E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η influencer που μάθαινε στις γυναίκες πώς να εκμεταλλεύονται τους άντρες, μπήκε φυλακή

Η 25χρονη Mai Watanabe δεν είχε πρόβλημα να μοιραστεί τα μυστικά της

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 13/11/2023 | 00:21

Η influencer που μάθαινε στις γυναίκες πώς να εκμεταλλεύονται τους άντρες, μπήκε φυλακή
Φωτογραφία από Ivan Samkov/Aρχείου

Η Mai Watanabe, μια Γιαπωνέζα influencer συνελήφθη επειδή πούλησε οδηγούς για εξαπάτηση «sugar daddies» μέσω πληρωμένων γνωριμιών.

Η 25χρονη Mai Watanabe, η οποία κατάγεται από τη Ναγκόγια της Ιαπωνίας, συνελήφθη τον Αύγουστο επειδή πούλησε μια σειρά από εγχειρίδια απάτης γνωριμιών στους οπαδούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με τίτλους όπως «Εγχειρίδιο για Sugar Babies: The Right Profile and Magical Words to Make Men Pay», αυτά τα βιβλία περιείχαν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τον σωστό τρόπο προσέγγισης ευάλωτων μεσήλικων ανδρών έτσι ώστε οι αναγνώστριες της να απομυζήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από αυτούς.

Αναμεσα σε όσα μάθαινε στο βιβλίο, ήταν πως έπρεπε να πουν αρχικά ότι είχαν μια δυστυχισμένη παιδική ηλικία, προκειμένου να κερδίσουν τη συμπάθειά τους και να "ανοίξουν τις τσέπες τους" όπως έλεγε χαρακτηριστικά.

Άλλες τακτικές περιελάμβαναν το ψέμα ότι δεν μπορούσαν να εργαστούν λόγω κακής υγείας και ότι χρειάζονταν επειγόντως βοήθεια για να πληρώσουν το ενοίκιο.

Σύμφωνα με πηγές από το αστυνομικό τμήμα, η Watanabe άρχισε να πουλά τα εγχειρίδια απάτης της πέρυσι, σε τιμές μεταξύ 10.000 γιεν (67 $) και 20.000 γιεν (134 $), με ιδιαίτερα μαθήματα διαθέσιμα με επιπλέον χρέωση. Τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η νεαρή γυναίκα κατάφερε να πουλήσει περίπου 2.000 αντίτυπα των βιβλίων της πριν συλληφθεί.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι δασμοί Τραμπ ρίχνουν τη Wall Street και σπρώχνουν την Αμερική στον γκρεμό

Νέα Εποχή 07.04.2025
Εμπορικός σεισμός από τους δασμούς Τραμπ

H Aμερική έχει τέτοια έλλειψη σε αυγά, που το Πάσχα θα βάψουν... πατάτες!

Stories 07.04.2025
Η παράδοση του βάψιμου αυγού παραμένει σημαντική για πολλούς, με κάποιους να το θεωρούν απαραίτητο μέρος της εορτής, παρά τις αυξημένες τιμές.

Σε Θέλω: Το 1992 είχε γράψει το πιο πολυπαιγμένο ελληνικό τραγούδι. Πού βρίσκεται τώρα ο Αρης Τόμας


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Πρόσωπα 07.04.2025
Τον βρήκαμε και κάναμε μαζί του μια ωραία κουβέντα

To μαγαζί που προκάλεσε σκάνδαλο στις Κάννες εξαιτίας... του ονόματός του

Stories Χτες
Μάθετε τι κρύβεται πίσω από την παράξενη πινακίδα

Απαγορευμένο διαδίκτυο: Τι συμβαίνει όταν γκουγκλάρεις στην Κίνα

Νέα Εποχή Χτες
Το νέο σινικό τείχος της Κίνας

Τόσα dating apps, αλλά κανένα μήνυμα ‑ Tι πάει στραβά;

Stories Χτες
Είσαι κι εσύ στο ίδιο έργο θεατής!

Η πολυτάραχη ζωή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη

Ιστορικά Χτες
Γεννήθηκε στις 3 Απριλίου του 1770

Το δάσος με το δωρεάν φαγητό για όλους

Περιβάλλον Προχτές
Ένα ... βρώσιμο πάρκο με πάνω από 2.500 διαφορετικούς καρπούς

Ο πιο όμορφος κήπος λουλουδιών στην Ευρώπη βρίσκεται στην Ολλανδία

Ωραίες Εικόνες Προχτές
Το Keukenhof είναι η απόδειξη ότι η φύση μπορεί να δημιουργήσει αληθινά έργα τέχνης!

Διάσημα έργα τέχνης που φέρνουν την άνοιξη

Ωραίες Εικόνες Προχτές
Η άνοιξη, έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλούς καλλιτέχνες ανά τους αιώνες