E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Μαλλιοτραβιούνται» Ολίβια Γουάιλντ και Έμιλι Ραταϊκόφσκι

«Κράτα το όνομά μου μακριά από το στόμα σου»

Δημοσίευση 26/4/2023 | 16:28

«Μαλλιοτραβιούνται» Ολίβια Γουάιλντ και Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Η Ολίβια Γουάιλντ μίλησε για τα συναισθήματά της απέναντι στο μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι, αφού η τελευταία σχολίασε το δημόσιο φιλί με τον Χάρι Στάιλς.

Σε συνέντευξή της στην ισπανική Vogue, η Ραταϊκόφσκι δήλωσε ότι «αισθάνεται άσχημα» για τη Γουάιλντ μετά τις φωτογραφίες και τα βίντεο του φιλιού που έγιναν viral. Ωστόσο, μια πηγή από το περιβάλλον της Γουάιλντ αναφέρει ότι η ηθοποιός είναι «έξαλλη» με τα σχόλια της Ραταϊκόφσκι και αισθάνεται ότι το μοντέλο την «πρόδωσε» με το να φιλιέται με τον Στάιλς.

Η πηγή συνέχισε λέγοντας ότι η Γουάιλντ θέλει η Ραταϊκόφσκι να «κρατήσει το όνομά της μακριά από το στόμα της» και να «επανεξετάσει τη ζωή της με τα ραντεβού και τους άνδρες που επιλέγει να βγαίνει μαζί τους». Πρότεινε επίσης ότι το μοντέλο θα πρέπει «να επικεντρωθεί στο να είναι μαμά αντί να βγαίνει με όποιον βλέπει».

Η διαμάχη ξεκίνησε όταν η Ραταϊκόφσκι συνελήφθη από την κάμερα να φιλάει τον τραγουδιστή στην Ιαπωνία, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από την Γουάιλντ. Οι δύο γυναίκες φέρονται να ήταν φίλες πριν από το περιστατικό, με τη Ραταϊκόφσκι να κάνει ακόμη παρέα με τη Γουάιλντ στο πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ νωρίτερα φέτος.

Ενώ η Ραταϊκόφσκι αρνήθηκε ότι είχε οποιαδήποτε αντιπαράθεση με τη Γουάιλντ, η πηγή αναφέρει ότι η ηθοποιός πιστεύει ότι το μοντέλο «έσπασε τον κοριτσίστικο κώδικα» με το να φιλιέται με τον Στάιλς, ιδιαίτερα με τόσο δημόσιο τρόπο. Η πηγή πρόσθεσε ότι η Γουάιλντ δεν έχει μιλήσει με το μοντέλο μετά το περιστατικό και αισθάνεται προδομένη από την πρώην φίλη της.

Η Γουάιλντ και ο Στάιλς έβγαιναν μαζί για δύο χρόνια πριν ανακοινώσουν τον χωρισμό τους τον Νοέμβριο του 2021. Η ηθοποιός φέρεται να «προδόθηκε» από τη δημόσια επίδειξη αγάπης της Ραταϊκόφσκι με τον πρώην φίλο της και λέγεται ότι επικεντρώνεται στην καριέρα της και τα παιδιά της αντί για το δράμα γύρω από το περιστατικό.

Ωστόσο, μια πηγή είχε αποκαλύψει επίσης ότι η Γουάιλντ είναι αποφασισμένη να μην αφήσει αυτή την προδοσία να την καταβάλει και εστιάζει στο να προχωρήσει στη ζωή της.«Δεν θέλει να παρασυρθεί σε αυτό το χάος και αρνείται να πάει πίσω στη ζωή της», είχε πει άτομο από το περιβάλλον της, και είχε προσθέσει: «Επικεντρώνεται στην καριέρα της και τα παιδιά της και φέρεται να είναι ανοιχτή στο να βγει ξανά ραντεβού, αλλά μόνο αν βρει κάποιον που νιώθει ότι της αξίζει».

Όσο για τις φήμες που την ήθελαν να είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο μίας επανασύνδεσης με τον Τζέισον Σουντέικις, τον πρώην σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, η ίδια πηγή είχε τονίσει ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να τα ξαναβρούν.

Η Ραταϊκόφσκι, με τη σειρά της, έχει συνδεθεί στο παρελθόν με αρκετούς άνδρες υψηλού προφίλ, όπως ο κωμικός Έρικ Αντρέ και ο πρώην ηθοποιός του «SNL» Πιτ Ντέιβιντσον.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το «καρφί» της Βατίδου: Σήμερα η οικογένεια ενώνεται, η απουσία σας πλήγωσε τη μνήμη του πατέρα σας

Celebrity Stories Χτες
Μέσα από ένα Instagram story, η Εύη Βατίδου «φωτογραφίζει» με παράπονο τα παιδιά της, Μάιρα και Χρίστο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: To NBA δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό βίντεο διάρκειας μίας ώρας αφιερωμένο στις κορυφαίες στιγμές του

Celebrity Stories Χτες
Ο Έλληνας σούπερ σταρ πραγματοποίησε μία ακόμη εξαιρετική σεζόν, με μέσο όρο 30.4 πόντους, 11.9 ριμπάουντ και 6.5 ασίστ ανά αγώνα

Η Πηγή Δεβετζή δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βάφτισή της στον Ιορδάνη ποταμό

Celebrity Stories Χτες
Με αφορμή τη Μεγάλη Παρασκευή και τις ημέρες του Πάσχα

Αν Χάθαγουεϊ: Την «έλουσαν» στα social media για τη νέα της εμφάνιση

Tabloid Χτες
«Είναι σαν βαμπίρ, δε φαίνεται να γερνάει»

Διασκέδαση με το «σταγονόμετρο»: Τα προγράμματα που θα μας συνοδέψουν το βράδυ της Ανάστασης

Media Χτες
Μουσική, χορός και ξεφάντωμα για όλους εκείνους που θα διασκεδάσουν μπροστά στην οθόνη τους

Lady Gaga: Τεχνικό πρόβλημα στο Coachella ‑ Το μικρόφωνο «την πρόδωσε» στον αέρα!

Tabloid Χτες
Με επαγγελματισμό η ποπ τραγουδίστρια συνέχισε ψύχραιμη

Σοκάρει η τραγουδίστρια Στέφανη Κρασσά: «Είχα αγγείωμα στο στέλεχος του εγκεφάλου και πάθαινα εγκεφαλικά»

Tabloid Χτες
«Μερικές ημέρες μετά το χειρουργείο άρχισα να βλέπω διπλά», εξομολογήθηκε ακόμα για την περιπέτεια υγείας της

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ χοροπηδά στην άμμο στις Μαλδίβες με ένα κατακόκκινο μπικίνι

Social Προχτές
Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 40.000 likes

Κάτια Αντωνιάδη: «Σαν σήμερα πριν έναν χρόνο, έπαθα εγκεφαλικό»

Tabloid Προχτές
Η συγκλονιστική της εξομολόγηση