E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Armarolla: Κυκλοφόρησε το 5ο τεύχος του με τίτλο ON LOVE

Με την υποστήριξη του E-Daily.gr

Η διεθνής περιοδική έκδοση λόγου και τέχνης με έδρα την Κύπρο επιστρέφει με νέο υλικό

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ Δημοσίευση 24/7/2020 | 14:37

Armarolla: Κυκλοφόρησε το 5ο τεύχος του με τίτλο ON LOVE

Η διεθνής περιοδική έκδοση λόγου και τέχνης με έδρα την Κύπρο και την Τσεχία κυκλοφόρησε πρόσφατα το 5ο της τεύχος: ON LOVE.

To 5o τεύχος της armarolla είναι μια διπλή θεματική ανθολογία η οποία καταπιάνεται με την ευρύτερη έννοια της αγάπης (ρομαντική, γονική, αδελφική, φιλική κτλ) και επιχειρεί να αναδείξει μη στερεοτυπικές ή κοινότυπες όψεις και έννοιες της αγάπης μέσα από τη δουλειά 38 δημιουργών (πεζογράφων, ποιητών, μεταφραστών, ακαδημαϊκών, φωτογράφων και καλλιτεχνών) από όλο τον κόσμο.

“Η αγάπη προηγείται της ύπαρξής μας. O κάθε ένας από εμάς είναι μια ζωντανή μαρτυρία της σαρκικής επιθυμίας. Είτε είναι αλήθεια ή ψευδαίσθηση, μύθος ή γεγονός, επιλογή ή πεπρωμένο, κατασκευασμένη ή ευρισκόμενη, η αγάπη είναι αυτή που μας δίνει ώθηση να συνεχίζουμε και να νιώθουμε πλήρεις”.

Στο ON LOVE συμπεριλαμβάνονται τα έργα των: TOM BARAGWANATH, KEVIN DOALTY BROPHY, SAMUEL FELIX EKANEM, MITCHELL KROCKMALNIK GRABOIS, GWEN NAMAINGA JONES, OLAKUNLE OLOGUNRO, DAVID ROGERS, MARY SILWANCE, KATHLEEN ZAMBONI MCCORMICK, JAMES AITCHISON, MESÁNDEL VIRTUSIO ARGUELLES, DMITRY BLIZNIUK, KATHERINE CARLMAN, UTE CARSON, HOLLY DAY, JOHN GREY, CATHAL GUNNING, TAMA HAZAK, COREY HILL, EMILY HYLAND, DEMETRA KALLITSI, SCOTT LAUDATI, CHEYENNE MACRIDES, DS MAOLALAI, JARED PEARCE, RON RIEKKI, KATE SHYLO, PETER WOOD, STEPHANIA XENOPHONTOS, LOGAN BELLEW, KATERINA MOSCHOU, JOHN MILTIADOU, FOUSTI LAMÉ, STEPHANOS STEPHANOU, JUAN DAVID CALDERÓN-ARDILA, SUSAN BRIND & JIM HAROLD, DARYN WRIGHT, RYAN KEATING-LAMBERT.

Σχετικά με την armarolla

Η armarolla είναι μία ανεξάρτητη διεθνής περιοδική έκδοση λόγου και τέχνης με έδρα την Κύπρο και την Τσεχία. Επιχειρεί να αναδείξει και να προωθήσει καλλιτέχνες που προέρχονται από την Ανατολική Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή, από ομάδες μειονοτήτων, ή διεθνείς καλλιτέχνες που η δουλειά τους εστιάζει στις συγκεκριμένες περιοχές, με απώτερο στόχο να λειτουργήσει ως πλατφόρμα επικοινωνίας με τη διεθνή καλλιτεχνική παραγωγή, ανυψώνοντας έτσι την θέση της Κύπρου στον διεθνή καλλιτεχνικό χάρτη. Η armarolla εκδίδεται στα αγγλικά και έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα συνολικά 5 τεύχη.

Σχετικά με τον εκδότη

Ο Στέλιος Χατζηθωμάς (γ. 1990, Κύπρος) είναι ένας διεπιστημονικός καλλιτέχνης του οποίου η δουλειά εκτείνεται σε, και πειραματίζεται με διαφορετικά είδη και μέσα. Δουλεύει κυρίως με το κείμενο, την ομιλία, τον ήχο, και τα νέα μέσα. Η τέχνη του επιδιώκει να επικοινωνήσει συνειδητές/ασυνείδητες αφηγήσεις, να διερευνήσει το υπαρξιακό, και να αντιμετωπίσει το μηδενιστικό. Ποιήματα του έχουν δημοσιευτεί σε διάφορα λογοτεχνικά περιοδικά, στο διαδίκτυο και στον έντυπο τύπο στην Ιρλανδία και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

armarolla, a cabinet of literary curiosities

Σύνδεσμοι Official website: https://armarolla.com

Instagram: https://www.instagram.com/armarolla/

Facebook: https://www.facebook.com/armarollajournal/

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι ξέρουμε για τη νέα ταινία του Λάνθιμου ‑ Το ΚΑΣ απέρριψε το αίτημα για γυρίσματα στην Ακρόπολη

Σινεμά 02.04.2025
Η εταιρεία παραγωγής ζήτησε τον ιστορικό χώρο για τέσσερις ημέρες

Η Nicole Kidman απέρριψε αυτόν τον ρόλο και έχασε ένα Όσκαρ

Σινεμά 02.04.2025
Το μιούζικαλ που δεν της έκανε εντύπωση αλλά...

Beatles: Ανακοινώθηκαν οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τα θρυλικά «Σκαθάρια»

Σινεμά Χτες
Ο Σαμ Μέντες παρουσίασε τους τέσσερις πρωταγωνιστές, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι ο τίτλος του κινηματογραφικού πρότζεκτ θα είναι «The Beatles: A Four-Film Cinematic Event»

Πέθανε ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Τσάμπερλεϊν

TV Σειρές 30.03.2025
«Ήταν μια υπέροχη και γεμάτη αγάπη ψυχή. Η αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ» δήλωσε ο σύντροφός του

Πέθανε ο Bruce Glover ‑ Ο «κακός» του James Bond

Σινεμά 30.03.2025
Η ανάρτηση στα social media του γιου του ηθοποιού που πέθανε σε ηλικία 92 ετών

Οι ελληνικές σειρές που έκαναν την υψηλότερη τηλεθέαση

TV Σειρές 29.03.2025
Όταν οι σειρές της ελληνικής tv έκανα νούμερα που .. ζαλίζουν!

Adolescence: Πώς άλλαξε σε λίγες ημέρες η ζωή του πρωταγωνιστή, Όουεν Κούπερ – Το Netflix δημοσίευσε την οντισιόν του

TV Σειρές 25.03.2025
Ο 14χρονος ξετυλίγει το απρόσμενο ταξίδι του από τα γήπεδα στην υποκριτική και τη σειρά-φαινόμενο

Η μουσική βιομηχανία σαρώνει αλλά γιατί οι καλλιτέχνες βρίσκονται με άδειες τσέπες;

Μουσική 25.03.2025
Ρεκόρ εσόδων αλλά και ρεκόρ παραπόνων από καλλιτέχνες

Τα βιβλία που θα σου εξηγήσουν τον κόσμο

Paper 25.03.2025
Αν αναζητάς μια ευρύτερη εικόνα για το πώς λειτουργεί ο κόσμος, κάθε ένα από αυτά τα έργα μπορεί να σε εμπνεύσει και να σου προσφέρει νέες οπτικές γωνίες.