E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ερωτευμένος ο Κωνσταντίνος Αργυρός ‑ Σε σχέση με την κόρη εκατομμυριούχου Έλληνα επιχειρηματία

Αυτή η πασίγνωστη εταιρία ανήκει στην οικογένεια της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 20/3/2023 | 19:15

Ερωτευμένος ο Κωνσταντίνος Αργυρός ‑ Σε σχέση με την κόρη εκατομμυριούχου Έλληνα επιχειρηματία

Πολλά έχουν ακουστεί για την προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου Αργυρού μετά την τελευταία του σχέση με την Αλεξάνδρα που διήρκησε τρία χρόνια, ωστόσο δεν είχε την κατάληξη που πολλοί πίστευαν, αφού αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά.

Τι και αν έχει πολλές θαυμάστριες που στις εμφανίσεις του στα μπουζούκια και σε συναυλίες του πετάνε... στηθόδεσμους εκείνος φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα έχει μάτια μόνο για μια γυναίκα.

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time, ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκεται σε σχέση με την Αλεξάνδρα Νίκα, κόρη του γνωστού επιχειρηματία αλλαντικών.

Τι έχει πει για την προσωπική του ζωή σε παλαιότερη συνέντευξη του

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό DownTown της Κύπρου το 2018, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μίλησε για την προσωπική του ζωή και τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

«Ποιος δεν έχει προβλήματα στη περίοδο που ζούμε; Όλοι έχουμε προβλήματα, το θέμα είναι να μπορούμε να τα αντιμετωπίζουμε και να προχωράμε. Κάποιος ίσως εύλογα να αναρωτηθεί και να πει "σιγά τα προβλήματα που έχει ο Αργυρός", μπορεί να μην αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα με τον διπλανό μου, αλλά ο καθένας έχει και τα δικά του θέματα. Κανείς δεν ξέρει τι επικρατεί στο σπίτι του καθενός και τι άγχος μπορεί να κρύβεται πίσω από τον καθένα μας», είχε ο λαϊκός τραγουδιστής.

«Δεν μένω μεγάλα διαστήματα μόνος μου, ποτέ δεν αποκαλύπτω τις σχέσεις μου και δεν το βγάζω προς τα έξω. Το γεγονός ότι δεν έχει τύχει να το μάθετε, δεν σημαίνει ότι είμαι μόνος. Φροντίζω να προστατεύω την εκάστοτε σύντροφο μου. Θα σου πω κάτι που δεν έχω ξαναπεί. Πριν από δυο χρόνια, όταν κυκλοφόρησε ο προηγούμενος δίσκος μου "Όσα Νιώθω", ουσιαστικά θυσίασα μία σχέση που είχα εκείνη την περίοδο.

Έτρεχα με το promo του δίσκου, με το μαγαζί και τις λοιπές υποχρεώσεις μου και δεν έδωσα το βάρος που έπρεπε στη σχέση μου και κάπως έτσι την "πλήρωσε" η προσωπική μου ζωή. Κάνοντας την αυτοκριτική μου θα μπορούσα να πω ότι μάλλον κάτι δεν κάνω κι εγώ καλά. Θεωρώ πως στο μέλλον θα διαχειριστώ καλύτερα τα πράγματα, αρκεί να το αξίζει και η άλλη πλευρά. Οι σχέσεις βλέπω ότι θέλουν πολλή δουλειά και συμβιβασμούς, δεν είναι εύκολο να κατανοήσει κάποια κοπέλα τη φύση της δικής μου δουλειάς».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τσιτσιπάς ‑ Μπαντόσα: Το ζευγάρι σκέφτεται γάμο, αλλά «τσακώνεται» live για το πού θα γίνει

Tabloid 22.04.2025
Αφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο ενός «μεσογειακού» γάμου

Απίστευτο στιγμιότυπο: Το μποτιλιάρισμα των εκδρομών του Πάσχα από ψηλά

Social 22.04.2025
Οι εκδρομείς επέστρεψαν στην βάση τους την Δευτέρα του Πάσχα και το βίντεο από την επιστροφή τους από ψηλά σε αφήνει άναυδο.

Απηύδησε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Με τρελαίνει που ζουν για το τι θα γράψουν τα sites και τι τίτλος θα μπει στα social media»

TV Buzz 22.04.2025
«Όταν δεν έχεις κάνει ρεπορτάζ και κάνεις αυτοαναφορικότητα, βγαίνει μια εκπομπή με το εγώ διότι δεν έχει ειδήσεις» εξηγεί ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Μουγκοπέτρος: Η στιγμή που οι θαμώνες έψαχναν τα δάχτυλά του

Social 22.04.2025
Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Αρη Μουγκοπέτρου ο οποίος έχασε τα δύο δάχτυλά του έπειτα από κροτίδα που εξερράγη στα χέρια του

Κρίστεν Στιούαρτ: Κυκλοφόρησε βίντεο από τον γάμο της με την Ντίλαν Μέγιερ

Tabloid 22.04.2025
Οι δύο γυναίκες παντρεύτηκαν στη γειτονιά Σίλβερ Λέικ του Λος Αντζελες σε μία ιδιωτική τελετή με καλεσμένους συγγενείς και λίγους φίλους

Ρούλα Χάμου: «Όποιος λέει ότι θα γυρίσει ο Νότης Σφακιανάκης, θεωρώ ότι λέει ψέματα»

Tabloid 22.04.2025
«Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας άνθρωπος με χαρακτήρα αετού, αποφάσισε να μείνει στην αετοφωλιά και παραμένει εκεί» λέει η Ρούλα Χάμου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε φωτογραφίες της με μπικίνι στο Πήλιο

Tabloid 22.04.2025
Το μοντέλο μοιράστηκε στο Instagram στιγμιότυπα από τις πασχαλινές διακοπές της

Οικονομάκου – Τσερέλα: Παντρεύονται στο Γύθειο;

Tabloid 22.04.2025
Ξετρελαμένος ο Μπρούνο μετά το Πάσχα εκεί

Νίνο σε Γιώργο Λιάγκα: «Τώρα εσύ είσαι πιο κοντά στο γάμο»

Tabloid 22.04.2025
Καλεσμένος στο Πρωινό ο Νίνο

Ξεχνά την Τζένιφερ Λόπεζ; Νέο ραντεβού για τον Κόστνερ με μελαχρινή καλλονή!

Tabloid 22.04.2025
Ο Κέβιν Κόστνερ εθεάθη να βγαίνει με μια μυστηριώδη γυναίκα στο Λος Αντζελες

Ελένη Μενεγάκη: Επιστροφή στην Ελλάδα από τις Μαλδίβες

Tabloid 22.04.2025
«Η αλήθεια είναι ότι μείναμε πολύ καιρό»