E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαμός: Γυναίκα μπούκαρε σε γάμο φωνάζοντας πως... ο γαμπρός ήταν ο σύζυγός της

Ο Αμπραάμ Μουγιούντα φέρεται να είχε πει στην σύζυγό του πως θα έφευγε εκτός πόλης για δουλειά

Δημοσίευση 15/10/2020 | 14:24

Χαμός: Γυναίκα μπούκαρε σε γάμο φωνάζοντας πως... ο γαμπρός ήταν ο σύζυγός της

Τον εκλεκτό της καρδιάς της ετοιμαζόταν να παντρευτεί μια νύφη στην Ζάμπια, όταν μια άλλη γυναίκα εισέβαλε στην εκκλησία και ζήτησε να γίνει διακοπή γιατί ο γαμπρός ήταν ο σύζυγός της.

Ο Αμπραάμ Μουγιούντα φέρεται να είχε πει στην σύζυγό του πως θα έφευγε εκτός πόλης για δουλειά, αντ’ αυτού όμως πήγε στην εκκλησία ντυμένος γαμπρός για να παντρευτεί την νέα του νύφη. Ωστόσο, η σύζυγός του έμαθε τα σχέδιά του από τους γείτονες του γαμπρού, σύμφωνα με την εφημερίδα Zambian Observer, και έσπευσε στην εκκλησία για να διακόψει την τελετή.

«Αυτός ο άνδρας είναι σύζυγός μου»

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει την γυναίκα να τρέχει στον διάδρομο της εκκλησίας και να λέει: «Αυτός ο γάμος δεν μπορεί να συνεχιστεί… αυτός ο άντρας εδώ είναι ο σύζυγός μου». Η ανακοίνωση της γυναίκας προκάλεσε έκπληξη στην εκκλησία, με τον γαμπρό να χαμηλώνει το βλέμμα του και την νύφη να μην αντιδρά καθόλου.

Η φερόμενη σύζυγος του άνδρα, η οποία είχε μια μάσκα προσώπου κρεμασμένη στο πρόσωπό της, στην συνέχεια διαπληκτίστηκε με μια άλλη γυναίκα που καθόταν στις μπροστινές θέσεις, προτού απευθυνθεί στον κληρικό. «Αυτός ο άνδρας είναι ο σύζυγός μου. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο» του είπε, προσθέτοντας πως «δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Δεν ξέρω τι συμβαίνει εδώ».

Η μέλλουσα νύφη γνώριζε πως ο γαμπρός ήταν παντρεμένος

Η γυναίκα, όπως φαίνεται στο βίντεο, έχει στον μάρσιπο ένα μωρό, ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα το ζευγάρι έχει αποκτήσει κι άλλα παιδιά. Η γαμήλια τελετή, πραγματοποιήθηκε σε μια ρωμαιοκαθολική εκκλησία στην Τσάιντα μια περιοχή της πρωτεύουσας Λουζάκα.

Το βίντεο, πάντως, σταματά προτού λυθεί το ζήτημα, αλλά τα δημοσιεύματα λένε ότι ο γαμπρός μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Η νύφη λέγεται ότι γνώριζε πως ο Μουγιούντα ήταν παντρεμένος, ενώ ο γαμπρός είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για διγαμία, που αν καταδικαστεί, μπορεί να αντιμετωπίσει έως και 7 χρόνια φυλάκιση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Λιόλιου: «Ο τρόπος που κάθομαι δεν νιώθω ότι προσβάλλει κάποιον»

Tabloid 12.03.2025
Μιλά για τα σχόλια, τα ρούχα και τη στάση της στη σκηνή

Πόσο κολλημένοι είστε στο TikTok; ‑ Η πρώτη κλίμακα μέτρησης εθισμού του ΕΚΠΑ έχει την απάντηση

Social 12.03.2025
Δημιουργία και στάθμιση κλίμακας για τη μέτρηση του εθισμού στο TikTok από το ΕΚΠΑ.

Τζιν Χάκμαν: Ποιος θα κληρονομήσει την τεράστια περιουσία του ύψους 80 εκατ. δολαρίων

Tabloid 12.03.2025
Καθοριστικός παράγοντας ο χρόνος θανάτου του ζευγαριού για το μοίρασμα της περιουσίας του

Γιώργος Λιάγκας: «Η σχέση του Χρίστου Κούγια με την Εύη Βατίδου είναι μηδενική, δεν υπάρχει σχέση»

Tabloid 12.03.2025
«Εύχομαι να κλείσουν οι πληγές, να γιατρευτεί αυτό που τους έχει ενοχλήσει και να ξαναβρούν ισορροπία στη σχέση τους, γιατί μιλάμε για μάνα και παιδί», είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Βαρύ πένθος για την Ευρυδίκη

Tabloid 12.03.2025
Η συγκινητική ανάρτηση της τραγουδίστριας

Θρήνος για την Καίτη Κωνσταντίνου: Συντετριμμένοι και με δάκρυα στα μάτια στην κηδεία Χατζηπαναγιώτης, Σταυροπούλου, Χαραλαμπόπουλος

Tabloid 12.03.2025
Οι συνάδελφοι της αγαπημένης ηθοποιού, Καίτης Κωνσταντίνου ήταν εκεί για να την αποχαιρετίσουν

Jennifer Garner: «Ξεπέρασε τα όρια» μετά τις φωτογραφίες αγκαλιά με τον Ben Affleck ‑ «Τελεσίγραφο» από το σύντροφό της

Tabloid 12.03.2025
Ο σύντροφος της Jennifer Garner, δεν ήταν «ενθουσιασμένος» που οι πρώην περνούσαν περισσότερο χρόνο μαζί

Χαμός στον «αέρα»: Αγριος καβγάς Πετρογιάννη με Καλύβα ‑ «Αν δεν ακούς καλά, να πας σε ΩΡΛ»

Tabloid 12.03.2025
Η Αρια Καλύβα αντέδρασε, ζητώντας να μην της γίνονται προσωπικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό»