E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πέθανε ο ηθοποιός Dean Sullivan

Έφυγε σε ηλικία 68 ετών

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/11/2023 | 12:51

Πέθανε ο ηθοποιός Dean Sullivan

Ο Βρετανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Ντιν Σάλιβαν, πέθανε στα 68 του χρόνια, μετά από μία πενταετή μάχη με τον καρκίνο του προστάτη.

Η ανακοίνωση της οικογένειάς του και του Hamilton Management αναφέρει: «Με βαθιά θλίψη, έφυγε ειρηνικά από τη ζωή μετά από σύντομη ασθένεια. Ο Ντιν έμεινε περισσότερο στη μνήμη μας ως το μακροβιότερο μέλος του καστ της πρωτοποριακής σειράς Brookside του Channel 4 που έπαιζε τον ρόλο του Τζίμι Κόρκχιλ, καθιστώντας τον ως ένα από τα βρετανικά είδωλα της σαπουνόπερας. Για εκατομμύρια ανθρώπους τον θυμόντουσαν και τον θυμούνται ακόμα ως Jimmy, ενώ για την οικογένεια και τους φίλους του ήταν Dino. Η οικογένεια του Dean θέλει να ευχαριστεί το νοσοκομείο Arrowe Park για την ακλόνητη και συνεπή υποστήριξη του αγαπημένου μας προσώπου. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική τους ζωή την ώρα της θλίψης τους».

Ο Σάλιβαν γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου 1955 στο Λίβερπουλ της Αγγλίας και οι συναρπαστικές ερμηνείες του, κέρδισαν ένα αφοσιωμένο κοινό και την αναγνώριση των κριτικών. Πέρα από την υποκριτική, ο Nτιν Σάλιβαν ασχολήθηκε και με τη σκηνοθεσία, αναδεικνύοντας την ευελιξία του στη βιομηχανία του θεάματος.

Ο ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη το 2018 και πήρε εξιτήριο πέρυσι, μετά από μια σειρά ακτινοθεραπειών. Ο Σάλιβαν προέτρεψε τους ανθρώπους να «ακούνε το σώμα τους», καθώς μοιράστηκε δημόσια τα πρώτα του συμπτώματα. Εξηγώντας ότι παρατήρησε μια αλλαγή κατά την ούρηση, είχε πει: «Η δύναμη της ροής μου όταν συνήθιζα να πηγαίνω στην τουαλέτα για να ουρήσω είχε μειωθεί. Την πρώτη φορά που πήγα στο ιατρείο του γιατρού μου είπε: "Θα το παρακολουθούμε και θα δούμε πώς θα συνεχίσετε". Ήταν μερικές εβδομάδες αργότερα, απλά ήξερα ότι αυτό δεν ήταν σωστό».

Ο Σάλιβαν είχε προσθέσει τότε: «Όταν ξαναπήγα, είδα έναν γιατρό που ειδικεύεται στη θεραπεία του προστάτη. Μου έκανε μια γρήγορη εξέταση και μέσα σε δύο εβδομάδες ήμουν στο νοσοκομείο. Αν είχα ακούσει τον πρώτο γιατρό, ίσως να ήταν διαφορετική η ιστορία, οπότε πάντα να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας. 11 φορές στις 10, έχετε δίκιο. Έχουμε ακόμα αυτό το ένστικτο της μάχης ή της φυγής», ανέφερε τότε στη Liverpool Echo.

Στη βρετανική ψυχαγωγία θα παραμείνει μια αξιοσέβαστη προσωπικότητα, ως ένας ταλαντούχος και πολύπλευρος καλλιτέχνης.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το σημείο που ήταν λάθος τα κλειδιά και έστειλαν τον Προαστιακό στο μετρό

Ελλάδα Χτες
Νέες αποκαλύψεις για την παραλίγο σιδηροδρομική τραγωδία με τρένο του Προαστιακού που μπήκε στο μετρό.

Σε ποιο επάγγελμα τα POS έφεραν την ανάπτυξη… με αύξηση εσόδων 177%

Οικονομία Χτες
Δεν έχει εφαρμοστεί πλήρως το μέτρο σε αυτό τον κλάδο

Υπουργός Εξωτερικών Ισραήλ: Ο Σινουάρ δολοφονήθηκε από στρατιώτες των IDF

Κόσμος Χτες
Η πρώτη επίσημη παραδοχή για τον θάνατο του Σινουάρ στη Ράφα από ισραηλινά πυρά, ήρθε από τον Ισραέλ Κατζ - Νωρίτερα, το Ισραήλ ενημέρωσε την Ουάσινγκτον για την εξουδετέρωση του αρχηγού της Χαμάς

Βάσω Παπανδρέου: Το «τραπέζι των τεσσάρων» για τη διαδοχή του Ανδρέα, η ανατροπή του Γιώργου και η διαγραφή από το ΠΑΣΟΚ

Ελλάδα Χτες
Η παρουσία της ήταν καταλυτική στους σταθμούς της πορείας του κινήματος

Παγκράτι: Η στιγμή που άνδρας μαχαιρώνει τον πρώην εργοδότη του

Ελλάδα Χτες
Αρκετές ώρες μετά επέστρεψε για να σκάσει με το μαχαίρι του τα λάστιχα σταθμευμένων αυτοκινήτων.

Νεκρός ο ηγέτης της Χαμάς Γιαχία Σινουάρ

Κόσμος Χτες
Νέο σοκ στη Μέση Ανατολή

Συνελήφθη 45χρονος για βιασμό 12χρονης σε διαμέρισμα στην Αθήνα

Ελλάδα Χτες
Η ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας

Σοκ στην Κρήτη: Φωτιά σε επιχείρηση στο Ηράκλειο

Ελλάδα Χτες
H φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα σε σχολεία

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛ.ΑΣ.