E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Shakira: Οι γιοι της δε θέλουν τη σύντροφο του Piqué

Δύσκολα τα πράγματα για τον ποδοσφαιριστή...

Δημοσίευση 4/5/2023 | 12:54

Shakira: Οι γιοι της δε θέλουν τη σύντροφο του Piqué

Ανεπιθύμητη φαίνεται πως είναι η Κλάρα Κία στην οικογένεια του Ζεράρ Πικέ. Μπορεί η Σακίρα να μετακόμισε στο Μαϊάμι, μετά τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή ωστόσο, τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν, αφού τα παιδιά τους, Mίλαν και Σάσα, δεν επιθυμούν να έχουν επαφές με τη νέα σύντροφο του πατέρα τους.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Marca, δε θέλουν να βλέπουν την Κλάρα Κία, όταν ο Πικέ τα επισκέπτεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και αυτό είναι κάτι που το έχουν ξεκαθαρίσει και μαζί του.

Σύμφωνα με τον παπαράτσι Τζόρντι Μαρτίν, ο οποίος έχει αποκαλύψει πολλές πληροφορίες για τον χωρισμό του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού, Mίλαν και Σάσα έχουν πει ότι δε θέλουν να περνούν χρόνο με την Κλάρα Κία και μάλιστα, έχουν ζητήσει από τον πατέρα τους να μην την πηγαίνει μαζί του όταν τους επισκέπτεται.

«Δε θέλουμε να είμαστε μαζί της, σε παρακαλούμε, τις 10 μέρες που θα έρθεις στο Μαϊάμι δε θέλουμε να είμαστε μαζί της», φαίνεται να ήταν τα λόγια των μικρών.

Φυσικά, και η Σακίρα έχει ξεκαθαρίσει ότι δε θέλει επίσης η νέα σύντροφος του Πικέ να έχει σχέση με τα παιδιά της. Σύμφωνα με τον Μαρτίν, και οι δύο γιοι της είναι αφοσιωμένοι στη μητέρα τους και έχουν δει πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα για εκείνη τους τελευταίους μήνες.

Το τελευταίο τηλεφώνημα

Εν τω μεταξύ, διέρρευσε το τελευταίο τηλεφώνημα της Σακίρα στον Πικέ πριν φύγει από την Ισπανία επεισοδιακά, καθώς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της άρον άρον επειδή της έκανε έξωση ο πρώην -πια- πεθερός της.

Συγκεκριμένα, ο Ζοάν Πικέ έστειλε στη Σακίρα ένα γράμμα σύμφωνα με το οποίο η τραγουδίστρια και η οικογένειά της έπρεπε να αποχωρήσουν από την έπαυλη μέχρι το τέλος Απριλίου διαφορετικά θα αντιμετώπιζαν βαρύ πρόστιμο.

Η κατάσταση αυτή επηρέασε και τους γονείς της, οι οποίοι δε βρίσκονται πλέον ούτε αυτοί στην Ισπανία. Τόσο η μητέρα της όσο και ο πατέρας της μετακόμισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες για να είναι στο πλευρό της κόρης τους.

Η επιστολή έξωσης δεν άρεσε καθόλου στη Σακίρα και ένα τηλεφώνημα που είχε με τον Πικέ πήρε άσχημη τροπή.

Το τηλεφώνημα διέρρευσε από την εκπομπή Fiesta και ανέφερε ότι υπήρξε αλλαγή στα σχέδια της τραγουδίστριας και η μετακόμιση επιταχύνθηκε λόγω της επιδείνωσης της υγείας του πατέρα της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το επόμενο βήμα θα ήταν μια νέα επέμβαση που θα έκανε το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Το τηλεφώνημα μεταξύ του πρώην ζευγαριού δεν πήγε καθόλου καλά και ο Πικέ θύμωσε πολύ. «Η Σακίρα αισθάνθηκε άβολα και αναστατώθηκε, επειδή η τελευταία συζήτηση δεν ήταν καθόλου φιλική. Ο Πικέ θυμώνει, δεν ακούει τη λογική», αποκάλυψε πηγή που βρίσκεται κοντά στην τραγουδίστρια.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρκάς: Η καλημέρα και η μπηχτή της Τετάρτης

Χιούμορ 30.04.2025
Ο Αρκάς στέλνει το σημερινό του μήνυμα με τον σοφό γέροντα

Ο Kέντρικ Λαμάρ έχει το άγγιγμα του Μίδα: Ρεκόρ 9 εκατ. από μία μόλις συναυλία

Tabloid 30.04.2025
Ο ράπερ Κέντρικ Λαμάρ αξίζει πολλά περισσότερα από κάθε άλλο μουσικό αυτή τη στιγμή

Πρόταση γάμου και... ghosting: Η απίστευτη ιστορία της Brooke Shields και του Liam Neeson

Celebrity Stories 30.04.2025
Παρά τη χημεία τους, το ειδύλλιο κράτησε μόνο λίγους μήνες

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: Η τελευταία ερώτηση που χάρισε σε παίκτη τα 100.000 ευρώ

TV Buzz Χτες
Ο Φίλιππος απάντησε σωστά σε όλες τις ερωτήσεις, με τη μια να διαδέχεται την άλλη και να φτάνει στην κορυφαία στιγμή της βραδιάς

Δανάη Μπάρκα: Το ανακοίνωσε στον αέρα του Πάμε Δανάη – Αναυδοι στο πλατό

Tabloid Χτες
Το νέο επαγγελματικό βήμα της παρουσιάστριας

Συγκλονίζει ο Γιώργος Μαυρίδης: «Ήμουν κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο και ο πατέρας μου προσπαθούσε να αυτοκτονήσει με χάπια»

Tabloid Χτες
«Έξω ήταν πυροσβεστικές και αστυνομία και απειλούσε ότι θα με σκοτώσει»

Νατάσα Εξηνταβελώνη για την προσωπική της ζωή: «Μη βγάζετε φωτογραφίες, είναι παραβιαστικό»

Tabloid Χτες
«Αν εσύ στο διπλανό τραπέζι με φωτογραφήσεις, θα είναι καλό να μην το δω γιατί αλλιώς θα γίνει χαμός και θα έρθω να σου μιλήσω» δήλωσε η Νατάσα Εξηνταβελώνη

Η Τζούλιαν Μουρ απαγγέλλει Καβάφη 162 χρόνια μετά τη γέννησή του ‑ Βίντεο

Media Χτες
Οι σημαντικοί καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο ντοκιμαντέρ και στις ταινίες μικρού μήκους για τον Αλεξανδρινό ποιητή που κάνουν σήμερα πρεμιέρα στο ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση του YouTube

Μέγκι Ντρίο: «Δεν θα έδινα συνέντευξη στον Fipster, είμαι Αλβανίδα και θίγεσαι γι’ αυτό»

TV Buzz Χτες
«Ο Σπύρος Στεφανουδάκης είναι κάτι καινούριο, μου αρέσει το στυλ του, νομίζω ότι θα είναι καλύτερος από τον κύριο Μπράτη»

Οι φωτογραφίες της Κλόε Καρντάσιαν με μπικίνι που δίχασαν: «Πάρε κιλά πάλι σε παρακαλώ» της γράφουν

Social Χτες
Αλλοι, ωστόσο, την επαινούν για την σιλουέτα της σε ηλικία 40 ετών