Η Πέννυ Μπαλτατζή στο Σταυρό του Νότου Plus
Tο φωτεινό και πολύχρωμο retro pop κορίτσι του ελληνικού πενταγράμμου, έρχεται στο Σταυρό του Νότου Plus για λίγες παραστάσεις
Δημοσίευση 25/1/2024 | 09:54

ΑΘΗΝΑ - Σταυρός του Νότου - Σταυρός του Νότου Plus
Το κορίτσι με τη βελούδινη φωνή που άνοιξε τους δρόμους του swing στην Αθήνα, μέσα από ένα εξωτικό χαρμάνι ήχων, ρυθμών και χρωμάτων, μας καλεί να αφουγκραστούμε, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε με ένα ειδικά επιμελημένο πρόγραμμα σε γλώσσα ελληνική και όχι μόνο.
Η Πέννυ Μπαλτατζή, φέτος τον χειμώνα, έχει στις αποσκευές της τις μεγάλες επιτυχίες της όπως το “Χαρμάνι”, “Ένα φιλί”, “Το κορίτσι”, αλλά και το νέο της single “Χρώματά. Παρέα με την εξαμελή της μπάντα, θα μας χαρίσει, πάντα φιλτραρισμένα μέσα από την προσωπική της ματιά μοναδικά μουσικά ταξίδια γεμάτα ξεσηκωτικές μελωδίες και ρεπερτοριακές ανατροπές, όλα ερμηνευμένα μέσα από την ξεχωριστή φωνή και καλλιτεχνική ματιά της Πέννυ.
Η Πέννυ κατέχει εδώ και χρόνια το "μυστικό" για να μας ταξιδέψει σε μια live μουσική εμπειρία υψηλής αισθητικής, που θα μας κάνει να χαμογελάσουμε, να χορέψουμε και να ονειρευτούμε ξανά.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Primer Music Festival: Έρχεται 6 & 7 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ
Μουσική
03.04.2025
Ο.Α.Κ.Α.από 06/09 έως 07/09
Η Κασέτα του Μελωδία 99.2 για τον Μίκη Θεοδωράκη με τη Νατάσσα Μποφίλιου
Μουσική
02.04.2025
ΑΘΗΝΑαπό 14/06 έως 13/09
Πασχαλινό Bazaar από την οργάνωση Humanity Greece στις 14‑16 Απριλίου
Cityλάιφ
31.03.2025
ΑΘΗΝΑαπό 14/04 έως 16/04
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Principal Club
Μουσική
26.03.2025
PRINCIPAL CLUB THEATER - MYLOS COMPLEX10/0416
Zero Waste Entrepreneurship: Εκδήλωση για της βιωσιμότητα και την κυκλική οικονομία
Cityλάιφ
26.03.2025
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ29/03
JobDay Αφετηρία – Δήμος Καλλιθέας από το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα
Cityλάιφ
21.03.2025
ΑΘΗΝΑ27/03
4ο Japan Festival: η μεγαλύτερη γιορτή για τον Ιαπωνικό πολιτισμό επιστρέφει!
Φεστιβάλ
21.03.2025
Yoshi, Ikuzo! Εμπρός, πάμε!