτελή ρούχα σχεδιαστών στο 1/10 της τιμής

Πώς το ιερό νερό στην Αιθιοπία έφερε χολέρα στην Ευρώπη

Stories 22.04.2025
Τουλάχιστον επτά περιπτώσεις χολέρας σε Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο

Ένας 17χρονος ήθελε απλώς να βγάλει χαρτζιλίκι‑ μετά από χρόνια κατέληξε να διευθύνει έναν κολοσσό

Stories Χτες
Αυτή η ιστορία επιτυχίας αποτελεί παράδειγμα για το πώς μια μικρή επένδυση μπορεί να οδηγήσει στη δημιουργία μιας αυτοκρατορίας

Ο πραγματικός δολοφόνος που ενέπνευσε τους δημιουργούς των ταινιών Scream

Stories Χτες
Τα εγκληματα ενός από τους πιο διάσημους δολοφόνους των ΗΠΑ

Ζώντας σε μια τουαλέτα: Η ιστορία της 19χρονης που έγινε viral

Stories Προχτές
Όλοι προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα από το ενοίκιο, αλλά πόσοι θα δεχόμασταν να ζούμε κυριολεκτικά σε μια τουαλέτα για να το πετύχουμε;

Ποιοι celebrities εχουν στο σπίτι τους ακριβά έργα τέχνης

Stories Προχτές
Αυτοί οι διάσημοι δεν βλέπουν την τέχνη μόνο ως διακόσμηση, αλλά και ως επένδυση