E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ πήγαινε με τρεις γυναίκες την ημέρα!

Ροζ ημερολόγιο στη δημοσιότητα από τη New York Post

Δημοσίευση 12/9/2013 | 00:00

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ πήγαινε με τρεις γυναίκες την ημέρα!

Αν κάποιος διατηρεί παράνομο δεσμό, καλό θα είναι να μην καταγράφει τις επιτυχίες του σε ημερολόγιο, γιατί υπάρχει κίνδυνος να πέσει σε λάθος χέρια… Προφανώς ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ είχε άγνοια κινδύνου, έτσι κατέγραφε με κάθε λεπτομέρεια τις παράνομες σχέσεις που είχε το 2001.

Όμως το ροζ ντοκουμέντο βρέθηκε στα χέρια δημοσιογράφου της New York Post, ο οποίος δεν δίστασε να κάνει εκτενή αναφορά σε ρεπορτάζ του για τις ερωμένες του ανιψιού του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την αμερικανική εφημερίδα, ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, παρότι ήταν παντρεμένος με τη Μέρι Ρίτσαρτσον Κένεντι, διατηρούσε ερωτική επαφή με 37 γυναίκες.

Στις σελίδες του ημερολογίου ο γόης Κένεντι κατέγραφε ακόμα και τις ημέρες που δεν είχε κάνει κάποια παρασπονδία, τις οποίες σημείωνε με τον τίτλο «νίκη», ενώ σημείωνε και βαθμολογία, σύμφωνα με τις επιδόσεις των παρτενέρ του.

Το κόκκινο τετράδιο που βρέθηκε στο σπίτι της συζύγου του, η οποία αυτοκτόνησε το 2012, καταρρακωμένη από το διαζύγιο και τις απιστίες του Κένεντι, έχει 398 σελίδες, στις οποίες περιγράφονται όλες οι δραστηριότητές του, επαγγελματικές και ερωτικές.

Όπως αναφέρει η New York Post, δίπλα στα ονόματα των γυναικών υπάρχουν αριθμοί από το 1 έως το 10, που αντιστοιχούν σε βαθμίδες της ερωτικής επαφής, με το 10 να σημαίνει συνουσία. Από τις 37 γυναίκες που αναφέρονται στις σελίδες του ημερολογίου, λοιπόν, οι 16 έχουν δίπλα τους… δεκάρια.

Ο Κένεντι δεν αρκούνταν μόνο σε μία μόνο επαφή ημερησίως, αλλά την 13η Νοεμβρίου 2001 κατάγραψε ότι συνάντησε τρεις διαφορετικές γυναίκες –με βαθμό κατάταξης 10, 3 και 2– την ίδια ημέρα, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο ξενοδοχείο Waldorf Astoria, για την ενίσχυση του Ιδρύματος Κρίστοφερ Ριβ.

Μέσα σε ένα μήνα και ενώ ταξίδεψε σε Τορόντο, Λουιζιάνα και Ουάσιγκτον, ο ανιψιός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ συνευρέθηκε ερωτικά με 22 διαφορετικές γυναίκες, εκ των οποίων «μία δικηγόρος, μία ακτιβίστρια, μία γιατρός και μία γυναίκα παντρεμένη με διάσημο ηθοποιό», όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα.

«Παρά τα όσα τρομερά συμβαίνουν στον κόσμο, η ζωή μου είναι υπέροχη. Όμως ψάχνω τρόπους για να τα χαλάσω όλα. Είμαι σαν τον Αδάμ στην Εδέμ, όπου μπορώ να έχω τα πάντα, εκτός από το μήλο. Όμως, αυτό που θέλω είναι το μήλο», φέρεται να γράφει στο ημερολόγιο ο 59χρονος.

Σαν βασανισμένος από τις ενοχές, ο Κένεντι ανέφερε πως η φυλάκισή του για ένα μήνα έπειτα από περιβαλλοντική διαμαρτυρία στο Πουέρτο Ρίκο τον έκανε ευτυχισμένο, εξαιτίας της απουσίας γυναικών.

«Είμαι τόσο χαρούμενος εδώ. Πρέπει να το πω. Δεν υπάρχουν γυναίκες. Είμαι χαρούμενος. Δεν είμαι μισογύνης. Αντιθέτως. Τις αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε.

Παρόλα αυτά, μέσα στην ερωτική του παραζάλη και τη μανία του να συνευρίσκεται ερωτικά με άλλες γυναίκες, έγραφε ότι αγαπάει τη γυναίκα του, αναφέροντας ότι της το λέει καθημερινά.

Βέβαια, λίγα χρόνια αργότερα η σύζυγός του θα αυτοκτονούσε έπειτα από το επώδυνο διαζύγιο και ύστερα από τις δεκάδες απιστίες του άνδρα της, τις οποίες γνώριζε και μάλιστα ήξερε ότι καταγράφονταν στο κόκκινο τετράδιο.

Ο ίδιος μέσα από τις σελίδες του ημερολογίου δίνει μία εξήγηση για τις ατασθαλίες του, λέγοντας πως είναι η «μόνη ελπίδα» για να σωθεί ο γάμος του, ενώ το καλοκαίρι του 2001, σε ένα ακόμα ενοχικό ξέσπασμά του, έγραψε: «Έχω όσα επιθυμούσα. Μία όμορφη γυναίκα και παιδιά, μία υπέροχη οικογένεια, πλούτο, μόρφωση, καλή υγεία και μία δουλειά. Παραμένω, όμως, πάντα σε επιφυλακή γι' αυτά που δεν έχω. Τα θέλω όλα. Ανεξάρτητα από όσα έχω, θέλω ακόμα περισσότερα».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιώργος Λιάγκας για Μπάλντοκ: Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία

Tabloid 11.10.2024
«Παίρνω όλη την ευθύνη πάνω μου και ζητώ συγγνώμη»

Ελένη Τσολάκη: «Όλοι ανατριχιάσαμε όταν είδαμε μετά τη μεγάλη νίκη να κλαίνε και να σπαράζουν οι Έλληνες αθλητές»

TV Buzz 11.10.2024
«Χθες συγκινηθήκαμε όλοι, λυγίσαμε κι υποκλιθήκαμε μπροστά στο μεγαλείο αυτών των παιδιών»

Survivor: «Έχουμε έναν ασβό, δεν κάνει μπάνιο» ‑ «Έδωσαν» στεγνά τον παίκτη που «μυρίζει»

TV Buzz 11.10.2024
Ανυπόφορη η κατάσταση στους «Αετούς» με τον παίκτη που δεν πλένεται

Γειτόνισσα του Μπάλντοκ η Μπέσσυ Αργυράκη: «Στο τέλος άκουσα τις τραγικές λέξεις»

Tabloid 11.10.2024
«Ακουγα να φωνάζουν: Είναι στον πάτο! Πώς θα τον βγάλουμε;»

Ιωάννα Τούνη: Ξεσπά ξανά για τον Γιώργο Λιάγκα ‑ «Τραγική δημοσιογραφία στο μεγαλείο της»

Social 11.10.2024
Δείτε το μήνυμά της στο Ιnstagram για τον τρόπο που χειρίστηκε ο παρουσιαστής το ρεπορτάζ για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ

Τζορτζ Μπάλντοκ: «Σε περιμέναμε για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του γιου σου»

Tabloid 11.10.2024
Το πρώτο μήνυμά της έστειλε η σύντροφος του Τζορτζ Μπάλντοκ μετά τον ξαφνικό θάνατό του

Celebrites που παραδέχτηκαν ότι έχουν δυσλεξία

Celebrity Stories 11.10.2024
Αυτοί οι celebrities μας δείχνουν ότι, παρά τις προκλήσεις της δυσλεξίας, η δημιουργικότητα, η αποφασιστικότητα και το πάθος μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία!

Οι πιο αστείες στιγμές που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας

Παράξενα 11.10.2024
Έτσι για αλλαγή, επειδή όλο για εγκλήματα τις ακούμε να χρησιμοποιούνται

«Kυνηγοί τυφώνων» πέταξαν πάνω από τον Μίλτον και κατέγραψαν απίστευτα πλάνα: «Θεέ μου, αυτό είναι τελείως τρελό»

Social Χτες
Δείτε πλάνα από την τρομακτική αποστολή τους στην «καρδιά» του Μίλτον

Αλαφούζος: «Τα ΜΜΕ να δείξουν τον δέοντα σεβασμό στη μνήμη του George Baldock»

Media Χτες
Το μήνυμα του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός