E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Υδραυλικός πήγε να φτιάξει τα μπάνια και υπέγραψε συμβόλαιο για δίσκο

Μην σταματάτε να τραγουδάτε. Που ξέρεις;

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 3/10/2021 | 00:20

Υδραυλικός πήγε να φτιάξει τα μπάνια και υπέγραψε συμβόλαιο για δίσκο
@bbc.co.uk

Συνήθως αυτά τα διαβάζουμε σε βιβλία ή τα βλέπουμε σε σινεμά και τηλεόραση. Ωστόσο, συμβαίνουν και στην πραγματικότητα. Κι έτσι κανονικά πρέπει. Για να τα πιστεύουμε και να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε.

Ο Kev Crane δούλευε για 8 χρόνια ως υδραυλικός στο Leicestershire του Ηνωμένου Βασιλείου. Σε μια δουλειά που έκλεισε, θα χρειαζόταν να ανακαινίσει τρία μπάνια στο σπίτι του Paul Conneally, o οποίος στο πρώτο lockdown είχε ιδρύσει τη δική του εταιρεία παραγωγής μουσικής.

Ενώ δούλευε, ο Crane άκουγε ραδιόφωνο και τραγουδούσε, με τον Conneally να προσέχει ότι έχει «καλή φωνή». Όπως είπε «Άκουσα τον Kev να τραγουδάει όσο άκουγες ραδιόφωνο και ενώ άλλαζε τα πλακάκια στα μπάνια. Του είπε ότι είχε καλή φωνή κι εκείνος μου είπε πως ηχογραφεί κάποια δικά του τραγούδια σε ένα μικρό στούντιο που έχει στήσει στο σπίτι».

Και συνέχισε «μου έστειλε μερικά τραγούδια και ενθουσιάστηκε με το ταλέντο του στο γράψιμο και στην προσοχή στις λεπτομέρειες, παράγοντας έναν ήχο που είναι τόσο 80’s και τόσο σημερινός ταυτόχρονα».

Ο Crane δεν μπορούσε να είναι περισσότερο χαρούμενος που κάποιος τον ανακάλυψε. «Μοιάζει απίστευτο. Δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο. Μου αρέσει πολύ να γράφω μουσική, είναι το χόμπι μου. Όταν πήγα στο σπίτι του Paul ανέφερε ότι έχει μια εταιρεία δίσκων αλλά δεν το σκέφτηκα παραπάνω».

Ο Crane είχε στήσει το δικό του στούντιο και ήταν αυτοδίδακτος στη μίξη μουσικής αλλά και στην ηχογράφηση. «Πάντα μου άρεσε η μουσική. Ήμουν σε μερικά συγκροτήματα όταν ήμουν πιο νεαρός και έχω γράψει πολλά δικά μου τραγούδια», συμπλήρωσε.

Πλέον μπορείτε να ακούσετε το πρώτο του άλμπουμ στο Spotify. Έχει τίτλο «Why Can’t I Be You?». Ο 49χρονος γράφει τώρα νέο υλικό. «Απλά θα πάω όπου με οδηγήσει. Δεν έχω πολλές προσδοκίες. Θα ήμουν ευτυχής αν μπορούσα να γράφω τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες, αλλά ακόμα κι αν δεν συμβεί τίποτα άλλο, ήταν πολύ καλό για όσο κράτησε».

Ο Conneally από την άλλη είπε πως ξεκίνησε αυτή την επιχείρηση για να ανακαλύψει καλλιτέχνες με τον τρόπο που παλαιότερα χρησιμοποιούσαν οι ανεξάρτητες εταιρείες, ώστε να ανακαλύψουν ντόπιους punk και new wave ήχους.

Γι' αυτό, μη σταματάτε να τραγουδάτε. Που ξέρεις;

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Emmys 2024: Shōgun, Baby Reindeer και The Bear κυριάρχησαν

TV Σειρές 16.09.2024
Το Shogun πήρε το βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς με 18 βραβεία συνολικά, τα περισσότερα βραβεία που έχει λάβει ποτέ σειρά σε μία χρονιά

5 γλυκές φθινοπωρινές ταινίες για να δεις μεσημέρι Κυριακής

Σινεμά Χτες
Χαλάρωση στον καναπέ με όμορφες ταινίες

Darth Vader: Πως ο James Earl Jones έγινε η φωνή του ήρωα του Star Wars

Σινεμά Χτες
Δεν ήταν ο πρώτος υποψήφιος

Όταν η Vogue Πολωνίας κυκλοφόρησε με εξώφυλλο υπέρ του δικαιώματος της έκτρωσης

Paper Χτες
Λαμπρή κίνηση από το γνωστό περιοδικό μόδας

The Perfect Couple: Η σειρά που όλοι είναι ύποπτοι

TV Σειρές 13.09.2024
Στη νέα σειρά του Netflix θα αλλάζεις γνώμη σε κάθε επεισόδιο

Star Wars: Πέθαvε ο James Earl Jones, η φωνή του Darth Vader

Σινεμά 10.09.2024
O James Earl Jones ήταν επίσης η φωνή του Μουφάσα στον «Βασιλιά των Λιονταριών - Η πορεία του στο θέατρο και τον κινηματογράφο

5 γυναίκες που έγιναν πασίγνωστα τραγούδια στα ραδιόφωνα

Μουσική 10.09.2024
5 πασίγνωστα τραγούδια που μιλούν για αληθινές γυναίκες