E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δικαιωμένη η 31χρονη που κατήγγειλε το Στάθη Παναγιωτόπουλο για revenge pοrn ‑ «Δάκρυ χαράς και ικανοποίησης»

Δημοσίευση 20/11/2023 | 13:57

Δικαιωμένη η 31χρονη που κατήγγειλε το Στάθη Παναγιωτόπουλο για revenge pοrn ‑ «Δάκρυ χαράς και ικανοποίησης»

Ο πρώην τηλεπαρουσιαστής καταδικάστηκε σε πενταετή κάθειρξη, ωστόσο θα παραμείνει ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και όρους, μέχρι το Εφετείο.

«Το τελευταίο της δάκρυ σήμερα ήταν χαράς και ικανοποίησης», τόνισε η δικηγόρος που εκπροσωπεί τη 31χρονη, η οποία κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για revenge pοrn, μετά την καταδικαστική απόφαση εις βάρους του από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, το οποίο μετέτρεψε την κατηγορία σε κακούργημα και του επέβαλε ποινή κάθειρξης πέντε ετών για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην εpωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ' εξακολούθηση.

Η κυρία Σταυρούλα Πριλή ανάφερε ότι η εντολέας της νιώθει δικαιωμένη και ικανοποιημένη με την απόφαση του δικαστηρίου και επισήμανε ότι όλη την ημέρα η εντολέας της έκλαιγε, καθώς η διαδικασία είναι πολύ ψυχοφθόρα και ήταν αναγκασμένη συνεχώς να καταθέτει για όλα αυτά τα άσχημα που της έχουν συμβεί.


Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και όρους, μέχρι το Εφετείο

Σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε βαθμό κακουργήματος για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην εpωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ' εξακολούθηση με σκοπό βλάβης.

Το δικαστήριο αποφάσισε να μετατρέψει την κατηγορία από πλημμέλημα σε κακούργημα, καθώς κρίθηκε ότι ο 60χρονος είχε σκοπό τη βλάβη του θύματος, ενώ ως προς την ποινή αποφάσισε να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα έως το Εφετείο και έτσι ο 60χρονος μένει εκτός φυλακής με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν περιοριστικοι όροι, μεταξύ αυτών και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό.

Τη μετατροπή της κατηγορίας σε κακούργημα πρότεινε νωρίτερα και η εισαγγελέας της έδρας.

Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών ύστερα από αίτημα που υπέβαλε η πλευρά της καταγγέλλουσας και έγινε δεκτό.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του συνηγόρου υπεράσπισής του, ο πρώην τηλεπαρουσιαστής αποδέχεται την πράξη του, τονίζοντας ότι δεν ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στην παθούσα, ενώ υποστήριξε ότι επρόκειτο για «πάθος», προϊόν διαπιστωμένης ψυχικής νόσου.

Για την παραπάνω υπόθεση ο ίδιος είχε καταδικαστεί πέρσι τον Φεβρουάριο σε φυλάκιση 5 ετών, με 3ετή αναστολή, και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ. Κατά της απόφασης όμως ασκήθηκε έφεση, μεταξύ άλλων από τον εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα, όπως και έγινε.

Σε βάρος του ίδιου κατηγορούμενου εκκρεμούν άλλες δύο υποθέσεις με ανάλογο ποινικό περιεχόμενο για τις οποίες διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Euroleague μπήκε στο ΟΑΚΑ και αποκάλυψε εντυπωσιακές εικόνες από τη νέα έδρα του Παναθηναϊκού

Αθλητικά Νέα Χτες
Συνεχίζονται τα έργα στην έδρα των πρωταθλητών Ευρώπης

Πράγα: Σύγκρουση τρένων με τουλάχιστον 35 τραυματίες

Κόσμος Χτες
Θετικός σε αλκοτέστ ο μηχανοδηγός

Λίβανος: Η στιγμή της έκρηξης φορητών ασυρμάτων σε κηδεία

Κόσμος Χτες
Εννιά νεκροί και πάνω από 300 τραυματίες

Νορβηγία: Τα αυξημένα επίπεδα ραδιενέργειας οφείλονται σε δασική πυρκαγιά κοντά στο Τσέρνομπιλ

Κόσμος Χτες
Στις 9 Σεπτεμβρίου, η Κρατική Υπηρεσία Εκτάκτων Αναγκών της Ουκρανίας δήλωσε ότι 399 πυροσβέστες συμμετείχαν στην κατάσβεση πυρκαγιάς

Φαράγγι της Σαμαριάς: Πώς έγινε η τραγωδία με την νεκρή τουρίστρια

Ελλάδα Χτες
Η άτυχη τουρίστρια σκοτώθηκε μετά από πτώση βράχου η οποία προκλήθηκε από την ισχυρή νεροποντή που ξέσπασε μετά τις 13:30

Νέες εκρήξεις στη Βηρυτό ‑ Εξερράγησαν ασύρματοι πομποδέκτες

Κόσμος Χτες
Υπάρχουν αναφορές για δύο εκρήξεις στα νότια προάστια της Βηρυτού

Χάος στον αέρα: Μικρό αεροσκάφος με τρεις επιβάτες εξαφανίστηκε ενώ πετούσε από Ιταλία προς Γαλλία

Κόσμος Χτες
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης και σε αυτές συμμετέχουν αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας και πεζοπόρα τμήματα

Χανιά: Από χαλάζι χτυπήθηκε το Φραγκοκάστελλο – Ήταν μεγαλύτερο από νόμισμα 50 λεπτών

Ελλάδα Χτες
Από ισχυρή χαλαζόπτωση χτυπήθηκαν σήμερα (18.09.2024) κάποιες περιοχές στα Χανιά, ενώ στην πόλη υπήρξε έντονη βροχόπτωση