E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Διασώστης του ΕΚΑΒ «ανέβασε» φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό του στη Σαλαμίνα

«Πολύ λεπτή η γραμμή ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο»

Δημοσίευση 30/6/2022 | 08:03

Διασώστης του ΕΚΑΒ «ανέβασε» φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό του στη Σαλαμίνα

Ο διασώστης νοσηλεύτηκε στο «Αττικό» με σοβαρά τραύματα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασε στο Facebook - Υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο

Νωπές είναι ακόμη οι μνήμες από το αποτρόπαιο συμβάν άγριου ξυλοδαρμού που εκτυλίχθηκε, τον Μάιο, στη Σαλαμίνα όταν μεθυσμένος επιτέθηκε σε διασώστη του ΕΚΑΒ που του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.

Συγκεκριμένα, όταν το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο συνάντησε δυο άνδρες, ένας εκ των οποίων ήταν μεθυσμένος. Μέλος του πληρώματος του ΕΚΑΒ επιχείρησε να τον προσεγγίσει για να τον βοηθήσει, όμως εκείνος αντέδρασε επιθετικά.

Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι πως ο διασώστης νοσηλεύτηκε στο «Αττικό» με σοβαρά τραύματα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες τις οποίες ανέβασε στο Facebook, σε μια ανάρτηση που υπογραμμίζει τη βιαιότητα της επίθεσης σε βάρος του.

«Θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, κυρίως στη δεξιά πλευρά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα» γράφει ο άτυχος 42χρονος, Παναγιώτης Φούντας, ο οποίος υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, ενώ θα αργήσει να επιστρέψει στην εργασία του.

«Η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα τη ζωή μου ή με έχει άφησε εγκεφάλικα νεκρο ειναι πολύ λεπτή. Αυτό μην το ξεχάσει κανεις ΠΟΤΕ», καταλήγει στην ανάρτησή του ο διασώστης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παναγιώτη Φούντα στο Facebook:

«Ο άλλος πάει για ποτό και δεν γυρνάει ποτέ στην οικογένεια του. Κάταγμα κρανίου στο πλάι του κεφαλιού, θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, κυρίως στη δεξιά πλευρά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα. Και έτσι απλά εφυγεεεεε. Εγώ πήγα για βάρδια να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο και από θαύμα ζούμε από θαύμα δεν έχω τις αναλογες κακώσεις.Μας χρέωσε με πολλαπλά κατάγματα με ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΊΟ με σπασμένα δόντια και αμέτρητο πόνο στην ψυχή.Δηλαδη ευτυχώς μετά τόσο ξύλο στο κεφάλι ευτυχώς δεν μας άφησε εγκεφάλικα νεκρούς. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!! Αλλιώς μετά από λίγο καιρό όλα ξεχνιούνται!!!! Συγνώμη για τις φωτό απλά για να μην ξεχνιόμαστε!!! ΥΓ: η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα τη ζωή μου η με έχει άφησε εγκεφάλικα νεκρο ειναι πολύ λεπτή. Aυτό μην το ξεχάσει κανεις ΠΟΤΕ».

Το χρονικό του ξυλοδαρμού

Το συμβάν ντροπής σημειώθηκε στη Σαλαμίνα το βράδυ της Κυριακής 15 Μαΐου και μάλιστα σε κεντρικό δρόμο της περιοχής. Όταν το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο συνάντησε δυο άνδρες, ένας εκ των οποίων ήταν μεθυσμένος. Μέλος του πληρώματος του ΕΚΑΒ επιχείρησε να τον προσεγγίσει για να τον βοηθήσει, όμως εκείνος αντέδρασε επιθετικά.

Όρμησε εναντίον του όταν ο διασώστης είχε στρέψει την πλάτη του και ξεκίνησε να τον χτυπά με ιδιαίτερα βάναυσο τρόπο. «Σα να ήθελε να τον σκοτώσει», ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες για τον δράστη της επίθεσης.

Ο υπάλληλος των ΕΚΑΒ δεχόταν χτυπήματα σε όλο του το σώμα, καθώς και γροθιές στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πέσει ημιλιπόθυμος στο έδαφος.

Ατάραχος ο δράστης, σηκώθηκε, κάθισε σε μια καφετέρια για να ακολουθήσει η σύλληψή του από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο. Ο άτυχος διασώστης διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αττικό, με σοβαρά τραύματα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στο Νοσοκομείο Νίκαιας: Τραυματιοφορέας πέθανε ενώ μετέφερε ασθενή στα Επείγοντα

Ελλάδα 19.04.2025
Τον εντόπισαν πεσμένο στα σκαλιά του νοσοκομείου οι συνάδελφοί του

Η σοκολάτα Ντουμπάι προκαλεί έλλειψη στα φιστίκια και εκτοξεύει τις τιμές

Κόσμος 19.04.2025
Οι TikTokers εξακολουθούν να τρελαίνονται και η ζήτηση παραμένει στα ύψη

Πλημμύρισε κόσμο η Κέρκυρα τη Μεγάλη Παρασκευή

Ελλάδα 19.04.2025
Αργά το βράδυ η τελευταία περιφορά Επιταφίου

Καλλιθέα: Η στιγμή της δολοφονίας του Αιγύπτιου

Ελλάδα 19.04.2025
Στο βίντεο, ακούγονται πυροβολισμοί και στις τελευταίες εικόνες, το θύμα φαίνεται να πέφτει από την όρθια του θέση στο αμάξι που βρισκόταν στην Καλλιθέα, με την εικόνα του να σκοτεινιάζει

Μεγάλο Σάββατο: Τι ώρα κλείνουν μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Ελλάδα 19.04.2025
Τι ώρα κλείνουν μαγαζιά και σούπερ μάρκετ σήμερα, Μεγάλο Σάββατο

Πάσχα: Έγινε η Πρώτη Ανάσταση με τον «ιπτάμενο» ιερέα στη Χίο, δείτε βίντεο

Ελλάδα 19.04.2025
Ο π. Χριστόφορος Γουρλής για άλλη μια χρονιά έκλεψε την παράσταση – Σκόρπισε δάφνες ως σύμβολα νίκης και αιώνιας ζωής σε όλον τον ναό

Ζάκυνθος: Έγινε η πρώτη Ανάσταση με το έθιμο του «σεισμού», δείτε βίντεο

Ελλάδα 19.04.2025
Ο «σεισμός» αναπαριστά το γεγονός της Ανάστασης, όταν, σύμφωνα με την παράδοση, σείστηκε η γη και κυλίστηκε ο λίθος του Τάφου για να φανερωθεί το κενό μνημείο

Εύβοια: Το συγκλονιστικό βίντεο της κόρης του 50χρονου που δολοφόνησε ο 75χρονος

Ελλάδα 19.04.2025
Η τραγωδία έγινε στις αρχές Απριλίου στον Μύτικα, όταν ο 75χρονος σκότωσε με τέσσερις σφαίρες τον πατέρα τεσσάρων παιδιών και στη συνέχεια αυτοκτόνησε - Το θύμα είχε αγοράσει σε πλειστηριασμό το σπίτι του δράστη

Καλλιθέα: Εν ψυχρώ δολοφονία σε πυλωτή ‑ Ποιος ήταν το θύμα

Ελλάδα 19.04.2025
Το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι και στο λαιμό

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο COVID προήλθε από εργαστήριο ‑ Κατηγορεί τον Φάουτσι για σκόπιμη συγκάλυψη

Κόσμος 19.04.2025
Παρατίθενται πέντε «επιχειρήματα» υπέρ της θεωρίας, ιδίως πως τα πρώτα κρούσματα της ασθένειας εκδηλώθηκαν στη Γουχάν στην Κίνα

Σκληρές εικόνες από την σταύρωση πιστών στις Φιλιππίνες: «Τα πρώτα πέντε δευτερόλεπτα ήταν επώδυνα»

Κόσμος Χτες
Το συγκεκριμένο έθιμο, αν και συχνά προκαλεί αντιδράσεις, συνιστά μέρος της παράδοσης της Μεγάλης Εβδομάδας στις Φιλιππίνες