Τι είναι η Βουλβοδυνία από την οποία πάσχει η σύντροφος του νικητή της Eurovision;
Η συγκλονιστική ανάρτησή της στο instagram
Δημοσίευση 25/5/2021 | 16:03
Οι Maneskin με το τραγούδι Zitti E Buoni κατάφεραν να ξεσηκώσουν ολόκληρη την Ευρώπη συγκεντρώσουν 524 βαθμούς και να σηκώσουν το τρόπαιο φετινής Eurovision.
Ο Damiano David, ο frontman Maneskin, που κατάφερε να ξεσηκώσει τους πάντες με τη φωνή, το ταλέντο και την ενέργεια του θεωρείται sex symbol στην Ιταλία. Ωστόσο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο ίδιος είναι σε σχέση με την εντυπωσιακή Giorgia Soleri τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μάλιστα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ενημέρωσε τον γυναικείο πληθυσμό ότι «δεν είναι διαθέσιμος».
Η σύντροφός του, είναι 25 ετών, κατάγεται από το Μιλάνο εργάζεται ως μοντέλο, αλλά και influencer. Στο Instagram έχει 191 χιλιάδες ακόλουθους που όλο και αυξάνονται μετά την νίκη του Damiano David στη Eurovision.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Στις 19 Οκτωβρίου του 2020 η Giorgia Soleri συγκίνησε με ανάρτηση που έκανε πριν από λίγους μήνες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram καθώς αποκάλυψε την ασθένεια (βουλβοδυνία) που πάσχει και την οποία χαρακτήρισε «ντροπιαστική».
Η «αόρατη» ασθένεια και η εξομολόγησή της στο Instagram
Η 25χρονη δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένη γράφοντας: «Σας έχω μιλήσει για την ασθένεια μου, αλλά σήμερα σας τη δείχνω. Την αποκαλούν “αόρατη” ασθένεια αλλά εγώ θυμάμαι με ακρίβεια όλες τις θυσίες και τους περιορισμούς που έχω εξαιτίας της. Για αυτό αποφάσισα να σας δείξω το πιο άσχημο, το πιο σάπιο, το πιο μαύρο μέρος. Αλλά το πιο πραγματικό.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σε μια από τις ατελείωτες νύχτες στα τελευταία οκτώ χρόνια που πέρασα με πόνο, ρίγη, κραυγές και δάκρυα και που κατέστρεψαν τη ζωή μου. Έχω ακούσει για τα πάντα, ότι είμαι τρελή, ανήσυχη, ψυχρή, ψεύτρα. Ότι φοβάμαι το σeξ, ότι πρέπει να αυνανίζομαι περισσότερο. Το χειρότερο από όλα είναι η ακραία μοναξιά στην οποία βρίσκεσαι, ενώ κρίνεται από τους γύρω σου και εκείνοι που πρέπει να βρουν μια διάγνωση δεν μπορούν να το κάνουν. Μαθαίνεις να θεωρείς ότι ο πόνος είναι μέρος σου, είναι η καθημερινότητά σου. Δεν μπορείς να φορέσεις στενά τζιν, καλσόν, να φας όξινα τροφιμα, αλκοόλ, ζάχαρη ούτε καν να βγεις βόλτα. Ακόμη και ο προγραμματισμός των διακοπών γίνεται εφιάλτης γνωρίζοντας ότι θα μπορούσες να περάσεις τις μέρες ξαπλωμένη πάνω στο κρεβάτι τους με αφόρητο πόνο».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Όταν τελικά έδωσα ένα όνομα σε όλα αυτά, ανακάλυψα όχι μόνο ότι δεν είμαι μόνη, αλλά ότι οι γυναίκες που επηρεάζονται από αυτήν την παθολογία είναι πολλές και έχουν όλες αυτό το αίσθημα ότι έχουν εγκαταλειφθεί εντελώς στον πόνο τους. Τότε, υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα έκανα ό,τι μπορούσα για να βεβαιωθώ ότι καμία δεν θα ένιωθε έτσι. Δεν είμαστε ένοχες, δεν είμαστε ‘χαλασμένες’ και δεν είμαστε ‘ελαττωματικές’. Είμαστε ασθενείς και αξίζουμε κατανόηση και σεβασμό», πρόσθεσε.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.