E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Καρφιά» Σκορδά: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν»

Χωρίς τέλος οι αντιδράσεις για τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν στα νυχτερινά κέντρα μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Δημοσίευση 7/3/2023 | 13:23

«Καρφιά» Σκορδά: «Υπάρχουν δημοσιογράφοι που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν»

Η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε για όλα αυτά που γίνονται αυτές τις ημέρες στα κανάλια και τις εκπομπές, τα οποία «βγάζουν στον αέρα» τις αντιδράσεις για τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν στα νυχτερινά κέντρα μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Μάλιστα όπως φαίνεται η παρουσιάστρια δεν άντεξε και ξέσπασε με τα βέλη της να πηγαίνουν προς συγκεκριμένες καταστάσεις και ανθρώπους.

Η Φαίη Σκορδά σήμερα, στον αέρα της εκπομπής της, δεν άντεξε και ξέσπασε, με τα βέλη της να πηγαίνουν, όπως όλα δείχνουν, προς κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

«Καταλαβαίνετε τι κάνει η τηλεόραση; Πραγματικά, μέσα από την καρδιά μου το λέω, είναι το πώς αγγίζεις αυτά τα θέματα. Γι’ αυτό επιμένω και ξαναλέω ότι πρέπει να γίνονται δημοσιογραφικά. Είναι κάποια θέματα που παρότι είναι στο αίμα μας και αγγίζουν όλη την κοινωνία και παρότι δεν μπορείς να τα ξεπερνάς… Και εμείς χθες παίξαμε κι άλλα θέματα στην εκπομπή, είναι ο τρόπος που το κάνεις, φαίνεται στα μάτια του άλλου, τελεία και αν προσβάλλεις», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά είπε στη συνέχεια: «Πρέπει να υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Το πλαίσιο για μένα είναι του δελτίου. Τελείωσε. Δεν μπορείς από τη μία να είναι αυτό, και από την άλλη να μπαίνουν οι τραγουδιστές και οι ηθοποιοί. Δεν είναι ωραίο, δεν υπάρχει μέτρο για το πένθος και τον πόνο του άλλου. Δεν μπορείς να μετατοπίζεις αυτό που είναι τόσο σοβαρό και πρέπει να σιωπούμε σε κάτι άλλο που αφορά στο lifestyle και αν πήγε ο Τσαλίκης να τραγουδήσει».

«Παραμένει το γεγονός ότι έφυγαν τόσα παιδιά και άνθρωποι και εμείς συζητάμε επειδή τέλειωσαν τα θέματα γύρω γύρω για τους τραγουδιστές και τους ηθοποιούς που πήγαν να τραγουδήσουν, λες και αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν στεναχωρηθεί. Λες και η Πάολα πήγε να τραγουδήσει, αλλά λες και είναι κακιά γυναίκα και δεν στεναγχωρέθηκε για τα παιδιά; Αλλάζουμε το θέμα, την ουσία. Γι’ αυτό κάποια πράγματα είναι μόνο για τα δελτία ειδήσεων και για συγκεκριμένους δημοσιογράφους, γιατί υπάρχουν και κάποιοι… που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν», κατέληξε η παρουσιάστρια.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρία Μενούνος: Γιόρτασε το Πάσχα όπως οι Έλληνες ‑ Τι βίντεο ανέβασε

Celebrity Stories 21.04.2025
Η Μαρία Μενούνος δεν κρύβει την αγάπη της για την Ελλάδα

Ελένη Βουλγαράκη – Πώς αντέδρασε για το απαράδεκτο σχόλιο εναντίον της με αφορμή τον Φώτη Ιωαννίδη

Celebrity Stories 21.04.2025
Πέρασαν μαζί τις διακοπές του Πάσχα, αλλά δεν γλίτωσαν από τα κακόβουλα σχόλια

Νύφη πήγε για τις γαμήλιες φωτογραφίες και ψάρεψε καρχαρία: Κατάφερε να γίνει viral

Παράξενα 21.04.2025
Μυθικό βίντεο από την Αυστραλία με μια νύφη να ψαρεύει καρχαρία την ώρα που έβγαζε τις γαμήλιες φωτογραφίες.

Πρώτο Πάσχα μαζί για την Ευριπίδου και τον Μιχόπουλο: Ο προορισμός που το γιόρτασαν

Celebrity Stories 21.04.2025
Μαζί τους και τα παιδιά της παρουσιάστριας

Αθηνά Οικονομάκου: Μπικίνι, ρακέτες και ο Μπρούνο Τσερέλα μαζί της στη θάλασσα

Celebrity Stories 21.04.2025
Η ηθοποιός βούτηξε στην απόλυτη ξεγνοιασιά με τα παιδιά της και τον σύντροφό της

Λευτέρης Πετρούνιας: Το απίστευτο ακροβατικό με τη Μιλλούση ‑ Δείτε πώς την σήκωσε στον αέρα

Celebrity Stories 21.04.2025
To βίντεο έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές και likes