E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το ζευγάρι Βρετανών που παντρεύτηκε... 62 φορές!

Ο τελευταίος γάμος τους έγινε στην Κέρκυρα

Δημοσίευση 6/1/2014 | 00:00

Το ζευγάρι Βρετανών που παντρεύτηκε... 62 φορές!

Δεν σταματούν να παντρεύονται η Lisa Gant και o Αlex Pelling. Έχουν φορέσει κοστούμια ταυρομάχου, χόρεψαν με τους Ζουλού, φόρεσαν χαβανέζικη στολή ή σκωτσέζικο κιλτ, αντάλλαξαν όρκους σε πλωτό παρεκκλήσι και μια μέρα βρέθηκαν και στην πανέμορφη Κέρκυρα, χορεύοντας στους ρυθμούς πορτογαλέζικων fados και του αργεντίνικου τάνγκο.

62 φορές έχουν παντρευτεί και συνεχίζουν! Πούλησαν όλα τα υπάρχοντά τους και άρχισαν τα ταξίδια. Ταξιδεύουν με ένα φορτηγάκι και συγκεντρώνουν χρήματα για τη Unicef. Στόχος τους είναι να εντοπίσουν το ιδανικό εκείνο μέρος του κόσμου, όπου μπορούν να πραγματοποιήσουν τον τέλειο γάμο.

Μιλώντας στο ΑΠΕ–ΜΠΕ, η Lisa περιέγραψε το γάμο της λέγοντας πως λάτρεψε την τοποθεσία, τις προετοιμασίες, τους χορούς και τους ανθρώπους, και φυσικά τις ελληνικές παραδόσεις! «Πρέπει να μας πέταξαν περίπου... έναν τόνο ρύζι τη στιγμή που βγαίναμε από το ναό».

Ποια ήταν η κορυφαία στιγμή τους; «Οι κορυφαίες στιγμές ήταν τόσες πολλές! Και οι λόγοι για τους οποίους κάθε γάμος ήταν υπέροχος ήταν επίσης πολλοί. Σε περιοχές όπως η Ελλάδα, το Κολοράντο, η Ταϊτή και η Κροατία ήταν η εκπληκτική ομορφιά του τόπου. Σε περιοχές όπως ο Παναμάς, η Αφρική, η Βοσνία και η Myrtle Beach ήταν το πώς οι άνθρωποι μας υποδέχτηκαν και αγκάλιασαν αυτό που κάνουμε. Σε μέρη όπως το Περού, η Νέα Ορλεάνη, το Τέξας και η Χαβάη ήταν οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες που τα έκαναν όλα τόσο υπέροχα», λέει η 62 φορές νύφη.

Το αγαπημένο τους στοιχείο σε όλους τους γάμους, είναι οι άνθρωποι: «Περνάμε χρόνο με τους ντόπιους σε όλο τον κόσμο. Κάποιες φορές, όταν είσαι ταξιδιώτης, γνωρίζεις μόνο ταξιδιώτες, όχι τους ντόπιους. 'Οταν όμως σχεδιάζεις και πραγματοποιείς γάμους που εναρμονίζονται με την τοπική κουλτούρα και τις παραδόσεις, αυτό σημαίνει ότι κάνεις φίλους που ζουν στη χώρα την οποία επισκέπτεσαι, για όλη σου τη ζωή. Αυτό μας κάνει να νιώθουμε πολύ ευλογημένοι», σημειώνει η νύφη.

Ακόμη κι αν η επιθυμία τους να τα παρατήσουν όλα και να ταξιδεύουν τον κόσμο ακουγόταν τρελή, κανένας δεν προσπάθησε να τους μεταπείσει, ενώ μάλλον κανένας δεν πίστεψε πως θα μπορούσαν να το κάνουν. «Μας πήρε τρία χρόνια να πουλήσουμε την επιχείρηση και δουλέψαμε σκληρά για τόσον καιρό, που είχαμε και οι ίδιοι αρχίσει να πιστεύουμε ότι το όνειρό μας δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα. Από τη στιγμή όμως που... συνέβη, επενδύουμε οτιδήποτε είχαμε σε αυτό και ποτέ δεν σταματήσαμε κάπου αρκετό καιρό, ώστε να το πολυσκεφτούμε. Πιστεύουμε ότι πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να ταξιδέψουν, να εξερευνήσουν, να ζήσουν μια περιπέτεια ζωής, αλλά το σκέφτονται υπερβολικά και έτσι μεταπείθουν τον εαυτό τους. Ακούν φίλους, γνωστούς και συγγενείς, εναρμονίζονται με την κυρίαρχη νοοτροπία και δεν πιστεύουν ότι το όνειρό τους μπορεί να συμβεί. Και γι' αυτό δεν συμβαίνει», λέει η Lisa στο ΑΠΕ–ΜΠΕ.

Πόσο ακόμα λοιπόν θα ταξιδεύουν; H ίδια απαντά: «Η επιχείρησή μας δεν ήταν και η Microsoft! Τα χρήματα θα τελειώσουν κάποια στιγμή και φυσικά, στο μέλλον, θα θέλαμε ίσως να κάνουμε οικογένεια και να εγκατασταθούμε μόνιμα σε ένα σπίτι. Καθώς ταξιδεύουμε, ψάχνουμε ταυτόχρονα και ένα μέρος για να ζήσουμε, να κάνουμε ενδεχομένως οικογένεια και να αποκτήσουμε ένα λαχανόκηπο. Θεωρούμε ότι θα είμαστε στο δρόμο για περίπου ενάμιση χρόνο ακόμη. Μετά θα παντρευτούμε και... επισήμως, θα πιάσουμε δουλειά και θα ξεκινήσουμε από την αρχή. Αυτή θα είναι η επόμενη μεγάλη περιπέτεια», επισημαίνει.

Το ζευγάρι μαζεύει, μέσω των γάμων του, χρήματα για τη Unicef. Πώς λειτουργεί η διαδικασία; «Οι άνθρωποι άρχισαν να μας ρωτούν πώς θα μπορούσαν να μας κάνουνε ένα γαμήλιο δώρο ή να μας βοηθήσουν οικονομικά στα ταξίδια μας. Δεν θέλαμε όμως να πιστεύουν ότι έπρεπε να πληρώσουν αυτοί για να κάνουμε το δικό μας όνειρο πραγματικότητα, ούτε να μας αγοράζουν πράγματα όταν οι ίδιοι πουλήσαμε ό,τι είχαμε στην κατοχή μας. Αλλά θέλαμε οι άνθρωποι να νιώθουν ότι έχουν ενεργό ρόλο σε όλο αυτό [...] 'Ετσι διαλέξαμε τη Unicef, γιατί χωρίς μια καλή αρχή στη ζωή δεν θα μπορούσαμε ποτέ να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρό μας και να δουλέψουμε σκληρά γι' αυτό. Τα παιδιά πρέπει να έχουν μια αρχή έστω με τα στοιχειώδη στη ζωή, γι' αυτό θεωρούμε ότι το έργο της Unicef είναι εξαιρετικά σημαντικό [...] Όποιος θέλει να ενισχύσει τη Unicef μπορεί να το κάνει μέσω της ιστοσελίδας www. thirtyweddings.com. Στο τέλος του ταξιδιού μας θα βάλουμε τα ονόματα όλων των δωρητών σε ένα καπέλο, θα τραβήξουμε ένα χαρτάκι και θα συνοδέψουμε προσωπικά το νικητή και ένα συνοδό που ο ίδιος θα διαλέξει στον τελικό μας προορισμό γάμου, όπου και να βρίσκεται αυτός», εξηγεί η Lisa.

Το ζευγάρι φωτογράφισε στην Ελλάδα ο φωτογράφος Νίκος Πεκρίδης, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγαπημένοι celebrites με δυσλεξία

Celebrity Stories 11.10.2024
Αυτοί οι celebrities μας δείχνουν ότι, παρά τις προκλήσεις της δυσλεξίας, η δημιουργικότητα, η αποφασιστικότητα και το πάθος μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία!

Οι πιο αστείες στιγμές που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας

Παράξενα 11.10.2024
Έτσι για αλλαγή, επειδή όλο για εγκλήματα τις ακούμε να χρησιμοποιούνται

«Kυνηγοί τυφώνων» πέταξαν πάνω από τον Μίλτον και κατέγραψαν απίστευτα πλάνα: «Θεέ μου, αυτό είναι τελείως τρελό»

Social Χτες
Δείτε πλάνα από την τρομακτική αποστολή τους στην «καρδιά» του Μίλτον

Αλαφούζος: «Τα ΜΜΕ να δείξουν τον δέοντα σεβασμό στη μνήμη του George Baldock»

Media Χτες
Το μήνυμα του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Λαμπερός γάμος στην ελληνική showbiz μετά από 11 χρόνια σχέσης!

Tabloid Χτες
Μετά από 11 χρόνια σχέσης παντρεύονται στη Μυτιλήvη και το αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός!

Γιώργος Λιάγκας: «Έκανα λάθος αναλαμβάνω την ευθύνη» λέει για το ρεπορτάζ με το ακίνητο όπου πέθανε ο Μπάλντοκ

Media Χτες
Τις τελευταίες ώρες έχουν προκληθεί έντονες αντιδράσεις για τις πληροφορίες που παρουσιάστηκαν για το σπίτι του 31χρονου ποδοσφαιριστή

Η Φαίη Σκορδά άφησε άφωνο συνεργάτη της: «Ήμουν ερωτευμένη μαζί σου μικρή!»

Tabloid Χτες
H Φαίη Σκορδά αιφνιδίασε τον συνεργάτη της στον αέρα της εκπομπής, Buongiorno!

«Οι γυμνές εμφανίσεις της δεν αρκούν»: Για αυτό τον λόγο ο Κάνιε Γουέστ και η Μπιάνκα Σενσόρι έκαναν ότι χωρίζουν;

Tabloid Χτες
Τις τελευταίες ημέρες ένα μια μεγάλη απορία έχει «γεννηθεί» πάνω από τα κεφάλια του Κάνιε Γουέστ και της Μπιάνκα Σενσόρι: χωρίζουν ή όχι;

Η Ματούλα Ζαμάνη μιλάει για πρώτη φορά για την μπλούζα που έβγαλε επί σκηνής

Tabloid Χτες
«Σου βγαίνει η ψυχή, όχι το ρούχο» σχολίασε η ίδια

Η πρώτη συνέντευξη της Τζένιφερ Λόπεζ μετά το διαζύγιο από τον Μπεν Αφλεκ: «Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι ελεύθερη»

Tabloid Χτες
«Δεν μπορώ να αναζητώ την ευτυχία σε άλλους ανθρώπους» τόνισε η τραγουδίστρια

Η Kατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Tabloid Χτες
Όλα φαίνεται να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο για το ζευγάρι

Θλιβερό αντίο στον Τζορτζ Μπάλντοκ: Η ζωή, η καριέρα και ο πρόωρος χαμός του 31χρονου πατέρα ενός παιδιού

Tabloid Χτες
Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την τραγική είδηση της απώλειας του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής