E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Sharon Stone: «Όταν έγινα 40, έμεινα χωρίς δουλειά»

Η Αμερικανίδα ηθοποιός βρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης και μίλησε για όλα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/9/2021 | 19:13

Sharon Stone: «Όταν έγινα 40, έμεινα χωρίς δουλειά»

Η Sharon Stone είναι αυτές τις μέρες καλεσμένη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης και σε συνέντευξή της μίλησε για όλα, από τη λαμπρή πορεία της στο Hollywood μέχρι τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών.

Με αφορμή το πρόσφατο δημοψήφισμα που πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία και τα δύο τρίτα του λαού ψήφισαν υπέρ των ομόφυλων γάμων, δήλωσε: «Θα έπρεπε να είναι περισσότεροι, γιατί από πότε σε αφορά η ερωτική ζωή του άλλου; Μπορεί να μη σου αρέσει, μπορεί να μην την καταλαβαίνεις, αλλά δε σου ανήκει».

Έπειτα, αναφέρθηκε στην οικογένειά της και αποκάλυψε ότι ο πατέρας της ήταν ακραία φεμινιστής.

«Προέρχεται από πλούσια οικογένεια, με εξορύξεις πετρελαίου. Όταν ήταν μικρός, ο πατέρας του πέθανε και όλα τα χρήματα πήγαν σε μία άλλη οικογένεια. Πίστευε ότι ήταν τόσο λάθος, το ότι η μητέρα του δεν πήρε ούτε τα μισά, απλώς επειδή ήταν γυναίκα. Ο μπαμπάς μου επέμενε να έχω κι εγώ φεμινιστική συμπεριφορά. Τόσο που ποτέ δεν με θεώρησα φεμινίστρια. Είχαμε κανόνες σπίτι μου», γνωστοποίησε η βραβευμένη με το φετινό Golden Icon Award ηθοποιός.

Έπειτα, μίλησε για τη μητέρα της: «Ήταν σκληρή. Την ρώτησα γιατί δεν με άφηνε να στηριχτώ επάνω της. Μου είπε: “Γιατί σε έμαθα να στηρίζεσαι στα δύο σου πόδια”. Όταν έγραψα την αυτοβιογραφία μου και της το είπα, μου μίλησε για τη ζωή της. Κατάλαβα πως το ότι με δίδαξε να στέκομαι στα πόδια μου, ήταν σαν να με μάθαινε να αγαπώ τον εαυτό μου», εξήγησε.

Παράλληλα, η Sharon Stone έκανε λόγο για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο χώρο του θεάματος. Όταν έμαθε πως ο Michael Douglas έλαβε 14 εκατομμύρια για την ταινία «Βασικό Ένστικο» («Basic Instinct»), απαίτησε να αμείβεται ισάξια με τους άνδρες συμπρωταγωνιστές της. Αργότερα, ως παραγωγός της ταινίας του 1995 «Γρήγορη και Θανάσιμη» («The Quick and the Dead»), δέχθηκε τεράστια υποτίμηση. Αν ήταν άνδρας, βέβαια, μάλλον τα πράγματα θα ήταν ευκολότερα και δικαιότερα για τη δημοφιλή καλλιτέχνη.

«Είμαι ευγνώμων που οι γυναίκες έχουν δουλειές τώρα. Εγώ δεν είχα για 20 χρόνια. Γιατί όταν έγινα 40, αυτό ήταν. Καθόλου δουλειά για την Sharon», τόνισε.

Τέλος, πρόσθεσε: «Νιώθω πως το μεγαλύτερό μου επίτευγμα ήταν που επιβίωσα. Είναι τεράστιο το να πετυχαίνεις σε μία βιομηχανία σαν αυτή».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: «Μου εύχεστε κατάρες, να μη μπορέσω να κάνω παιδί, ότι είμαι ένα σκουπίδι, ένα τίποτα»

Tabloid 14.03.2025
«Δεν τα έχω σβήσει επίτηδες τα σχόλια στο Instagram μου, δεν τα έχω απενεργοποιήσει για να βλέπει ο κόσμος που μπαίνει τους καλούς χριστιανούς»

Στο δικαστήριο ο Νίκος Βέρτης – Απολογείται σήμερα για ψευδορκία

TV Buzz 14.03.2025
Η δικαστική διαμάχη, που διεκόπη την 25η Φεβρουαρίου, συνεχίζεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Με κατάγματα ο Ακης Τσελέντης: Η ανάρτηση για την περιπέτειά του

Tabloid 14.03.2025
Περιέγραψε την περιπέτεια που έζησε

Η Ελένη Φουρέιρα βόλτα στην παραλία με τον γιο της

Tabloid 14.03.2025
Δεν κρύβει την λατρεία της

Έξαλλη σύζυγος ταξιτζή με 23χρονη ‑ Της έβαλε ένα αστεράκι ως πελάτισσα επειδή την ενόχλησαν τα ρούχα της

Social 14.03.2025
Η Κερολάι Τσάβες αποδίδει τις αντιδράσεις αυτές σε φοβία για τις «καυτές γυναίκες»

Αυτό είναι το πρόσωπο‑κλειδί πίσω από τη σχέση της Gigi Hadid με τον Bradley Cooper

Tabloid 14.03.2025
Η σχέση της Gigi Hadid και του Bradley Cooper είναι το αποτέλεσμα ενός αβίαστου και ρομαντικού «meet-cute»

Το ζευγάρι του ελληνικού σινεμά που λίγοι γνωρίζουν ‑ Είχαν 13 χρόνια διαφορά

Celebrity Stories 14.03.2025
Το κρυφό ζευγάρι του ελληνικού κινηματογράφου

Τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ της Jennifer Garner και του Ben Affleck

Tabloid 14.03.2025
Η ηθοποιός έχει εδώ και 5 χρόνια σχέση με τον John Miller

Νέα διαφωνία Τζίμα ‑ Πρετεντέρη: «Τι ανασχηματισμός είναι αυτός, τριών Υπουργείων;»

TV Buzz Χτες
Ο ανασχηματισμός της Κυβέρνησης προκάλεσε ένταση ανάμεσα στην Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη

Καίτη Κωνσταντίνου: Αυτό ήταν το παράπονο της ηθοποιού

Tabloid Χτες
Το παράπονό της ήταν ότι είχε πολλά χρόνια να κάνει τηλεόραση μετά τα “Εγκλήματα