E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δεκαπέντε πράγματα που δεν γνωρίζετε για το σεξ

Έχουν αποδειχθεί επιστημονικά

Δημοσίευση 19/5/2013 | 00:00

Δεκαπέντε πράγματα που δεν γνωρίζετε για το σεξ

Νομίζετε πως ξέρετε τα πάντα για το σεξ; Υπάρχουν 15 περίεργα πράγματα, που βασίζονται πάνω σε επιστημονικές έρευνες, και έχουν να κάνουν με όλες τις παραμέτρους της σεξουαλικής πράξης. Για παράδειγμα, πότε έχει οργασμό ο άνδρας, η γυναίκα, πόσο συχνά γυρνά η σεξουαλική πράξη στο μυαλό ενός άνδρα ή πόσο κρατάει η πράξη και άλλα ενδιαφέροντα...

Περίεργο 1: Έρευνες έδειξαν ότι τα γένια του άνδρα μεγαλώνουν ταχύτερα όχι όταν κάνει σεξ, αλλά όταν περιμένει να κάνει σεξ. Η προσδοκία για την ερωτική πράξη βοηθάει στη γρηγορότερη ανάπτυξη των τριχών στο πρόσωπο.

Περίεργο 2: Κατά μέσο όρο, το μυαλό του άνδρα γυροφέρνει το σεξ κάθε... 7 δευτερόλεπτα. Επαναλαμβάνουμε, κατά μέσο όρο. Δηλαδή, δεν σημαίνει ότι κάποιος σκέφτεται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα, μπορεί να το σκέφτεται 3 φορές τη μέρα, αλλά η κάθε φορά να διαρκεί μια ώρα.

Περίεργο 3: Οι βιοχημικές εργασίες και οι ορμόνες που ο εγκέφαλος απελευθερώνει κατά τη διάρκεια του σεξ ομοιάζουν με τις διεργασίες που γίνονται βιοχημικά όταν τρώμε σοκολάτα. Για το λόγο αυτό, όταν μια γυναίκα δεν κάνει συχνά σεξ, το ρίχνει στις σοκολάτες. Είναι ένας τρόπος κι αυτός για εγκεφαλικό οργασμό.

Περίεργο 4: Κατά τη διάρκεια του σεξ, ο κάθε άνθρωπος καίει κατά μέσο όρο 360 θερμίδες ανά ώρα. Αναφερόμαστε πάντα στον μέσο όρο, διότι εξαρτάται και από το σεξ, τον παρτενέρ, την παρτενέρ κτλ. Δηλαδή, μπορεί κάποιος να καίει 500 θερμίδες την ώρα και κάποιος άλλος 100. Αυτά είναι τυχερά...

Περίεργο 5: Σε πολλές περιοχές του κόσμου, ο αυνανισμός θεωρείται επαίσχυντη πράξη. Στην Ινδονησία, για παράδειγμα, η αυτοϊκανοποίηση τιμωρείται με αποκεφαλισμό.

Περίεργο 6: Το ρεκόρ οργασμών σε μια ώρα ανάμεσα στους άνδρες το κατέχει ένας Κινέζος, ο οποίος είχε 16 οργασμούς. Δηλαδή είχε οργασμό σχεδόν κάθε 4 λεπτά. Δεν θα αναφερθούμε στη συγκεκριμένη περίπτωση για το πόσο ευτυχισμένη ερωτικά θα πρέπει να είναι η σύντροφός του. Το παρακάμπτουμε.

Περίεργο 7: Μια έρευνα του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου έδειξε πως 8 στους 10 άνδρες που έπαθαν καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του σεξ είχαν παράλληλα απατήσει τη σύντροφό τους. Θεία δίκη;

Περίεργο 8: 4 στις 10 γυναίκες έρχονται σε οργασμό κατά τη διάρκεια της νύχτας ενώ βλέπουν κάποιο όνειρο ερωτικού περιεχομένου. Το ποσοστό σε παρόμοια περίπτωση για τους άνδρες είναι το διπλάσιο. Δηλαδή, το 80% αυτών που θα δουν ερωτικό όνειρο θα έρθουν σε οργασμό στον ύπνο τους.

Περίεργο 9: Και μιας που πιάσαμε τους οργασμούς, να σας πούμε ότι από τα θηλαστικά, τον μεγαλύτερο σε χρονική διάρκεια οργασμό τον έχει το γουρούνι. Το συμπαθές τετράποδο έχει οργασμό που διαρκεί 30 ολόκληρα λεπτά. Ή, για να το κάνουμε σε δευτερόλεπτα, 1.800 δευτερόλεπτα οργασμού.

Περίεργο 10: Το νεαρότερο ζευγάρι γονέων που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία είχε 8 χρόνια διαφορά με το πρώτο τους παιδί. Δηλαδή έγιναν γονείς όταν ήταν 8 ετών. Όλα αυτά το 1910.

Περίεργο 11: Οι Ινδοί πιστεύουν, όπως αναφέρεται και στο Κάμα Σούτρα, πως εάν ένας άνδρας καταναλώσει γάλα καμήλας με μέλι, τότε θα μπορεί να έχει στύση, αλλά και όρεξη για σεξ, για 24 ώρες συνεχόμενα.

Περίεργο 12: Στον κόσμο των θηλαστικών, μόνο 3 είδη κάνουν σεξ όχι απλά για την αναπαραγωγή, αλλά και για την ηδονή και την ευχαρίστηση. Οι άνθρωποι, οι πίθηκοι και τα δελφίνια.

Περίεργο 13: Οι αρουραίοι, όσο αντιπαθητικοί και αηδιαστικοί και να είναι, όσον αφορά το σεξ πρόκειται για πραγματικά ηφαίστεια. Μπορούν να κάνουν σεξ περισσότερες από 20 φορές τη μέρα. Δηλαδή σχεδόν κάθε ώρα.

Περίεργο 14: Σύμφωνα με διεθνείς έρευνες (Πανεπιστήμιο Κολοράντο), περίπου 7 στους 10 άντρες δεν καταφέρνουν να κρατηθούν για περισσότερα από 3 λεπτά από τη στιγμή που θα διεισδύσουν μέσα στη σύντροφό τους. Με απλά λόγια, το 75% των ανδρών εκπσερματώνουν μέσα στα πρώτα 3 λεπτά, ενώ σε γενικές γραμμές η σεξουαλική πράξη (μαζί με τα προκαταρκτικά) διαρκεί το πολύ ένα τέταρτο της ώρας.

Περίεργο 15: Μια στις 100 γυναίκες φτάνει σε οργασμό απλά και μόνο με τον ερεθισμό του στήθους της. Οι υπόλοιπες 99, όχι.

πηγή: iatropedia

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Μπέζος: «Ο Τσίπρας είχε σκαρί ηγέτη και ενέπνευσε, έζησα όλη μου τη ζωή ως δυσάρεστος, επειδή έλεγα την αλήθεια»

TV Buzz 11.10.2024
Ο Γιάννης Μπέζος σχολίασε και την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Ελένη Φουρέιρα: Αυτή την αλλαγή έκανε στην εμφάνισή της

Celebrity Stories 11.10.2024
Η Ελένη Φουρέιρα «τόλμησε» κοντό καρέ και έβαψε τα μαλλιά της ροζ

Ο Αιμίλιος Χειλάκης στο Πρωινό: «Αν ξανακυλήσεις στο ίδιο λάθος, καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει συγχώρεση»

Celebrity Stories 11.10.2024
Γιωργος Λιάγκας: Η συγχώρεση έχει να κάνει και με την ειλικρίνεια του ανθρώπου που αντιλαμβάνεται το λάθος του

Αθηνά Οικονομάκου: Ήταν καρμική η γνωριμία μου με τον Μπρούνο, ήξερα ότι θα υπάρχουν αρνητικά σχόλια

Tabloid 11.10.2024
Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Γιώργος Λιάγκας για Μπάλντοκ: Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία

Tabloid 11.10.2024
«Παίρνω όλη την ευθύνη πάνω μου και ζητώ συγγνώμη»