E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Οι ωραιότερες γυναίκες του 19ου αιώνα

Και με ισχυρή προσωπικότητα

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 28/2/2013 | 00:00

Οι ωραιότερες γυναίκες του 19ου αιώνα

Εντυπωσιακές, θαρραλέες, φεμινίστριες, προκλητικές και όμορφες. Μερικές από τις γυναίκες του 19ου αιώνα που άφησαν... ιστορία!

Lillian Russell

H Lillian ήταν μια μοντέρνα γυναίκα που έζησε τη ζωή της στο έπακρο. Μϊα από τις πρώτες celebrities της Αμερικής - ρούχα, λεφτά, έρωτας. Αυτή ήταν η ζωή της μέχρι τέλους.

Η Lillian πρωταγωνιστούσε σε οπερέτες, χορεύοντας, τραγουδώντας και παίζοντας ρόλους που γοήτευαν τους άντρες. Αλλά και τίποτα να μην έκανε, οι άντρες θα τη λάτρευαν. Η Lillian ήταν επίσης φεμινίστρια και fashion icon της εποχής!

Fanny Kemble

Η Fanny ήταν η γυναίκα που έγραψε βιβλίο κατά της σκλαβιάς. Ηθοποιός και ακτιβίστρια.

Ήταν όμορφη και ταλαντούχα και κυρίως είχε ιδεώδη και αξίες. Όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο της, πολλοί θέλησαν να τη λυντσάρουν.

Lotta Crabtree

Η Lotta ήταν η γυναίκα που εντυπωσίαζε τους πάντες - ήταν πανέμορφη, φλέρταρε συνεχώς και ήταν ηθοποιός. Ζωγράφιζε, μιλούσε ξένες γλώσσες, ήξερε να ιππεύει και ήταν τρομερά φιλόδοξη. Με τέτοια προσωπικότητα κανένας δεν μπορούσε να της αντισταθεί. Δεχόταν δώρα και προτάσεις γάμου από πολλούς άντρες.

Mary Anderson

Ηθοποιός - έπαιξε κυρίως σαιξπηρικούς ρόλους και ήταν περιζήτητη καλλιτέχνις. Ήταν πολύ διάσημη και γνωστή στους καλούς κύκλους της Βρετανίας.

Η κλασική της ομορφιά και το ταλέντο της την ανέδειξαν γρήγορα και έπαιρνε πολλά χρήματα για κάθε της συμμετοχή σε έργο. Η Mary διδάχτηκε από τον George Vanderhoff την υποκριτική (αν και έκανε μόνο 10 μαθήματα).

Annie Sutherland

Η Annie ήταν τόσο όμορφη, που τη διάλεγαν για να διαφημίζει προϊόντα σε καρτ ποστάλ. H Annie ήταν διάσημο μοντέλο και κόστιζε ακριβά σε όποιον ήθελε να τη χρησιμοποιήσει.

Evelyn Nesbit

Η Nesbit ήταν μία προκλητική γυναίκα που λάτρευε να εκτίθεται στο κοινό με όλους τους τρόπους - σε καρτ ποστάλ, σε προκλητικές φωτογραφήσεις, σε περιοδικά. Δεν χρειαζόταν να την πείσεις να αποκαλύψει λίγο δέρμα παραπάνω - ήταν πάντα πρόθυμη!

Isadora Duncan

Η Isadora ήταν μία πανέμορφη χορεύτρια, που εντυπωσίαζε τους πάντες με τη χάρη και την ομορφιά της. Η κίνησή της στο χώρο ήταν πάντοτε αρμονική, είτε χόρευε είτε απλώς περπατούσε. Ισχυρή προσωπικότητα, που δεν άφηνε περιθώρια στους άντρες να μην τη θαυμάσουν.

Billie Barlow

Ηθοποιός - τραγουδίστρια - χορεύτρια και κάτι λίγο από στρίπερ. Η Barlow ταξίδευε τον κόσμο και εμφανιζόταν σε παραστάσεις κάνοντας τους άντρες να παραληρούν με τα προκλητικά της κοστούμια.

Helene Anna Held

Αριστοκρατική και εντυπωσιακή, η Anna ήταν η χαρά της ζωής! Μια αληθινή performer, που ήταν πρόθυμη να κάνει τα πάντα για την καριέρα της. Η Anna έπαιζε σε θέατρο της Γαλλίας στον Δεύτερο Παγκόσμιο, δίνοντας κουράγιο στους άντρες!

Lillie Langtry

Η Lillie ήταν μια χαρισματική γυναίκα, με ταλέντο και ομορφιά. Έγινε ηθοποιός με την καθοδήγηση του Oscar Wilde.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πασίγνωστη σταρ που ως παιδί κλονίστηκε από ένα σοκ: είδε τη μητέρα της να σκοτώνει τον πατέρα της

Celebrity Stories 12.10.2024
Ο πατέρας της ήταν μέθυσος και έζησε δύσκολα παιδικά χρόνια

Μεγάλοι έρωτες του καλλιτεχνικού κόσμου στον 20ο αιώνα

Celebrity Stories 12.10.2024
Μια ματιά στα διάσημα ζευγάρια διάσημων

Διάσημα ροζ σκάνδαλα που είχαμε ξεχάσει

Celebrity Stories 12.10.2024
Εσύ τα θυμάσαι;

Γιάννης Μπέζος: «Ο Τσίπρας είχε σκαρί ηγέτη και ενέπνευσε, έζησα όλη μου τη ζωή ως δυσάρεστος, επειδή έλεγα την αλήθεια»

TV Buzz Χτες
Ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε και την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Ελένη Φουρέιρα: Αυτή την αλλαγή έκανε στην εμφάνισή της

Celebrity Stories Χτες
Η Ελένη Φουρέιρα «τόλμησε» κοντό καρέ και έβαψε τα μαλλιά της ροζ

Ο Αιμίλιος Χειλάκης στο Πρωινό: «Αν ξανακυλήσεις στο ίδιο λάθος, καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει συγχώρεση»

Celebrity Stories Χτες
Γιωργος Λιάγκας: Η συγχώρεση έχει να κάνει και με την ειλικρίνεια του ανθρώπου που αντιλαμβάνεται το λάθος του