E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πόσα χρήματα έδινε το Netflix για το για το «Έτερος Εγώ»

Αποκαλύψεις για τον 3ο κύκλο

Δημοσίευση 13/7/2021 | 15:31

Πόσα χρήματα έδινε το Netflix για το για το «Έτερος Εγώ»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε για τα μυθικά λεφτά του Netflix, τον λόγο που χάλασε η συμφωνία με την Cosmote και προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη «Νέμεσις».
Απολαυστικός και αποκαλυπτικός παράλληλα ήταν ο Σωτήρης Τσαφούλιας στο podcast του Λάμπρου Φισφή, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Για την πρόταση του Netflix σχετικά με το Ετερος Εγώ, τον λόγο που χάλασε η συμφωνία με την Cosmote, ενώ παράλληλα προέβη και σε αποκαλύψεις για το τρίτο κομμάτι, της «Νέμεσις».

Η πρόταση του Netflix

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος μιλώντας για την πρόταση που έγινε από το Netflix είπε πως το «Η προσφορά δεν αφορούσε εξαψήφιο, αλλά επταψήφιο νούμερο, το οποίο δεν άρχιζε ούτε με το ένα ούτε με το δύο οπότε το οικονομικό δεν ήταν το πρόβλημα», όμως οι συζητήσεις δεν κατέληξαν σε deal, καθώς υπήρξαν πολλά εμπόδια.
Αρχικά ήταν η πρόθεση της πλατφόρμας να κατέβει η σειρά από την Cosmote, κάτι όμως που η εταιρία δεν το δέχθηκε, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να χάσουν αρκετό για να βρουν την χρυσή τομή. Όταν αυτή βρέθηκε, υπήρξε ένα μεγαλύτερο και πιο ουσιαστικά. Αυτό που αφορούσε τον τρίτο κύκλο, τη «Νέμεσις».

«Το πράγμα άρχισε να χαλάει όταν η COSMOTE TV αποφάσισε για τους δικούς της λόγους, οι οποίοι είναι απόλυτα σεβαστοί από την πλευρά μου, να το το Netflix παντού εκτός από την Ελλάδα και στην Ελλάδα να το παίζει μόνο η COSMOTE TV και το Netflix αυτό δεν το δέχτηκε. Το Netflix, από την αρχή, είχε στο μυαλό του κάτι σαν το "La Casa De Papel", δηλαδή όπως ότι βγήκε κάτι στην Ισπανία, δεν πήγε καλά, το πήραμε εμείς, είχε δυναμική, το προωθήσαμε και έγινε.

Το Netflix για να μπει στη μυθοπλασία μιας χώρας, το ενδιαφέρει πρωτίστως να παίξει στη χώρα που μπαίνει γι' αυτό δεν έχει μπει ακόμα στην Ελλάδα, δηλαδή να έπαιρνε ελληνικό προϊόν και να μην το έδειχνε στην Ελλάδα, δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα εξέφρασε την απογοήτευσή του για την μη επίτευξη συμφωνίας που θα άνοιγε τον δρόμο του Netflix και σε άλλους δημιουργούς.

Αποκαλύψεις για τη «Νέμεσις»

Όταν η κουβέντα έφτασε στον 3ο κύκλο της σειράς, ο Σωτήρης Τσαφούλιας είπε οτι θα υπάρχουν 51 νέοι χαρακτήρες που η πάρουσία τους δεν θα ξεπερνά τις τρεις σκηνές, ενώ θα επιστρέψει και η νοσοκόμα που είχε σχέση με τον Δημήτρη Λαΐνη.

Μάλιστα ήταν κατηγορηματικός πως θα δοθούν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που υπάρχουν.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το τραγούδι που έγινε τεράστια διαχρονική επιτυχία, όμως ο δημιουργός του πίστευε πως θα πατώσει

Μουσική 20.04.2025
Παραλίγο να μην αναγνωρίσουν τη μεγαλοφυΐα του τραγουδιού τους...

Πολιτικοί, τραγουδιστές, ηθοποιοί: 7 διάσημοι που έπαιξαν σε διαφημιστικά

TV Σειρές 20.04.2025
Ένα μικρό αφιέρωμα σε διαφημίσεις που δεν ξεχάσαμε ποτέ

Camille: Το project του Prince που τρόμαξε μέχρι και τον ίδιο

Μουσική Χτες
Ο Prince ήθελε να κυκλοφορήσει άλμπουμ χωρίς το όνομά του – Δείτε γιατί δεν τα κατάφερε

Η σειρά που πρέπει να δεις, εάν νιώθεις μοναξιά

TV Σειρές Χτες
Είναι σαν χάδι στην ψυχή

Η Αλίσια Σίλβερστοουν επιστρέφει στον ρόλο της Σερ Χόροβιτς από την ταινία «Το Κορίτσι του Μπέβερλι Χιλς»

Σινεμά Προχτές
Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε σειρά-σίκουελ του φιλμ που κυκλοφόρησε πριν από τριάντα χρόνια

8 ταινίες που μπορεί να δει όλη η οικογένεια το Πάσχα σε Ertflix και Netflix

TV Σειρές 17.04.2025
Tαινίες που μπορείς να απολαύσεις με την οικογένειά σου

Μίνι σειρές για να δεις όσο αράζεις στο χωριό

TV Σειρές 15.04.2025
Μικρές σε διάρκεια, μεγάλες σε ανατροπές: αυτές οι σειρές θα γίνουν η απόδρασή σου στις διακοπές του Πάσχα

Υδραυλικός πήγε να φτιάξει τα μπάνια και υπέγραψε συμβόλαιο για δίσκο

Μουσική 12.04.2025
Μην σταματάτε να τραγουδάτε. Που ξέρεις;