E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

O Αιμίλιος Χειλάκης αποκάλυψε ποια ήταν η παραγωγή που τους κατέστρεψε οικονομικά με τη σύζυγό του

Καταστραφήκαμε εντελώς, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 17/12/2023 | 19:32

O Αιμίλιος Χειλάκης αποκάλυψε ποια ήταν η παραγωγή που τους κατέστρεψε οικονομικά με τη σύζυγό του

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μαζί με τη σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου, θα είναι οι καλεσμένοι της σημερινής εκπομπής «Τhe Break». Στη συνέντευξη που θα δώσουν οι δύο ηθοποιοί, θα αναφερθούν και στην παραγωγή που όπως δήλωσαν, τους κατέστρεψε οικονομικά.

Αρχικά, η Αθηνά Μαξίμου δήλωσε: «Δεν θα πω ότι δεν τρόμαξα όταν ο Αιμίλιος άρχισε να ασχολείται με τις παραγωγές. Γιατί γενικά εγώ δεν είμαι τόσο του ρίσκου και δεν παίρνω τέτοια στην ζωή μου. Συνέβη όμως και αυτό και ήταν ένα πολύ ωραίο μάθημα και για τον Αιμίλιο και για μένα και για όλους μας».

Στη συνέχεια ο Αιμίλιος Χειλάκης αποκάλυψε τα εξής: «Εντάξει, δεν ήταν η πρώτη παραγωγή. Ήταν πολλές παραγωγές αλλά ο Ταρτούφος ήταν η παραγωγή η οποία μας κατέστρεψε οικονομικά. Το έθεσα ακριβώς έτσι όμως συνέβη. Μας κατέστρεψε οικονομικά. Ευτυχώς οι άνθρωποι πληρώθηκαν όλοι. Μόνο εγώ, η Αθηνά και ο συν-σκηνοθέτης Μανώλης Δούνιας, που φέραμε και την ευθύνη των πραγμάτων, δεν πήραμε αυτά που έπρεπε να πάρουμε. Μάλιστα καταστραφήκαμε εντελώς. Δουλεύαμε δυο δουλειές μετά για να ξεχρεώσουμε τα προηγούμενα. Δεν έχει όμως σημασία γιατί είχαμε κάνει πέντε παραγωγές πιο πριν, οι οποίες είχαν πάει πάρα πολύ καλά και η μία μας ισοπέδωσε».

Κλείνοντας, ο ηθοποιός είπε: «Ο Ταρτούφος ήταν το 2017, η φήμη μας – της Αθηνάς και εμού του ιδίου – ότι είμαστε εξαιρετικοί συνάδελφοι μάς ακολουθεί από τότε. Από τη στιγμή που καταστραφήκαμε γιατί δεν κατεβάσαμε την παράσταση βλέποντας την καταστροφή να έρχεται, την συνεχίσαμε για να πληρωθεί ο κόσμος».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Σοφία Παυλίδου για τη βίαιη επίθεση που είχε δεχτεί από τον Μάνο Παπαγιάννη: «Είπε ξέρω εγώ τι κάνω, έτσι θέλουν αυτές»

Tabloid 24.04.2025
«Δεν ήμουν ευτυχισμένη, έκανα σκέψεις άσχημες», εξομολογήθηκε ακόμα η ηθοποιός

Τσιτσιπάς στην «El Pais»: Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου

Media 24.04.2025
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τένις, πολιτική και το περιβάλλον

Παυλίδου για Παπαγιάννη: «Είπε στον Καλυβάτση Έτσι θέλουν αυτές, για να τη φοβερίσω το έκανα»

Celebrity Stories 24.04.2025
«Νιώθω περήφανη για τον τρόπο που χειρίστηκα το περιστατικό»

Ο Γιώργος Λιάγκας σε αδιανόητο ξέσπασμα: «Μην πούμε τον κ. Λιάγκα, την κ. Μπάρκα, τον κ. Αρναούτογλου χοντρούς»

Tabloid 24.04.2025
Αφροδίτη Γραμμέλη: """"Κατσικωνόμαστε οι ίδιοι άνθρωποι στην τηλεόραση 150 χρόνια! Εγώ σας καλώ μέχρι αύριο να μετρήσετε πόσοι παλιοί είναι στην τηλεόραση""""

Σοκ στο Big Brother: Η τραγική ιστορία της Διονυσίας Κουκίου που δε γνώριζε κανείς

TV Buzz 24.04.2025
Η Σταρ Ελλάς του 2008 που μπαίνει στο Μεγάλο Αδερφό

Η Κέιτ Μίντλετον σπάει τους κανόνες: Η βασιλική παράδοση που δεν επιτρέπει στα παιδιά της να ακολουθήσουν

Tabloid 24.04.2025
Ίσως αλλάξει κι άλλες βασιλικές πρακτικές για το καλό των παιδιών της

Τηλεθέαση: Ξεκάθαρη η πρωτιά στην prime time

Media 24.04.2025
Ανεβάζουν στροφές τα «Παιχνίδια Εκδίκησης»