Dozen Rooftop Live
Λεωνίδας Αλεβιζόπουλος, «Το Παπί & Το Μπαρμπούνι», DWN
Δημοσίευση 24/6/2021 | 16:24

Το Dozen Minds και το ΡΟΜΑΝΤΣΟ σας υποδέχονται στα πρώτα καλοκαιρινά lives της χρονιάς! Στην ειδικά διαμορφωμένη (και πάντα τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα) ταράτσα, υπόσχονται αξέχαστες βραδιές!
Tα Dozen Rooftop Lives επιστρέφουν! Την Πέμπτη 24 Ιουνίου η ταράτσα του ΡΟΜΑΝΤΣΟ θα γεμίσει ενδιαφέρουσες μουσικές και ποιοτικές μπάρες σε ένα ακόμα live του Dozen Minds που παντρεύει πολλά διαφορετικά είδη μουσικής. Ο Λεωνίδας Αλεβιζόπουλος υπόσχεται να μας ξεσηκώσει για 45 λεπτά, τόσο με τα original τραγούδια του, όσο και με τις ποιοτικές διασκευές του, σε συνοδεία των εξαιρετικών (και γνωστών πλέον στην οικογένεια του Dozen) Σπύρου Βρυώνη στην κιθάρα και Χρήστου Κυριαζή στο σαξόφωνο. «Το Παπί Και Το Μπαρμπούνι» (Τάκι Τσαν, Σεμέλη Παπαβασιλείου), μετά τα αποκαλυπτήρια στα #DozenSessions, έρχονται με την κιθάρα, το μπαγλαμαδάκι και τους υπέροχους στίχους τους για ένα 45λεπτο βγαλμένο από άλλη εποχή, προσαρμοσμένο όμως στο σήμερα. Τέλος, o DWN, ένας ακόμα παλιός γνωστός από τα Dozen Sessions, έρχεται για να δώσει μία 45λεπτη γεύση ραπ στη βραδιά, με τις ιδιαίτερες παραγωγές του, τις έξυπνες ρίμες του και την ταχύτητα που τον χαρακτηρίζει. Αυτά και πολλές ακόμα εκπλήξεις έρχονται στο τρίτο Dozen Rooftop Live!
Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση της πανδημίας, η χωρητικότητα είναι περιορισμένη, το κοινό θα είναι καθήμενο ενώ το event ξεκινάει αυστηρά στις 21:00. Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 10€. Η προπώληση θα γίνει ηλεκτρινικά μέσω viva (link εισιτηρίων) αλλά και στην είσοδο του ΡΟΜΑΝΤΣΟ καθημερινά 11:00 με 19:00.
«Μετά από 8 μήνες διαδικτυακής παρουσίας και πάνω από 30 sessions, ήρθε επιτέλους η ώρα να ανταμώσουμε. Ήρθε η ώρα να πάρει σάρκα και οστά αυτό που με τόση υπομονή κι επιμονή χτίζουμε με δουλειά εδώ και τόσους μήνες. Ζούμε για τη λάιβ μουσική, για τα performances, για τις εκφράσεις, το πάθος, τα λάθη και τις ατέλειες των lives. Όταν δεν υπήρχε άλλος τρόπος να το ζήσουμε, η ανάγκη μας για αυτή την εμπειρία γέννησε τα Dozen Sessions. Τώρα, με το που μας δίνεται η ευκαιρία, μετουσιώνουμε την εμπειρία των sessions σε κανονικές συναυλίες.
Τα Dozen Sessions είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Θα συνεχίσουν να βγαινουν με σταθερή συχνότητα, όμως όνειρό μας είναι να καταφέρουμε να δούμε πολλούς από τους καλλιτέχνες με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί, σε συνθήκες live. Η συνέχεια αυτού του πρώτου κύκλου συναυλιών στην ταράτσα του Ρομάντσο, έχουμε την χαρά και την τιμή να γίνεται με τους καλούς μας φίλους Λεωνίδα Αλεβιζόπουλο, «Το Παπί & Το Μπαρμπούνι» και DWN την Πέμπτη 24/6» - η ομάδα του Dozen Minds
Ημερομηνία: Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021
Ώρα έναρξης: 21.00
Κτίριο: Ρομάντσο Rooftop (Αναξαγόρα 3-5)
Εισιτήριο: 10 ευρώ